QUOTE(himalaia @ 2010 07 04, 01:17)
O naudoju dėl to, kad jame yra ingredientų, naudingų ne tik senai, raukšlėtai odai, bet ir jaunai... Seniau ir retinolį esu naudojusi.
Nesuprantu, kodėl tokia nuomonė apskritai yra susidariusi, kad raukšlinių kremų reikia bijoti, juos naudoti tik brandžiame amžiuje (konkrečiai jums to netaikau, kalbu apskritai). Juk į sudėtį reikia žiūrėti, o ne į etiketę... Aišku, jei kremas odą sudirgina, kad raukšlės išsilygintų, tai kitas reikalas, tokių kremų askritai bet kokiame amžiuje reikia vengti.
na, dabar pasidare aisku, kodel isikibus laikotes kai kuriu savo arbumentu.. Esat dar ziaaaaauriai jauna ir dar oi, kiek nezinot kas desis su jusu oda po 10 metu. Jei jau dabar naudojat vyresnio amziaus moterims skuirtas priemones, tai be abejo ju veikminguma ir giriat. Ir taip, jos veiksmingos, bet jums ju daug labiau prireiks ateity. Kol kas puikiai PREVENCISKAI apsigintumet nuo pirmuju rauksliu ir lengvesnem priemonem. Bet jei jau pradejot.... tai sekmes. Nezinau ka naudosit kai jums bus 40-50. Sioje vietoje beje pati save paneigiat - tapot butent kosmetologinio marketingo (pries kuri cia pries keleta dienu taip arsiai kovojot) auka.
Beje, paakiams naudoti seruma jums taip pat dar gerokai per anksti.. - jums rekomenduociau tik gelines konsistencijos aktyvisu drekiklius.
Man 32 ir as DAR nenaudoju kremu su retinoliu, nesirenku anti-age linijos ir dar net nesiruosiu iki kokiu 35-38-40metu... Yra aibe priemoniu, kurios suteikia pakankama drekinima vasara, maitinima ziema, apsauga nuo saules, stabdo laisvuosius radikalus, yra geri antioksidantai ir tt..tt.... Ir patikekit, nesu nei susiraukslejus, nei turiu problemu su ora
(mano klientes jums tai paliudytu)
Papildyta:
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 09:28)
gal verciau naudoti naturalius, nerafinuotus aliejus - kurie patys yra puikus antioksidantai, turi vitaminu ir pan?
cia kuriai zonai jus turit omeny? Viskas priklauso nuo jusu odos bukles, bet naturalus aliejus tikrai niekada nepakenks (privengciau nebent jojobos -simonsdiju), tik ne visiems odos tipams jie tinka.. Jei oda sausa - galit drasiai pasitept, jei riebi - pasidarykit masaza su naturaliu aliejum ir paskui ji nuplaukit - kiek odai reikes - ji pasisavins.