Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

gal bus naudojanciu si estee lauder verite special eye care?
Atsakyti
Ka patartumet jei paakiai pakrite,idube,papilkeja,ziurint i veidrodi krinta seselis ir atrodau kaip su "fanarais " Tiek mamai (po geltos paumejo) tiek man jie tokie baisus
Atsakyti
sveikos, kreipiuosi i profe himalaia ( perskaiciau visa tema, zaviuosi, kad taip aiskiai ir tiesiai sviesiai viska surasot;) - po motinystes atostogu, pradejus dirbti ( ir prasidejus sildymo, oro kondicionavimo su silto oro putimu sezonui) pasausejo pati oda ties paakiais ( tokiomis keliomis mazytemis raudonomis dememis ismete) ir ties zandais raudonis atsirado, sausesni plotai...pamenu ir pernai panasiai buvo, kai tik sildyma ijungia - odai doh.gif - ka tokiu atveju daryti? netinka buvo paakiu ir odos kremai, reikia kazkokiu intensyviai drekinanciu?? aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 29, 14:30)
Sveikos drinks_cheers.gif siandien isigyjau Margarita paakiu krema su alaviju 4u.gif pirma kas nustebino, tai kiekis blink.gif 30ml.. kaip ciut ne veido kremo blink.gif  biggrin.gif gan riebus pasirode.. labai nedaug reikia 4u.gif malonus uztepus wub.gif susigeria gerai..ziauriai ilgai uzteks biggrin.gif nu kol kas patenkinta.. zesim kaip toliau

Aš irgi buvau nusipirkus Margaritos, kiekis mane taip pat nustebino, bet mažai aš jį naudojau, berods pusę nukabinau mamai, o kitą pusę sutepiau ant kaklo smile.gif
Dabar naudoju Iwostin gelį paakiams,kai jokių problemų neturiu, tai man jis geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 10 11, 17:09)
Dabar naudoju Iwostin gelį paakiams,kai jokių problemų neturiu, tai man jis geras  thumbup.gif

man nuo jo jokio efekto....ieskau tikrai gero paakiu kremo ..man 24 m bet jau yra rauklyciu..kazin ar galima naudoti jau rimtus kremus nuo rauksliu.. g.gif tie drekinamieji nieko nepadeda..noreciau kad bent vizualiai uzmaskuotu tas rauksleles ir kad kitu taip greit nesidarytu..
Atsakyti
O kas nors dare kokiu nors proceduru paakims salonuose?
Atsakyti
Ka manote apie kofermenta Q10? Ar ne per anksti ji naudoti paakiams 24 metu? Siap paakius pradejau tepti niliniu sviestmedziu sviestu,puikiai man tinka,noriu padrekinti,pamaitinti paakius prasidejus saltajam sezonui ir galvoju dar imaisyti i sviesta Q10,kadangi paakiuose yra smulkiu rauksleliu,o Q10 paskaicius turi jas lyginti, tai nemanau kad sis inredientas kaip nors pakenktu, juk oda metams begant nejauneja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 spalio 2010 - 14:13
Pas mane irgi ziuriu paakiai pabrinke tokie,pajuode,ir dar rauksleliu atsirado,ypac kai sypsausi,labai daug streso turejau,todel manau,kad nuo to ir atsirado visai neseniai tu rauksleliu,aisku labai pradejau panikuoti,dar tik 26,o jau rauksles paakiuose,baisu man tokiuose metuose.Ka patartumet naudoti,kremus kazkokius ar siaip kazkuo naturaliu patepti,ar tie kremai kasdien tepami tik dar daugiau tu rauksliu nepadaro?Gal galetumet rekomenduoti TIKRAI veiskminga ir gera krema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 10 05, 09:16)
Ka patartumet jei paakiai pakrite,idube,papilkeja,ziurint i veidrodi krinta seselis ir atrodau kaip su "fanarais " Tiek mamai (po geltos paumejo)  tiek man jie tokie baisus

Jei problema grynai dėl krentančio šešėlio, tai pagrindinis sprendimas- paakių šviesinimas (šviesesniu maskuokliu, highlighter'iu, šviesą atspindinčiais kremais ir pan.).
QUOTE(Egliene77 @ 2010 10 09, 16:17)
sveikos, kreipiuosi i profe himalaia ( perskaiciau visa tema, zaviuosi, kad taip aiskiai ir tiesiai sviesiai viska surasot;) - po motinystes atostogu, pradejus dirbti ( ir prasidejus sildymo, oro kondicionavimo su silto oro putimu sezonui) pasausejo pati oda ties paakiais ( tokiomis keliomis mazytemis raudonomis dememis ismete) ir ties zandais raudonis atsirado, sausesni plotai...pamenu ir pernai panasiai buvo, kai tik sildyma ijungia - odai  doh.gif  - ka tokiu atveju daryti? netinka buvo paakiu ir odos kremai, reikia kazkokiu intensyviai drekinanciu?? aciu is anksto mirksiukas.gif

O tos dėmelės tikrai tik nuo šildymo? Gal skirtingas priemones pradedat naudoti, ir dėl jų beria?
Šiaip, be geros drėkinančios, raminančios priemonės nelabai kas sausai odai padės. Jei oda labai sausa, galite pabandyti natūralius aliejus (pvz., rožių žiedlapių, argano, jojobos, avokado, agurklės ir t.t.). Arba sunkesnius drėkiklius su aliejais, kitais gerai ingredientais. Dauguma turi antioksidacinį, uždegimą mažinantį poveikį, tai padėtų odai greičiau atsistatyti.

QUOTE(kumiko @ 2010 10 13, 12:24)
man nuo jo jokio efekto....ieskau tikrai gero paakiu kremo ..man 24 m bet jau yra rauklyciu..kazin ar galima naudoti jau rimtus kremus nuo rauksliu.. g.gif tie drekinamieji nieko nepadeda..noreciau kad bent vizualiai uzmaskuotu tas  rauksleles ir kad kitu taip greit nesidarytu..

Kokie tie rimti? smile.gif Galima, ypač jei tikslas yra pristabdyti raukšlių susidarymą.
Vizualiai maskuoti padeda kremai su plėvelę formuojančiais ingredientais (džiūdami ant odos jie laikinai palygina raukšles, patempdami odą) arba arba šiek tiek šviesą atspindinčių ingredientų (bet ne per daug, nes jie gali dar labiau raukšles pabrėžti).

QUOTE(white kitty @ 2010 10 19, 08:11)
Ka manote apie kofermenta Q10? Ar ne per anksti ji naudoti paakiams 24 metu? Siap paakius pradejau tepti niliniu sviestmedziu sviestu,puikiai man tinka,noriu padrekinti,pamaitinti paakius prasidejus saltajam sezonui ir galvoju dar imaisyti i sviesta Q10,kadangi paakiuose yra smulkiu rauksleliu,o Q10 paskaicius turi jas lyginti, tai nemanau kad sis inredientas kaip nors pakenktu, juk oda metams begant nejauneja...

Tai labai geras antioksidantas, taip pat ramina odą. Bet daug panašiai veikiančių ingredientų yra. Manau, galite drąsiai maišyti su sviestmedžiu.

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 19, 10:21)
Pas mane irgi ziuriu paakiai pabrinke tokie,pajuode,ir dar rauksleliu atsirado,ypac kai sypsausi,labai daug streso turejau,todel manau,kad nuo to ir atsirado visai neseniai tu rauksleliu,aisku labai pradejau panikuoti,dar tik 26,o jau rauksles paakiuose,baisu man tokiuose metuose.Ka patartumet naudoti,kremus kazkokius ar siaip kazkuo naturaliu patepti,ar tie kremai kasdien tepami tik dar daugiau tu rauksliu nepadaro?Gal galetumet rekomenduoti TIKRAI veiskminga ir gera krema? 4u.gif

Kuo mažiau panikuosit dėl raukšlių, tuo jų mažiau bus ir mažiau jas pastebėsit smile.gif
Nenaudokit priemonių su dirginančiais ingredientais, tai ir nepridaugės tų raukšlių akivaizdžiai. O tikrai veiksmingų priemonių nėra, nes kosmetika nėra visagalė, raukšlių kaip ranka nenuims, be to skirtingiems žmonėms skirtingai veikia. Galima pristabdyti senėjimą ir kažkiek atstatyti per gyvenimo metus odai padarytą žalą, bet galimybės yra ribotos.
Atsakyti
Man 25m,nuo rauksliu kremuku neskubu naudoti,nes kai tikrai prireiks nebegelbes mirksiukas.gif
Tai naudoju drekinancia zele is "Vichy".
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 21, 01:46)
Kuo mažiau panikuosit dėl raukšlių, tuo jų mažiau bus ir mažiau jas pastebėsit smile.gif
Nenaudokit priemonių su dirginančiais ingredientais, tai ir nepridaugės tų raukšlių akivaizdžiai. O tikrai veiksmingų priemonių nėra, nes kosmetika nėra visagalė, raukšlių kaip ranka nenuims, be to skirtingiems žmonėms skirtingai veikia. Galima pristabdyti senėjimą ir kažkiek atstatyti per gyvenimo metus odai padarytą žalą, bet galimybės yra ribotos.

o kokius kremus patartumet naudoti 26 metu? ar gal dar anksti ka teplioti? kaip idomu lietuviski margaritos ir rasos paakiams skirti kremai?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 21, 18:53)
o kokius kremus patartumet naudoti 26 metu? ar gal dar anksti ka teplioti? kaip idomu lietuviski margaritos ir rasos paakiams skirti kremai?

jau is situ tai nesitikekit nieko irnesakyk.gif himalai sake kad gera sudetis yra ESTEE LAUDER VERITE SPECIAL EYE CARE,jo kaina 117lt,gundausi pirki,bet brangu cray.gif
Atsakyti