Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 21, 10:53)
o kokius kremus patartumet naudoti 26 metu? ar gal dar anksti ka teplioti? kaip idomu lietuviski margaritos ir rasos paakiams skirti kremai?

O į kokius kremus jūs žiūrit? Gerų priemonių yra daug, tik jas atrasti reikia.
Iš tikro, tai Margaritos paakių kremas labai neblogos sudėties, tik kad su kvepalais ir pakuotė stabili galėtų būti. Turi nemažai gerų ingredientų.

Rasos su šilku turi dumblių, bet stangrinimas laikinas daugiau iš plėvelę formuojančių ingredientų bus, negu iš naudingų odai. Brandžiai odai kremas visai neblogai atrodo.

QUOTE(kumiko @ 2010 10 21, 13:29)
jau is situ tai nesitikekit  nieko irnesakyk.gif himalai sake kad gera sudetis yra ESTEE LAUDER VERITE SPECIAL EYE CARE,jo kaina 117lt,gundausi pirki,bet brangu cray.gif

Tikrai yra ir žymiai pigesnių priemonių, ta Estee Lauder sudėtis gera, bet yra brangus ir riebus, daugiau sausai odai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 21, 22:08)
Tikrai yra ir žymiai pigesnių priemonių...

Gal galima pavyzdžių? (Ypač domintų tie, kurių nereikia siūstis). Iš tų pigesnių ir neblogų "Mokomės suprasti kosmetiką" temoj tik Garnier roliką atrinkau. Tiesa, palyginti neilgas sąrašėlis tų paakių priežiūros priemonių ten.
P.S. prisidedu ir aš prie pagyrų ir padėkų už konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Jei negalite siųstis, tada sudėtingiau, nes aš nežinau, ko Lietuvoje yra, tad negaliu rekomenduoti. Geriau būtų, kad įdėtumėt dominančių kremų sudėtis į minėtą temą, tada galima būtų konkrečiai atsakyti.
O šiaip, dėl pačių kremų paakiams, mano nuomone išsirinkus tinkamą priemonę veidui, ją ir paakiuose būtų galima tept. Taip kad galima pasižvalgyti ir ne tik į paakių kremus. Labai švelnūs, geriau bekvapiai kremai veidui irgi gali būti tinkami.
Girdėjau, kad Olay atsiranda Lietuvoj, galit pasižvalgyti. Ypač Regenerist serijos. Bet aišku, reikia į atskirą produktą ir sudėtį žiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 spalio 2010 - 22:06
man patinka loreal colagen filler ir garnier toks raudonas su imbieru ir vysniom, dar neblogas nivea Q10
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 10 19, 14:11)
Ka manote apie kofermenta Q10? Ar ne per anksti ji naudoti paakiams 24 metu? Siap paakius pradejau tepti niliniu sviestmedziu sviestu,puikiai man tinka,noriu padrekinti,pamaitinti paakius prasidejus saltajam sezonui ir galvoju dar imaisyti i sviesta Q10,kadangi paakiuose yra smulkiu rauksleliu,o Q10 paskaicius turi jas lyginti, tai nemanau kad sis inredientas kaip nors pakenktu, juk oda metams begant nejauneja...

man kosmetologe sake kad su haliurono rugstim ir Q10 nuo trisdesimties metu (tas pats parasyta ir ant nivea Q10 kremuko pakuotes). manau tau, kaip turinciai 24m. uztektu paprasto stangrinancio, gal su kofeinu-pvz garnier. juk dar labai jau esi mirksiukas.gif
Atsakyti
ka manot? g.gif kokia cia jo sudetis? bigsmile.gif
Complete Ageless Eye Brightening Cream
OLAY
Full Ingredients
WATER, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, NIACINAMIDE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PPG-15 STEARYL ETHER, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PETROLATUM, BEHENYL ALCOHOL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BHT, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, DIMETHICONOL, POLYSORBATE 60, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, STEARETH-21, STEARETH-2, AMMONIUM POLYACRYLATE, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TITANIUM DIOXIDE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 24 spalio 2010 - 18:12

i 
Yra atskirta tema "Mokomės suprasti kosmetiką". Ten dedam sudėtis ir prašom pakomentuot.
Atsakyti
soriuks,Vitulka blush2.gif keliuosi i ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 24, 17:48)
man kosmetologe sake kad su haliurono rugstim  nuo trisdesimties metu

del HA gryna nesamone ir nusisnekejimas.
Atsakyti
Merginos SOS man tik 25 metai, o jau po akimis daug rauksleliu yra, po keleta ir labai giliu, nes kaip tepu maskuojamasias paakiu pudras viskas visada buna subege i jas verysad.gif .Tai galiu tikrai pasakyti, kad rauksleles tikrai gilios ir man manau jau nebe drekinanciu reikia kremuku, o lyginanciu rauksleles. Prasau patarkite koki kremuka. Iki 80 Lt.
Atsakyti
Noreciau jusu pasiklausti koks paakiu kremas labiausiai tinka naudti jaunai odai? ~20m?
Nenoriu stipriu paakiu kremu pirktis,nes jie dar gana ankstoki man naudoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 24, 10:48)
man kosmetologe sake kad su haliurono rugstim ir Q10 nuo trisdesimties metu.

Nepritarčiau... Tiek hialurono, tiek Q10 galima rasti ir ne brandžiai odai sirtose priemonėse. Hialuronas yra labai geras drėkiklis, Q10- antioksidantas, ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 26 spalio 2010 - 06:40
Ar man galit pagelbėti išsirinkti , paakių kremuką , nes atrodau jau tragiškai, nuo visų nemigo naktų , ir raukšlės tokios gilios susimetę kad doh.gif vokai nukritę , o poakiai pabrinkę ( man gal tik plastikos chirurgas begali padėt lotuliukas.gif )
ai man jau 33 metai, bet anksčiau nesu naudojus jokio kremuko aplink akis blush2.gif
Atsakyti