Sveikos, ant mano kairiojo paakio irgi ryskesnes rauksles, bet as zinau nuo ko - todel kad miegu su kaire veido puse ant pagalves dazniausiai ir paakys kairys "susiglamzo".
Ar bandet kas kremus is vaistiniu, pvz Wichy, Avene?
QUOTE(Deta_ @ 2007 05 10, 23:10)
o kodel taip paslaptingai? as irgi noriu
o pas jus raukslytes simetriskos? pas mane kazkaip desines akies kamputyje nieko nesimato, o kaires - ryskiai... kazkokia kreiva jauciuosi...
o pas jus raukslytes simetriskos? pas mane kazkaip desines akies kamputyje nieko nesimato, o kaires - ryskiai... kazkokia kreiva jauciuosi...
nera jokios cia paslapties as pres tai rasiau jau tik gal nematet
nusipirkau as guerlain issima hapylogy atrodo taip parasiau,man tai labai patiko visos mazos raukslites staiga issiligino,odite tokia lygi lygi .va tik kaina jo biski didoka,brt jis vertas manau tu pinigu.
as bandziau daug is pradziu avene,body sopo,po to dioro o dabar va sita.avene fainas bet nekmazeja nuo jo rauksliciu:(
Sveikos, ant mano kairiojo paakio irgi ryskesnes rauksles, bet as zinau nuo ko - todel kad miegu su kaire veido puse ant pagalves dazniausiai ir paakys kairys "susiglamzo".
O aš tai akį tampydavau, kai nedažlibindavau. Tai dabar pasekmė - problemos su vokais.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 05 11, 20:54)
nusipirkau as guerlain issima hapylogy atrodo taip parasiau,man tai labai patiko visos mazos raukslites staiga issiligino,odite tokia lygi lygi .va tik kaina jo biski didoka,brt jis vertas manau tu pinigu.
as bandziau daug is pradziu avene,body sopo,po to dioro o dabar va sita.avene fainas bet nekmazeja nuo jo rauksliciu:(
o kiek tau metu? kazin nuo kiek jau pradet naudot panasius kremukus?
pas mane mažų raukšlyčių aplink akis pilna ir visai man dėl to nelinksma gal jau laikas naudoti kokius kremukus
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 22, 12:44)
Klausimas specialiai man Apie anotacijas (ir ne tik paakių kremo) manau vienodai - čia gamintojas gali rašyti absoliučiai bet ką (paprastai rašo tai, kas sugundytų pikėją pirkti, tačiau dažniausiai parašo kur kas daugiau, nei kremas gali ), todėl netikiu, ką ten rašo ir vadovaujuosi savo galva
Gamintojas NEGALI rasyti absoliuciai bet ko. Dabar jau egzistuoja specialios komisijos, nagrinejancios skundus del reklamos neatitinkanciu prekiu. Pvz., Head&Shoulders reklama D.Britanijoje buvo uzdrausta, kaip neatitinkanti tikroves. Dabar ir vel produktas reklamuojamas... pataisius tam tikrus "neatitikimus"
QUOTE(wahaha @ 2007 05 12, 08:57)
o kiek tau metu? kazin nuo kiek jau pradet naudot panasius kremukus?
26 be 3menesiu
Papildyta:
siaip as tik nesenai pres kokiu metus pradejau rupintis anksciau niekad nepirkau jokiu kremu paakiams,vis uzmirsdavau pasitepti,visada kaz kur skubejau,nebuvo laiko apie save galvoti,o dabar kai antri metai jau namuose sedziu su leliuku,tai pradejau daugiau save ziureti:)
QUOTE(Deta_ @ 2007 05 10, 23:10)
o kodel taip paslaptingai? as irgi noriu
tai cia tos "pillow wrinkles", kai jas amerikonai ivardina. pratinkis miegoti ant nugaros as irgi pratinuosi
QUOTE(anukaite @ 2008 09 02, 16:38)
labas mergyte.Visos rasot tik apie raukslytes,o mno kita problema.Labai tamsus paakiai,tiesiognezinau ka daryti.Patarkit.mano pastas.irute61@yahoo.com
Gal sinusita turi?Tai vienas is pozymiu, bet gali buti ir kt.priezasciuMerginos, naudokit kremus, tikrai atitolina laika, kai reikes skalpeliuko
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 05 11, 20:54)
O aš atradau gerokai pigesnę priemonę paakių raukšlelėms lyginti - vakare po visų kremų papildomai paakius patepu balzamu lūpoms ryte faktiškai jų nelieka
nepabandžius negalėjau patikėti. Nei vienas brangus paakių kremas to man nepadarė...
P.S. Man paakiai neužtino, jei kas bijote
QUOTE(Sublime @ 2008 12 08, 13:49)
O aš atradau gerokai pigesnę priemonę paakių raukšlelėms lyginti - vakare po visų kremų papildomai paakius patepu balzamu lūpoms ryte faktiškai jų nelieka
nepabandžius negalėjau patikėti. Nei vienas brangus paakių kremas to man nepadarė...
Kažkur skaičiau, kad paakių kremas tinka ir lūpoms patepti. O tu padarei atvirkščiai ir valio
O aš paakių kremą naudoju kaip akių makiažo valiklį. Nusiprausus veidą, vistiek lieka tušas nuvarvėjęs, tai va paakių kremu ir nuimu likučius. Kam pirkt dvi priemones, jei užtenka vienos?
Nežinau ką pasakytų kosmetologės