žinot, kad paakiai, žinoma, ne visoms, tinsta nuo veido kremo, aš pastebėjau, kai porą kartelių teko panaudoti veido kremuką paakiams. Juokingas vaizdelis ryte, kaip panda atrodžiau - juodos dėmės, užtinimas.
Iš tikrųjų paakių kremukai yra švelnesni, nes paakių sritis yra plonesnė, neturi riebalinio sluoksnio po oda kaip veidas, todėl logiška, kad kiti kremai.
Juk mes su šveitikliu paakių nešveičiame, toniku taip pat netepame paakių odos. Tai juk akivaizdu, kad ji kitokia nei veido. Nors mačiau vieną moterį, kurios paakiai buvo veido spalvos, akivaizdu, kad storesnė odytė (žinoma, jai tik geriau).
QUOTE(Dusele @ 2010 07 02, 02:59)
1. turbut turit labai daug laiko gyvenime..
2. Kartais geriau primoketi keleta papildomu litu uz profesionalo parinkta kosmetika, nei vaikscioti i parduotuves, salonus, analizuotis etiketes, nurasineti sudetis, grizus listi i google, kur mase neaiskiu terminu, taigi reiketu aiskintis ir ju prasme ir veikima...
3. Kazkokie pikti ir pilni pagiezos jusu postai kazkodel.. Laikotes isikabinus savo nuomones, nors kartais turbut pati ja nebe labai tikite, bet principo reikalas neleidzia pripazinti, kad esat neteisi...
4. Beje, jei jau yra toks didelis noras pasisaudyti argumentais profesinem temom, tai mes - kosmetologes - turim atskira tema tam - prasom uzsukti.
2. Kartais geriau primoketi keleta papildomu litu uz profesionalo parinkta kosmetika, nei vaikscioti i parduotuves, salonus, analizuotis etiketes, nurasineti sudetis, grizus listi i google, kur mase neaiskiu terminu, taigi reiketu aiskintis ir ju prasme ir veikima...
3. Kazkokie pikti ir pilni pagiezos jusu postai kazkodel.. Laikotes isikabinus savo nuomones, nors kartais turbut pati ja nebe labai tikite, bet principo reikalas neleidzia pripazinti, kad esat neteisi...
4. Beje, jei jau yra toks didelis noras pasisaudyti argumentais profesinem temom, tai mes - kosmetologes - turim atskira tema tam - prasom uzsukti.
1. Man tai yra labai naudingas hobis, jei jums tai atrodo laiko švaistymas- tebūnie...
2. O kartais labai neapsimoka primokėti tų pinigų, nes apsišvietęs savarankiškai gali kažkurioj srity daugiau žinot, nei kosmetologė. Niekam asmeniškai to netaikau. Juk profesionalas nėra vaikščiojanti enciklopedija, viską apie kiekvieną kremą rinkoje išmanantis... Tikrai ne visos kosmetologės, užmetusios akį į ingredientų sąrašą gali žmogui paaiškinti, ar tas kremas bent teoriškai jo odai tiks, ar ne. Šitame forume pilna pavyzdžių, kaip kosmetologės skiria kremus visai ne į temą, nes tiesiog dirba su ta kosmetika... Ginkdie, nesakau, kad visos kosmetologės tokios, bet pati puikiai žinot, kad tokių yra daug.
3. Pacituokit man kažką pagiežingo Jei jums argumentuota nuomonė atrodo pikta- nu ką aš padarysiu Niekur ant nieko nevarau, nežeminu, gerbiu kitų nuomonę ir kalbu faktais.
Forumas tuo ir ypatingas, kad kiekvienas pagal save sugeba skirtingą intonaciją parašytam tekstui suteikt.
4. Kad aš ne kosmetologė, būsiu ne į temą Jei į tą temą ateičiau, atsakytumėt man, kaip skirtingai paakių oda funkcionuoja nuo likusios veido odos ir kodėl jai dėl to reikia skirtingų (ir būtent kokių) ingredientų?
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 02, 03:08)
Is tikro: kam tada reikalingi profesionalai visose srityse, nebutinai kosmetologai, bukim visi santechnikais, mechanikais, gydytojais ir t.t. studijuokim viska is peties ir nereiks niekur kreiptis
O jums matyt labai skauda skaityti nuomonę, kuri nesutampa su jūsų Man neskauda, todėl visada atsakau argumentuotai...
Aš manau, kad jei žingeidumo turi, kartais naudinga ir santechniku, ir gydytoju pabūti. Nejau dėl slogos kiekvieną sykį pas daktarą lekiat?
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 08:38)
Geras pvz bet palaukit tuoj Himalaia pasakys, kad galima ir ta daryt.. o del toniko, tai kartais perbraukiu.. nera taip, kad labai saugociau.. tonikas pas mane svelnus, manau nieko blogo, bet del pylingo tai taip..
Aš jau čia
Na, jei naudojat šveitiklį, kuris net ir kojas subraižytų, tai aišku, kad ne... Aš apskritai mechaninių šveitiklių nemėgstu, cheminiai žymiai efektyviau veikia. Cheminius po akim tepu, raukšlių prevencijai gerai Tik, žinoma, reikia į odos reakciją žiūrėt ir į akis netaikyt.
Toniką tepu po akim, taip pat ir ant vokų... Jei tonikas dirgina akių odą, reiktų susimąstyti, ar verta tokį apskritai naudot, nes greičiausiai jis dirgina ir likusią veido odą, tik to paviršiuje nesimato.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 01, 20:14)
Yra labai nedaug brandų, kurie parduoda tik veiksmingus produktus ir kuriems tikrai rūpėtų pirkėjo gerovė. Deja, viskas sukasi aplink pinigus ir aplink neišsilavinusį pirkėją. Kosmetikos gamintojai ir pakvėpintą š, supakuotą gražioj pakuotėj parduos, jei tik atsiras norinčių jį pirkti.
kas jusu nuomone yra tie brandai,kurie gamina veiksmingus produktus?
QUOTE(himalaia @ 2010 07 02, 17:41)
Aš jau čia
Na, jei naudojat šveitiklį, kuris net ir kojas subraižytų, tai aišku, kad ne... Aš apskritai mechaninių šveitiklių nemėgstu, cheminiai žymiai efektyviau veikia. Cheminius po akim tepu, raukšlių prevencijai gerai Tik, žinoma, reikia į odos reakciją žiūrėt ir į akis netaikyt.
Greita jus chemini sveitikli tepat ant paakiu??????? viespatieaukstielninkas.. nebijot, kad nugraus? As net ant veido bijau ilgiau laikyt nei 5min
QUOTE(kumiko @ 2010 07 02, 12:13)
kas jusu nuomone yra tie brandai,kurie gamina veiksmingus produktus?
Na, tokių firmų, kurių išskirtinai visi produktai būtų veiksmingi ir gerai suformuluoti turbūt net nėra. Neturiu nei vieno mėgstamo brando, kad galėčiau visus man reikiamus produktus susipirkt ir būt patenkinta.
Bet užtat yra firmų, kurios nepučia miglos, parduoda produktą su realistiniais pažadais ir pan. Man patinka "Paula's Choice" filosofija ir kokybė. Yra ir daugiau panašios koncepcijos firmų, bet dažniausiai jų linijos būna labai mažos, produktų pasirinkimas- ribotas.
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 12:39)
Greita jus chemini sveitikli tepat ant paakiu??????? viespatieaukstielninkas.. nebijot, kad nugraus? As net ant veido bijau ilgiau laikyt nei 5min
Na, ką jūs cheminiu šveitikliu laikote, kad taip baisiai skamba tas užsitepimas ant odos?
Aš mechaninių šveitiklių (scrubų vadinamų) praktiškai nenaudoju, nebent labai retai ir su labai švelniomis dalelėmis, kurių beveik nesijaučia ant odos. Kasdien naudoju rūgštinius (cheminius) šveitiklius- su BHA ir AHA. Ką jie ten nugraužt turėtų? Kai cheminis šveitiklis yra gerai suformuluotas, tai jį tikrai ne 5 minutėms ant odos galima palikt, o visam laikui... Tad cheminius šveitiklius tepu ir po akimis (bet ne ant vokų). Aišku, visiems to nerekomenduoju, nes viskas nuo individualios odos priklauso.
Ką jūs tokio naudojat, kad ant veido palikt baisu?
QUOTE(himalaia @ 2010 07 02, 19:57)
Na, ką jūs cheminiu šveitikliu laikote, kad taip baisiai skamba tas užsitepimas ant odos?
Aš mechaninių šveitiklių (scrubų vadinamų) praktiškai nenaudoju, nebent labai retai ir su labai švelniomis dalelėmis, kurių beveik nesijaučia ant odos. Kasdien naudoju rūgštinius (cheminius) šveitiklius- su BHA ir AHA. Ką jie ten nugraužt turėtų? Kai cheminis šveitiklis yra gerai suformuluotas, tai jį tikrai ne 5 minutėms ant odos galima palikt, o visam laikui... Tad cheminius šveitiklius tepu ir po akimis (bet ne ant vokų).
Aš mechaninių šveitiklių (scrubų vadinamų) praktiškai nenaudoju, nebent labai retai ir su labai švelniomis dalelėmis, kurių beveik nesijaučia ant odos. Kasdien naudoju rūgštinius (cheminius) šveitiklius- su BHA ir AHA. Ką jie ten nugraužt turėtų? Kai cheminis šveitiklis yra gerai suformuluotas, tai jį tikrai ne 5 minutėms ant odos galima palikt, o visam laikui... Tad cheminius šveitiklius tepu ir po akimis (bet ne ant vokų).
As naudoju profesionalu Benexere firmos chemini sveitikli ji galima palikt iki 10min gal.. bet tikrai ne ilgiau pas jus trb labai silpni, kad galima visa laika lailyt cheminis, tai kaip kremas, uztepi, palaikai ir nuimi..jis nuvalgo negyva oda..tai taip ir su mechaniniu, juk su mechaniniu sveitikliu nesveiciat 10min-20min.. nebent pas jus ne oda o akmuo nes as jei pasveiciu ilgiau tai tikrai nekoks jausmas..
Na, jei pas jus profesionalios rūgštys, tada suprantama, kad negalima ant odos ilgai laikyti. Cheminiai eksfoliantai (rūgštys) juk ne vien profesionalūs yra. Namudinius cheminius eksfoliantus reikia ant odos palikti, kitaip jie bus nelabai veiksmingi.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 02, 20:31)
Na, jei pas jus profesionalios rūgštys, tada suprantama, kad negalima ant odos ilgai laikyti. Cheminiai eksfoliantai (rūgštys) juk ne vien profesionalūs yra. Namudinius cheminius eksfoliantus reikia ant odos palikti, kitaip jie bus nelabai veiksmingi.
A.. supratau o ar veiksminga ta prevencija rauksleliu? Nes ir pas mane paakiuose smulkiu jau yra
QUOTE(amber123 @ 2010 07 02, 13:36)
A.. supratau o ar veiksminga ta prevencija rauksleliu? Nes ir pas mane paakiuose smulkiu jau yra
Jei jūsų oda sausa, tai natūralu, kad yra smulkių raukšlelių paviršiuje, tai greičiausiai tik sausos odos tekstūra, ne "tikrosios" raukšlės. Arba saulės pažeista oda...
Prevencija veiksminga. Svarbiausiai yra tinkamai odą prižiūrėt. Jei grynai raukšlėms, tai yra 4 pagrindiniai dalykai, kurie moksliškai įrodyta, jog padeda odai geriau funkcionuoti, o tuo pačiu ir lėčiau raukšlėtis:
1. Apsauga nuo saulės.
2. AHA.
3. Drėkikliai ar tonikai pagal odos tipą su antioksidantais, odai identiškais, ląstelių komunikaciją skatinančiais ingredientais.
4. Tretinoinas (receptinis retinoidas, vitamino A forma).
Pirmi 3 punktai + odos valymas, vat ir visa puiki prevencija.
Jei kišenė leidžia, galima ir tretinoiną išbandyt- tai praktiškai vienintelis moksliškai pagrįstas ingredientas, kuris gali ne tik sulėtinti saulės ir senėjimo padarinius, bet kažkiek atstatyti jau padarytą žalą. Kadangi jis pagerina odos funkciją, gerina odos struktūrą, tad padeda ir nuo raukšlių, ir nuo inkštyrų, spuogų.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 02, 20:57)
Man patinka "Paula's Choice" filosofija ir kokybė.
tokio net nezniau,gal LT nera? man tai atrodo veiksmingi su rugstymis produktai..neostratos pvz..
QUOTE(kumiko @ 2010 07 03, 15:09)
tokio net nezniau,gal LT nera? man tai atrodo veiksmingi su rugstymis produktai..neostratos pvz..
nera PC LT
QUOTE(himalaia @ 2010 07 02, 21:09)
Jei jūsų oda sausa, tai natūralu, kad yra smulkių raukšlelių paviršiuje, tai greičiausiai tik sausos odos tekstūra, ne "tikrosios" raukšlės. Arba saulės pažeista oda...
Prevencija veiksminga. Svarbiausiai yra tinkamai odą prižiūrėt. Jei grynai raukšlėms, tai yra 4 pagrindiniai dalykai, kurie moksliškai įrodyta, jog padeda odai geriau funkcionuoti, o tuo pačiu ir lėčiau raukšlėtis:
1. Apsauga nuo saulės.
2. AHA.
3. Drėkikliai ar tonikai pagal odos tipą su antioksidantais, odai identiškais, ląstelių komunikaciją skatinančiais ingredientais.
Jei kišenė leidžia, galima ir tretinoiną išbandyt- tai praktiškai vienintelis moksliškai pagrįstas ingredientas, kuris gali ne tik sulėtinti saulės ir senėjimo padarinius, bet kažkiek atstatyti jau padarytą žalą. Kadangi jis pagerina odos funkciją, gerina odos struktūrą, tad padeda ir nuo raukšlių, ir nuo inkštyrų, spuogų.
1. Apsauga nuo saulės.
2. AHA.
Labai idomu del 4 punkto,tretinoino,gal zinote,kur butu galima jo isigyti ir kaip jis naudojamas?