As toki trukciojima dazniausiai priskiriu nervams, pervargimui.
Del dvyniu nuotraukos, tai gal antroji? Siaip, didelio skirtumo nematau.
Sveiki man 24m. Labai daug dirbu prie kompo ir paakiu zona atrodo kaip po karo, labai tamsi, ir noreciau suzionoti kokios viriska krema geriausiai pirkt. Aplankaiu ne viena parduotuve BodyShop, Eurokos itt. bet sustojau ties Sothys. Ka manot apie Sothys Homme (Pe-stressing eye care, with Phytomalt) kaina 109lt 25ml. Gal kas naudojo? Pardaveja sake jog perka ir moterys kadangi jis yra pigesnis, bet toks pat efektyvus.
QUOTE(te verde @ 2010 06 21, 05:34)
Del dvyniu nuotraukos, tai gal antroji? Siaip, didelio skirtumo nematau.
Aš tai labai didelį skirtumą matau... Pirmoji rūko ir deginasi. Visų pirma, odos tonas skirtingas, antroji šviesesnė, todėl atrodo jauniau. Pirmoji turi žymiai daugiau raukšlių- ant kaktos ryški raukšlė, tarp antakių, po akimis, virš viršutinės lūpos, tarp smakro ir apatinės lūpos. Veido linija ties smakru labiau apdribus.
QUOTE(SuperTatus @ 2010 06 21, 07:20)
Sveiki man 24m. Labai daug dirbu prie kompo ir paakiu zona atrodo kaip po karo, labai tamsi, ir noreciau suzionoti kokios viriska krema geriausiai pirkt. Aplankaiu ne viena parduotuve BodyShop, Eurokos itt. bet sustojau ties Sothys. Ka manot apie Sothys Homme (Pe-stressing eye care, with Phytomalt) kaina 109lt 25ml. Gal kas naudojo? Pardaveja sake jog perka ir moterys kadangi jis yra pigesnis, bet toks pat efektyvus.
Nepirkti to kremo... Išmesit 100lt, o rezultato vistiek nepamatysite. Tai yra elementarus drėkiklis sausesnei odai. Joks kremas tamsių paakių nepanaikins.
Paskaitykite čia apie ratilus aplink akis.
Dieną naudokite kremą nuo saulės, naktį- paprastą drėkinamąjį kremą ir tiek. Galit naudot maskuoklį. Jei išsirinksite gerą, nesimatys, kad esate "pasidažęs", o paakiai tikrai atrodys geriau.
klausykit,norejau paklausti,nes kaip tik i pabaiga mano paakiu kremukas.labai noriu pabandyti weledos aliejuka migdolu.ten raso,kad galima naudoti paakiams kaip makiazo valikli,galima ir taip,tiesiog itapsnoti i paakius,bei visa veido,dekolte zona.tai ka naudingiau naudoti migdolu aliejuka,ar ,vis tik,isigyti paakiu kremuka?
sveikutes sakykit, o koki kremuka galima butu naudoti jei pas mane jau aplink akis juokiantis matosi rauksleles....? gal ne i ta tema pakliuvau, bet daugiau lyg ir ner kur kreiptis... mano oda siaip jautri, normali.
QUOTE(ewacka @ 2010 06 28, 13:49)
sveikutes sakykit, o koki kremuka galima butu naudoti jei pas mane jau aplink akis juokiantis matosi rauksleles....? gal ne i ta tema pakliuvau, bet daugiau lyg ir ner kur kreiptis... mano oda siaip jautri, normali.
Pas mane juokiantis irgi matosi,bet jos nekrenta i akis. Pries jas nekovoju,nes dar tikrai anksti,o ir siaip nemanau,kad jau esama rauksle panaikins kasnors apart injekciju. Naudoju drekinanti krema,aliejuka akiu zonai ir tiek,nemanau,kad senstu anksciau laiko,tiesiog megstu sypsotis
tai suprantama, kad jos niekur nedings pasitepus kremuku, tiesiog norejau, kad parekomenduotumete koki nors kremuka, kad toliau neatsirasdinetu taip greitai rauksleles. as manau, kad pas visas visas yra rauksleliu juokiantis aplink akis.
bet vat mama galva suka man: jau rauksleliu turi juokiantis, reik pas kosmetologe vaikscioti ir pan. man 21m
bet vat mama galva suka man: jau rauksleliu turi juokiantis, reik pas kosmetologe vaikscioti ir pan. man 21m
QUOTE(ewacka @ 2010 06 28, 12:43)
tai suprantama, kad jos niekur nedings pasitepus kremuku, tiesiog norejau, kad parekomenduotumete koki nors kremuka, kad toliau neatsirasdinetu taip greitai rauksleles. as manau, kad pas visas visas yra rauksleliu juokiantis aplink akis.
na,tik nereikia sau isikalbeti ligos viskas gerai ten su tavo tom raukslem jei labai nori,gali naudoti koki svelnu kremuka ar geliuka,bet tik nepradek rinktis nuo rauksliu.jis skirtas moterims ,truputi vyresnems as ir pati pradejau naudoti svelnius kremukus gan anksti.reikia prisiziureti.kuo anksciau,tuo geriau.bet tik nereikia persistengti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 28, 18:06)
na,tik nereikia sau isikalbeti ligos viskas gerai ten su tavo tom raukslem jei labai nori,gali naudoti koki svelnu kremuka ar geliuka,bet tik nepradek rinktis nuo rauksliu.jis skirtas moterims ,truputi vyresnems as ir pati pradejau naudoti svelnius kremukus gan anksti.reikia prisiziureti.kuo anksciau,tuo geriau.bet tik nereikia persistengti
o gal galit patarti koki nors kremuka ar geliuka? nes jokio supratimo neturiu sioj srity...
QUOTE(ewacka @ 2010 06 28, 17:53)
o gal galit patarti koki nors kremuka ar geliuka? nes jokio supratimo neturiu sioj srity...
sunku taip nei matant tave,nei zinant tavo amziu,nei pinigines stori kazka patarti is pigiu,man patiko margaritos paakiams.is brangesniu,germene de capucini.bet,geriau butu nueiti i parde,ar kad ir i ta pati kosmetikos kabineta ir pasitarti su ismananciu zmogum,ir patars koks tau geriausias
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 21, 08:43)
gal truputi ne i tema, bet apie paakius: vakar atsitiko toks dalykas: zinote,kaip buna trukcioja kokia gyslele po akim? tai man taip nutiko vakare, trukciojo ilgai, nuejau miegoti,siandien atsibudau ir jauciu,kad ir vel tas trukciojimas yra. gal zinote kas yra,nuo ko ir kaip ji sustabdyti?
truksta mikroelemento magnio. kai man truksta magnio visada traukia aki
QUOTE(ewacka @ 2010 06 28, 12:53)
Jei norite prevencijos raukšlėms, apsauga nuo saulės pasirūpinkite Tik nepirkite kremo specialiai paakiams, gausite tą patį drėkiklį, kaip ir veidui, tik už didesnę kainą ir mažesnėje pakuotėje...