Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2010 07 06, 22:23)
Kodėl gi?
Na, nebent jūs tik "natūralias" priemones naudojat, tada taip, viskas "cheminio" gasdinančiai atrodo. Aš renkuosi tiek "natūralius", tiek "cheminius" ingredientus, nes man svarbu ne 100% natūralumas, o efektyvumas. Jei natūralios priemonės būtų tokios pat efektyvios, tada jau kitaip kalbėčiau...

oi ne, neesu isprotejusi del naturaliu kremu, ir manau, kad siek tiek konservantu, kurie stabdo bakteriju dauginimasi, yra geriau negu neaisku kur ir is ko pagaminti "naturalus"...
bet vengiu, kad pirmoje vietoje butu silikonai, glicerinai ir pan. mano paakiu kremuke, pirmiausia bisabololis ir hialuronas...
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 07 06, 16:26)
bet vengiu, kad pirmoje vietoje butu silikonai, glicerinai ir pan. mano paakiu kremuke, pirmiausia bisabololis ir hialuronas...

Na ir puiku, kad jums tinka, tačiau bisabololis- dirglumą mažinantis, kaip ir daug kitų ingredienų, o glicerinas ir hyaluronas priklauso tai pačiai ingredientų grupei (natural moisturizing factors, MNF's), t.y. drėkikliams, atkartojantiems odos struktūrą. Silikonai- kad ir kaip baisiai jie beskambėtų- geri ingredientai riebesnei odai. Be to, kaip minėjote, pas jus kremas, o čia serumas, tai automatiškai konsistencija skiriasi, skiriasi ir sudėtis. Bet nieko baisaus tame serume tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
skaiciau visa diskusija ir nors ir nenoriu gincytis ir pan nes nelabai kaismanau tokiuose dalykuose bet vat mane domina toks dalykas-jeigu kaip jus himalaia sakot ,kad paakiu ir veido kremu sudetis ta pati,tai kodel tada gamintojams leidziama produktus skirtingai vadinti? g.gif taip pat ir su produktais brandziai-nebrandziai odai? g.gif turi gi but kazkokia instancija kuri tai reguliuotu?kodel tada raso kad vieni produktai brandziai kiti jaunai odai? ax.gif cia tik siaip man idomu smile.gif
i tema,baigiasi mano Kinerase paakiu kremukas(beja,naudoju nuo rauksliu skirta bet man jis vienintelis normaliai padrekina,visokie geliukai man pakankamai nedrekina schmoll.gif ,man24) su mielu noru ji vel pirkciau tik kad kai doleris pabrango kaina is viso fantastiska pasidare verysad.gif gal pasiulytumet ka nors iki 150lt labai gerai drekinancio pries rauskles?buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
as paakiams naudoju argano alieju, nu ziuresim ar pamaitins paakius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 11, 16:57)
skaiciau visa diskusija ir nors ir nenoriu gincytis ir pan nes nelabai kaismanau tokiuose dalykuose bet vat mane domina toks dalykas-jeigu kaip jus himalaia sakot ,kad paakiu ir veido kremu sudetis ta pati,tai kodel tada gamintojams leidziama produktus  skirtingai vadinti? g.gif taip pat ir su produktais brandziai-nebrandziai odai? g.gif turi gi but kazkokia instancija kuri tai reguliuotu?kodel tada raso kad vieni produktai brandziai kiti jaunai odai? ax.gif cia tik siaip man idomu smile.gif
i tema,baigiasi mano Kinerase paakiu kremukas(beja,naudoju nuo rauksliu skirta bet man jis vienintelis normaliai padrekina,visokie geliukai man pakankamai nedrekina schmoll.gif ,man24) su mielu noru ji vel pirkciau tik kad kai doleris pabrango kaina is viso fantastiska pasidare verysad.gif gal pasiulytumet ka nors iki 150lt labai gerai drekinancio pries rauskles?buciau labai dekinga bigsmile.gif

biggrin.gif O kodėl jiems turėtų būti draudžiama kremus skirstyti pagal kūno dalis? Gi yra kojų, kūno, rankų kremų ir ne visada jie skiriasi savo sudėtimi. Tai negi dabar uždrausi kojų kremą... Taip pat ir su paakiais...
Yra reguliuojama, ką kosmetikos kompanijos gali žadėt ir ką ne, bet yra daug būdų tokias taisykles apeiti jų nepažeidžiant. Pvz., kremas negali žadėti, kad jis išlygina raukšles visam laikui. Dėl to reklamose sakoma "oda iškart atrodo jaunesnė". Tas "atrodo"- labai subjektyvus dalykas, jokiais matais neišmatuojamas...

Kurį Kinerase paakių kremą naudojat?
Atsakyti
Himalaia, labai įdomu jūsų postus skaityti, gaila, kad kosmetologės į kai kuriuos klausimus neatsako, bet matyt nelabai ką turi pasakyti biggrin.gif
šiuo metu aš paakiams naudoju lengvą drėkinantį kremą, kurį naudoju ir veidui ir jis man žymiai labiau tinka nei pvz koks Clinique kremas specialiai paakiams.

Dar norėjau paklausti apie antioksidantus, tarkime, vitaminą E.
Ar galimą būtų vartoti tiesiai ant veido vitaminą E, nusipirkus jo vaistinėje?Ar čia jau per smarku skaitosi?
Kokie dar antioksidantai labiausiai paveikia odą?(žinau vit C,vit A selenas,kas dar?)

ne į temą truputį smile.gif kadangi gerai išmanote kremų sudėtis, norėjau paklausti, kokie išskirtiniai ingredientai naudojami kremuose nuo celiulito?į ką reikėtų atkreipti dėmesį skaitant sudėtį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 15 liepos 2010 - 08:59
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 04:19)
:

Kurį Kinerase paakių kremą naudojat?

naudoju sita:
Kinerase Intensive Eye Cream
user posted image
Ka gero apie ji galit pasakyt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 16:55
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 15, 02:57)
1. Ar galimą būtų vartoti tiesiai ant veido vitaminą E, nusipirkus jo vaistinėje?Ar čia jau per smarku skaitosi?
Kokie dar antioksidantai labiausiai paveikia odą?(žinau vit C,vit A selenas,kas dar?)

2. ne į temą truputį smile.gif kadangi gerai išmanote kremų sudėtis, norėjau paklausti, kokie išskirtiniai ingredientai naudojami kremuose nuo celiulito?į ką reikėtų atkreipti dėmesį skaitant sudėtį? 4u.gif

1. Gal būtų ir galima naudot tokį vitaminą e aliejaus formoje, bet kam... Nemanau, kad tokia didelė koncentracija bus kažkiek naudingesnė, nei mažesnės subalansuotose kosmetinėse priemonėse. Mano nuomone geriau pasirinti tinkamai suformuluotus produktus, kurie turės ne tik vit e, bet ir kitų odai naudingų ingredientų.

Dėl pačių antioksidantų, čia geras straipsnis.

2. Galim kraustytis į celiulito temą. Galiu pasakyti tik tiek, kad moksliškai ištirtų ingredientų, kurie tikrai padeda nuo celiulito kol kas nėra... Teisiog trūksta nepriklausomų tyrimų.
Kas bent teoriškai galėtų padėti, tai galbūt priemonės su AHA, retinoidai, nes jie kažkiek pagerina odos struktūrą. Tačiau tam nereikia pirkti "specialių" kremų celiulitui, bet kokia gerai suformuluota priemonė teoriškai kažkiek galėtų padėti.
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 15, 08:22)
Ka gero apie ji galit pasakyt? ax.gif

Nieko gero, nieko blogo (nepaisant kainos blink.gif 150lt už 20 ml). Paprastas kiek sunkesnis kremas be praktiškai jokių pribumbasų. Manau, norint būtų galima rasti visu 100lt pigesnių kremų su panašia sudėtimi...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 21:54)

Nieko gero, nieko blogo (nepaisant kainos  blink.gif 150lt už 20 ml). Paprastas kiek sunkesnis kremas be praktiškai jokių pribumbasų. Manau, norint būtų galima rasti visu 100lt pigesnių kremų su panašia sudėtimi...

nzn,nieko geresnio nesu radus kad bent kiek rezultatai matytusi,nuo situ tikrai matosi ir reikia jo labai labai nedaug ax.gif oesu daugybe isbandzius ir pinigu dar daugiau isleidus ir jokio poveikio nebuvo schmoll.gif gal patartumet ka nors ka naudot?as nors jauna bet pas mane daug smulkiu raukslyciu paakiuose ir ten oda labai sausa smile.gif nors kinerase jau ir baigiau naudoti bet jo efekta dar matau paakiai lygesni ir ne tokie sausi,bet noretusi dar geriau g.gif
Atsakyti
O nenori pridėti serumo ir geriau padrėkinti? Gal odai nepakanka drėgmės, todėl ir raukšlytės ryškėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 07 16, 11:08)
O nenori pridėti serumo ir geriau padrėkinti? Gal odai nepakanka drėgmės, todėl ir raukšlytės ryškėja g.gif

as irgi taip mastau,kazkoks praekikimas visur oda super riebi tik ne paakiuose biggrin.gif o koki seruma pasiulytumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 16, 01:45)
nzn,nieko geresnio nesu radus kad bent kiek rezultatai matytusi,nuo situ tikrai matosi ir reikia jo labai labai nedaug ax.gif oesu daugybe isbandzius ir pinigu dar daugiau isleidus ir jokio poveikio nebuvo schmoll.gif gal patartumet ka nors ka naudot?as nors jauna bet pas mane daug smulkiu raukslyciu paakiuose ir ten oda labai sausa smile.gif nors kinerase jau ir baigiau naudoti bet jo efekta dar matau paakiai lygesni ir ne tokie sausi,bet noretusi dar geriau g.gif

Kaip tik viena mergina įdėjo Eucerin kremą kitoje temoje- savo sunkumu ir paprastumu panašus į tą Kinerase- Eucerin ph5.
Šiaip, jei paakių oda labai sausa, labiau tiktų tokie sunkūs kremai, serumai mažiau "sudrėkina" sausą odą.
Atsakyti