QUOTE(susidomejus @ 2010 07 04, 03:00)
Panaudojus hormonini krema jauname amziuje ir nutraukus, ar oda tik gris i pradine bukle?
Hormoniniai kremai yra vaistas, ne kosmetika, skirtas naudoti moterims prieš menopauzę, menopauzės metu ir po jos.
QUOTE(Dusele @ 2010 07 04, 04:14)
1. na, dabar pasidare aisku, kodel isikibus laikotes kai kuriu savo arbumentu.. Esat dar ziaaaaauriai jauna ir dar oi, kiek nezinot kas desis su jusu oda po 10 metu. Jei jau dabar naudojat vyresnio amziaus moterims skuirtas priemones, tai be abejo ju veikminguma ir giriat. Ir taip, jos veiksmingos, bet jums ju daug labiau prireiks ateity.
2. Kol kas puikiai PREVENCISKAI apsigintumet nuo pirmuju rauksliu ir lengvesnem priemonem. Bet jei jau pradejot.... tai sekmes. Nezinau ka naudosit kai jums bus 40-50. Sioje vietoje beje pati save paneigiat - tapot butent kosmetologinio marketingo (pries kuri cia pries keleta dienu taip arsiai kovojot) auka.
Beje, paakiams naudoti seruma jums taip pat dar gerokai per anksti.. - jums rekomenduociau tik gelines konsistencijos aktyvisu drekiklius.
3. Man 32 ir as DAR nenaudoju kremu su retinoliu, nesirenku anti-age linijos ir dar net nesiruosiu iki kokiu 35-38-40metu...
4. Viskas priklauso nuo jusu odos bukles, bet naturalus aliejus tikrai niekada nepakenks (privengciau nebent jojobos -simonsdiju), tik ne visiems odos tipams jie tinka..
1. Žinau, kas dėsis, nes apie tai skaitau ir domiuosi.
Nesuprantu aš jūsų... Aš jums argumentus, o jūs vėl iš naujo tą patį... Vyresnio amžiaus priemonėse nėra nieko tokio, kas pakenktų jaunai odai, dar sykį sakau.
Pavardinkit man ingredientus, kurių, jūsų manymu, jaunai odai naudoti negalima. Labai prašau jau kelintą kartą...
Tai yra tie patys antioksidantai, ląstelių komunikaciją skatinantys, odai identiški ingredientai.
Aš negiriu jokio kremų veiksmingumo, nes akivaizdaus rezultato nuo jų nematau. Gerieji ingredientai padeda odai iš vidaus, padeda jai geriau gyti, atsistatyti, lėčiau senti ir t.t. Kodėl to reikia tik senai odai?
2. Kokios, jūsų manymu, tos priemonės yra lengvesnės, ir kokios sunkesnės, gal paaiškintumėt, nesuprantu (norėčiau konkrečių ingredientų)... Kai man bus 40-50, naudosiu tai, ko mano oda reikalaus- jei dėl hormonų pokyčio išsausės- naudosiu kremą sausai odai, jei ne- naudosiu tas pačias priemones, kaip ir dabar. Reikia į odos būklę žiūrėt, o ne jos amžių.
Kodėl naudoti serumą paakiams per anksti? Serumai- patys geriausi drėkikliai riebiai odai, kartu su geliais. Ar jūs įsivaizduojat, kad serumas yra kažkoks mistinis koncentratas, tik naikinantis raukšles? Man tai yra elementarus drėkiklis, kaip ir kiti kremai, tik skystesnėje formoje, silikonų pagrindu.
3. Ir kodėl? Retinolis- toks pats ingredientas, kaip ir kiti... Pradėsit naudoti tada, kai susiraukšlėsit?
Odos funkciją gerint niekada ne per anksti... Sveika oda bet kuriam amžiui tinka.
4. Kodėl jo reiktų vengti? Jojobos aliejus yra nuostabus aliejus net ir riebiai, aknės priemonių išsausintai odai, nes jis mažina padidėjusią riebalų gamybą...
Papildyta:
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 03:28)
gal verciau naudoti naturalius, nerafinuotus aliejus - kurie patys yra puikus antioksidantai, turi vitaminu ir pan?
Ne visus aliejus naudoti verta, nes ne visi jie turi antioksidantų, antiuždegiminių savybių (naudingiausi būtų alyvuogių, jojobos, juodųjų serbentų, nakvišų...). Kai kurie tik dirgina odą...
Be to, aliejus atsargiai reikia naudoti toms, kurios linkusios į spuogus. Aliejų riebiosios rūgštys turi tendenciją kimšti poras. Aišku, jei turi tendenciją, nereiškia, kad visoms taip ir bus, bet reiktų turėti omenyje.