Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Maserati @ 2010 08 12, 21:36)
Manau,jei kakla,dekolte tepsit,tikrai nieko blogo nenutiks wink.gif

4u.gif

QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 21:46)
Aš tai nebent ant kojų, pėdų tepčiau- ten oda nejautri ir pipirmėtė gal pašaldytų maloniai, jei kojos pavargusios...

Na paakiu jis nesaldydavo, tai koju turbut irgi nesaldys g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 20:45)
Manau, būtų lengviau rasti švelnią ir gerą priemonę su SPF, kurią galima ir po akimis tept, nei jums tinkamą paakių kremą su SPF...

O ka manai apie Liz Earle kosmetika.Which zurnalas ja isgyre(jie nustatineja kas UK geriausia pagal kokybe,pagal kaina ir t. t.
Internetu uzsisakiau kelis kremukus po akim,bet truksta man juose dregmes.O ka pati naudoji pakankamam dregmes palaikymui?
Atsakyti
Nesu mačiusi Liz Earle, JAV turbūt dar nelabai populiari šita kosmetika. Įdėkit kokio kremo sudėtį, pasakysiu, ką manau.

Pati karts nuo karto naudoju lengvą serumą- Olay Regenerist Daily Regenerating Serum, Fragrance Free. Atskirų priemonų paakiams neperku- nematau prasmės, nes mano tiek veido, tiek akių oda normali į riebumą. Be to, renkuosi švelnias priemones, nes ko netepčiau po akimis, to netepčiau ir ant veido.
Atsakyti
Mergaitės padėkit, man 31 o atrodau kaip 35, negražios raukšlės paakiuose, vis tepuosi tai aliejukais (argano) tai kremukais (nivea paakiams), bet didesnio poveikio nematau.
Žodžiu dažnai išgirstu, kad mano vyras už mane jaunesnis, nors esame vienmečiai verysad.gif
Patarkit kuo tepti paakius, kad nors kiek atsistatytu vaizdas
Atsakyti
Gal kas naudojate clinians paakių kremą oranžinėje pakuotėje ir man galėtumėte pasakyti jo sudėtį? Internete nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welniūkštė: 02 rugsėjo 2010 - 10:30
Naudoju tokį:
LUMENE Arctic Aqua Deep Hydration Eye Gel
user posted image
Nieko ypatingo nedaro, bet ir nekenkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 17:12
himalai ar sis kremas padetu sumazinti raukslytes Bioderma SENSIBIO EYE moisturizing eye gel?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 14, 11:35)
himalai ar sis kremas padetu sumazinti raukslytes Bioderma SENSIBIO EYE moisturizing eye gel?

Nepamenu sudėties, bet ten lyg ir paprastas drėkiklis.
Raukšlelėms reiktų retinolio, rūgščių, niacinamido, hialurono ir pan.
Atsakyti
o ka manote apie gosh paakiu krema g.gif
Lengvas kremas idealiai puoselėja jautrią ir švelnią paakių odą, puikiai sumažina tamsius ratilus po akimis. Unikali sudėtis padeda išsaugoti natūralią odos drėgmės pusiausvyrą, UVA ir UVB filtrai bei vitaminas Е saugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio, sviestmedžių aliejus – nuo ankstyvo senėjimo.

Atsakyti
man patinka loreal colagene filler, naudoju jau 3 pakuote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 15, 13:08)
o ka  manote apie gosh  paakiu krema g.gif

Aprašymas gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 16, 01:42)
Aprašymas gražus smile.gif

sudeties nezinau verysad.gif
Atsakyti