Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

geguziuke, manau visoje temoje yra daug patarimų bei kremukų rekomendacijų 4u.gif

pirma reikia keisti mitybą, gyvenimo būdą, jeigu jis problemos priežastis blush2.gif o kremukai tiktų lengvesni, jeigu pabrinkę paakiai, galite naudoti kaukytes ar vėsinančius arbatos kompresiukus smile.gif

Sunku rekomenduoti kažką konkretaus, bet pasibandykite natūralios kosmetikos gamintojų kremus ar lietuviškus biok gaminius, jie iš tiesų labai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kokius aliejus naudojate, na naturalius?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 30, 17:10)
O gal kokius aliejus naudojate, na naturalius?

labiausia man patikę argano ir vynuogių sėklų wub.gif kiti dėl konsistencijos ar įsigėrimo, ne itin, bet šie mano paminėti du, man labiausiai patiko ir naudoju jau ne vienerius metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka, galiu parasyt atsiliepima, ilgesni laika panaudojus Margarita krema paakiam su alaviju.. seip kiekis jo nerealus, 30ml... nezinau, trb puse susens, nes neimanoma tiek sunaudot doh.gif o seip, kremukas gan riebus, bet ne per riebus bent man.. gerai pamaitina paakius, tokie atrodo prisotinti biggrin.gif nu zodziu neissauseja kaip budavo su kitais.. seip patinka 4u.gif kaip uz tokia kaina, tai manau tikrai geras varijantas
Atsakyti
ateinu pagirti kolastynos paakių kremuką, naudojau jau ilgokai ir matau efektą, dažnai nesulaukusi efektų tiesiog numesdavau kokį daiktą, o šį kažkaip tepu rytais ir vakarais ir matau efektąsmile.gif

user posted image
iš šios serijos kremukas, nebrangus mokėjau apie 6 lt Martinoje.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 31, 15:19)
user posted image
iš šios serijos kremukas, nebrangus mokėjau apie 6 lt Martinoje.

O koki efekta matot? smile.gif su galiojimu viskas normaliai? Nes Martinoj daug kas su pasibaigusiu..
Atsakyti
Efektas- sumažėjo pajuodę paakiai ir jie tokie sveikesni, gyvesni atrodo. Nebetepu paakių maskuoklio:) Galiojimas geras, pasimokiau jau vieną kartą su Martina- šampūną nupirkau su pasibaig. galiojimu doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas esat girdeje apie prototype 37-c paakiu koncentrata? gal kuri susigaudot apie sudedamasias dalis, buciau dekinga, jai pakomentuotumet blush2.gif
ir dar radau Oxytokin irgi idomu pasidare. bet kazkaip atrodo "too good to be true", kaip jus manot?
Atsakyti
O as jau visai nebezinau koki krema rinktis.Zodziu taip,jau koki pusmeti mano akys nuo ryto iki vakaro paraudusios,pabrinkusios,asaroja.Nesvarbu ar sedejau prie pc ar ne ( seniau maniau kad pc yra viso to blogio priezastid).Turejau Chanel krema akims,jokio pagerejimo nepamaciau,akys dar labiau pabrinkdavo,tada nusipirkau Alverde (naturali kosmetika)rutulini piestuka akims- poveikio jokio, dabar naudoju Alverde "akiu paguoda",cia toks is riebesniu kremu akims,velgi nematau,kad kazkas geretu.
Ziuriu dabar ir veidrodi ir niekaip negaliu suprasti kame reikalas,miego pakanka,suriai nevalgau,kava nepiknaudziauju...Kaip jus manote ar tai galima butu sieti su tuo,kad pradejau naudoti atsparius vandeniui tusus?Gal vakarais per daug kankinu akis,nes tenka ilgiau papluseti,kol tusas nusivalys,o gal man isvis ne laikas naudoti kremu,nes ora ir siaip laaabai riebi,problematiska? Niekaip nesugalvoju,kaip atgaivinti akytes,kad jos vel zvalios butu unsure.gif
Atsakyti
Labai tikėtina, kad nuo valymo akys raudonos.
Aš dar vietoj jūsų dėl alergijų pasitikrinčiau, nes jos labai dažnai būna paburkusių ir paraudusių akių priežastis.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 01:52)
Labai tikėtina, kad nuo valymo akys raudonos.
Aš dar vietoj jūsų dėl alergijų pasitikrinčiau, nes jos labai dažnai būna paburkusių ir paraudusių akių priežastis.

drinks_cheers.gif as irgi manau, kad nuo tuso gali buti, nes manatrodo negerai naudot toki tusa kasdien g.gif ir aisku isivaret uzdegima kogero akiu g.gif
manau jums tik gyd.gali padet jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 11, 00:21)

Man atrodo jums ne kremais ir tusais reikia rupintis, o eiti pas gydytoja greiciausiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 11 11, 09:22)
as irgi manau, kad nuo tuso gali buti, nes manatrodo negerai naudot toki tusa kasdien  g.gif  ir aisku isivaret uzdegima kogero akiu g.gif

Nesutikciau su jumis, kad vandeniui atsparaus tuso negalima naudoti pastoviai schmoll.gif A jau kokie penki metai kitokiu tusu nenaudoju, vien vandeniui atsparius, nors mano akys jautrios, plius linzes nesioju, bet turiu gera akiu makiazo nuemeja ir man nei blakstienos krenta, nei nusilpusios yra, nei akis grauzia rolleyes.gif
Atsakyti