Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

user posted image
Vichy AQUALIA THERMAL Eye Roll-On
va sita nuadojau, tai man LABAi nepatiko, siuo metu naudoju ROC retin-ox thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 17:14
Merginos man skubiai reikia Jusu patarimo...
Neturejau laiko visos temos skaityt bet kiek maciau tokio klausimo artimiausiu metu nebuvo
As kiekviena ryta pabundu su uztinusiais paakiais....bet taip ziaurus tokie maisai po akimis kabo, gal Jus zinot koki nors veiksminga paakiu krema kuris is karto pasalina sita baisu vaizda?
nu gerai kai savaitgalis ir i zmones nereikai eit, bet kai ryte koks susitikimas laukia, man peilis, man geda rodytis zmonese sad.gif
kazkada bandziau negerti nieko nuo 19 val, padejo, bet arbatos isgerti vakare megstu....

nezinau, pagalvojau kad gal yra kokiu veiksmingu kremu su tuo kovoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 09 27, 11:37)
Neturejau laiko visos temos skaityt bet kiek maciau tokio klausimo artimiausiu metu nebuvo
As kiekviena ryta pabundu su uztinusiais paakiais....bet taip ziaurus tokie maisai po akimis kabo, gal Jus zinot koki nors veiksminga paakiu krema kuris is karto pasalina sita baisu vaizda?
nu gerai kai savaitgalis ir i zmones nereikai eit, bet kai ryte koks susitikimas laukia, man peilis, man geda rodytis zmonese sad.gif
kazkada bandziau negerti nieko nuo 19 val, padejo, bet arbatos isgerti vakare megstu....

nezinau, pagalvojau kad gal yra kokiu veiksmingu kremu su tuo kovoti  unsure.gif

Kažin ar nebus problemų su inkstais g.gif .Gal geriau ne kremų ieškot,onueit pas gydytoją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 09 27, 12:37)

nezinau, pagalvojau kad gal yra kokiu veiksmingu kremu su tuo kovoti  unsure.gif

Jau kelis metus naudoju Weyrgans firmos geli paakiams. Man jis lb superinis,ir nuo maisu po akimis,ir nuo pirmuju rauksliu..didelis pliusas,kad galima naudoti ir dienos metu,ant makiazo,lb drekina,greitai isigeria!
http://www.weyergans-vilnius.lt/1/83/
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 09 27, 10:37)

pasitikrinkit inkstus (dazniausia tinstanciu paakiu priezastis). Jei jie sveiki - sirdi ir skydliauke.
Kremai cia duotu tik trumpalaiki efekta, reikia salint PRIEZASTI.
Laikinai pagelbetu, jei paakiu krema teptumet salta (is saldytuvo), darytumet juodos arbatos kompresiukus.
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif siandien isigyjau Margarita paakiu krema su alaviju 4u.gif pirma kas nustebino, tai kiekis blink.gif 30ml.. kaip ciut ne veido kremo blink.gif biggrin.gif gan riebus pasirode.. labai nedaug reikia 4u.gif malonus uztepus wub.gif susigeria gerai..ziauriai ilgai uzteks biggrin.gif nu kol kas patenkinta.. zesim kaip toliau
Atsakyti
Naudoju Olay Nature, man patinka 4u.gif
Atsakyti
aciu kad tiek visos prirekmendavot 4u.gif
inkstus tikrai eisiu tikrinti, pati turiu nerima ir itarima del ju, bet jau pora kartu prasiau gydytojos atidziau paziureti - nieko nemate doh.gif
bet as vis tiek itarima turiu, nepasiduosiu biggrin.gif
bet darbar reikia trumpalaikiu priemoniu unsure.gif

nusipirkau kazkoki avene kremuka paaikiams bet kad efektas butu didelis tai ne.... schmoll.gif
na bet negalai, siiap geros kokybes kremukas, sueis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 29 rugsėjo 2010 - 19:00

As parekomenduociau dar pabandyti WELEDOS Roziu krema paakiams. Jis labai svelnus, bet puikiai panaikino mano pabrinkimus apie akis ir matau, kad po truputi lygina rauksleles. Kremuko labai gera sudetis, be to jis yra gaminamas tik is naturaliu produktu kas garantuoja zymiai geresne kokybe. Be to jo sudetis fantastiska, viskas ieina ko reikia smile.gif va kas parasyta ant tiubeles:
Sudetis: vanduo, persiku kauliuku aliejus, saldziuju migdolu aliejus, alkoholis, simondsijos aliejus, hidrolizuotas biciu vaskas, laukines rozes seklu aliejus, alyvuogiu aliejaus frakcijos, purpurinio siloko ekstraktas, glicerilo stearatas SE, akisveites ekstraktas, ksantano derva, biciu vasko muilas.
Atsakyti
4 nr einantis alkoholis labai abejoju ar pasako, kad labai gera sudetis rolleyes.gif tuo labiau svelniai paakiu odai.
Atsakyti
ne visi alkoholiai yra blogi, pvz. cetearyl alcohol smile.gif
Atsakyti
bet kalba apie konkrecia priemone, butent cia ieina tiesiog alcohol - kuris yra blogis odai.
Atsakyti