Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 13:49)
O aš atradau gerokai pigesnę priemonę paakių raukšlelėms lyginti - vakare po visų kremų papildomai paakius patepu balzamu lūpoms smile.gif ryte faktiškai jų nelieka  thumbup.gif
nepabandžius negalėjau patikėti. Nei vienas brangus paakių kremas to man nepadarė...

P.S. Man paakiai neužtino, jei kas bijote smile.gif

Na man taip pat butu idomu suzinoti kosmetologo komentara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 09, 09:48)
Na man taip pat butu idomu suzinoti kosmetologo komentara  blush2.gif

tiesa sakant pirma karta girdziu apie toki bandyma biggrin.gif

Mano numone: Jei tai profilaktines kosmetikos priemone - balzamas/kremukas lupom (suminksinti, sdekinti, kuris susigeria ir nelieka blizgio)-, tada neturetu kenkti (padeti - suabejociau, bet reiktu ziureti sudeti), bet jei cia kalbama apie dekoratyvines kosmetikos produkta - balzama lupoms, tai tikrai nerekomenduociau, nes jame paprastai netruksta ir kvapu, ir kt medziagu, kurios skirtos labiau groziui, nei apsaugai.

O kad paakiu kremas puikiai tinka lupoms - tiesa. Ir net labai gerai, nes daugelis apie lupu apsauga apskritai negalvoja 4u.gif
Atsakyti
As keiciu lancome, estee lauder ir christian dior. Siaip, estee lauder ne labai patiko. Ta prasme, efektas, kaip man pasirode, yra mazesnis negu nuo kitu dveju kremu.
Dar pastebejau, kad, kai neissimiegu, tai joks kremas nepadeda biggrin.gif
Atsakyti
nakciai labai gerai patepti ricinos aliejuku,as dar tepu ir blakstienas ir antakius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi turiu tokia pacia problema. Kosmetologe pasake, kad taip yra nuo to, kad daug dirbu kompiuteriu (man tik 21 m., cia dar ne senatves pozymiai doctor.gif , tai apie injekcijas dar ne laikas mastyti smile.gif ), nes ekranas kazkaip traukia dulkes ir sausina odą taip. Tai sake, kad mano paakiams reikia drėkinančio deguoninio kremuko. Dar jo nepirkau, nes dabar naudojau drekinamaji PULANA paakiu kremuka su zeruciu, kuris man irgi patinka ir noriu pabaigti. O siaip pastebėjau, kad kai vasara praleidziu daugiau laiko lauke, tos raukšlelės ne tokios pastebimos - matyt oda pakankamai deguonies gauna. g.gif

Atsakyti
QUOTE(<"PuMa"> @ 2009 03 11, 18:44)
nakciai labai gerai patepti ricinos aliejuku,as dar tepu ir blakstienas ir antakius  mirksiukas.gif

Tinka paakiu odai g.gif ?
Atsakyti
klausimukas - o kaip jus tepat paakiu krema - kad itapsnoti, o ne tepti, zinau, bet ar tepat iki pat apatiniu blakstienu?
t.y. visa akiduobes plota iki pat blakstienu, ar tik akiduobes kaulo sriti (viena kosmetologe man taip sake daryt)

mano rauksleles apie akis jau matosi...
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 03 12, 13:21)
klausimukas - o kaip jus tepat paakiu krema - kad itapsnoti, o ne tepti, zinau, bet ar tepat iki pat apatiniu blakstienu?
t.y. visa akiduobes plota iki pat blakstienu, ar tik akiduobes kaulo sriti (viena kosmetologe man taip sake daryt)

mano rauksleles apie akis jau matosi...

Paakiu seruma reikia tepti su bevardziu pirstu (jis ketvirtas nuo nykscio), nuo isorinio akies kampo link vidinio po akimi ir atvirksciai virs akies. Tepti reikia tik tas vietas kur uzsiciuopia kaulas, o oda esanti arciau akiu pati pasisavina kremuko kiek jai reikia kai mirkciojame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanroma: 12 kovo 2009 - 15:14
QUOTE(I'm love @ 2009 03 12, 11:59)
Tinka paakiu odai  g.gif ?

Aliejus per sunkus paakiu odai, o ypac ricinos unsure.gif as net nuvalau jei patenka ir tepu tik paakiams skirtais kremais
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 17:52)
Aliejus per sunkus paakiu odai, o ypac ricinos unsure.gif as net nuvalau jei patenka ir tepu tik paakiams skirtais kremais

na del ricinos sutinku, jis tikrai sunkus, bet as pvz. sekmingai tepu paakius aragano aliejum, ir man jis super thumbup.gif nes nuo bet kokio kremo atsibusdavau su susiraukslejusiais paakiais- net nezinau- vos ne kaip alergija kazkokia, ar tai pridrekindavo per daug- tokie patine ir pasirauksleje, ir ne nuo vieno kremo- bandziau kokius 7 unsure.gif o vat tas aliejukas tiko labai ax.gif
Atsakyti
ne aragano, o argano smile.gif Kvapų namuose jį parduoda.
Atsakyti
Kas bande Aqualia Thermal eye roll-on?Gerai drekina paakiu zona? g.gif noreciau isbandyti ax.gif noriu jusu nuomones ax.gif user posted image
Atsakyti