Kai paimu dėžutę paakių kremo ir skaitau,kad jis tinka pajuodusiems, pavargusiems paakiams, dedu į šoną. Man aktualu raukšlelės, todėl ieškau, kad būtų parašyta "brandžiai odai nuo raukšlių". Neperku, kai rašoma"nuo pirmųjų raukšlių", nes tokie skirti apie 30-tuosius metus moterims.
Iš patirties galiu pasakyt, kad nei vienas pigus kremas nebuvo veiksmingas, bet ir brangus nebūtinai geras. Veiksmingu laikau tokį, kai pasitepus oda bent jau tuo metu ir visos dienos bėgyje išsilygina. Puikiai žinau, kad nei vienas kremas jau atsiradusių raukšlių nepanaikino ir nepanaikins, tik padarys jas (arba nepadarys) mažiau pastebimas. Didelę klaidą moterys daro, kad netepa paakių kol tie akivaizdžiai nesusiraukšlėja, o paskui taip atsitikus, ieško stebuklingų kremų. Ne tada laikas tepliotis.
Teko turėt ir tokių kremų,kuriais pasitepus dar labiau išsiryškindavo raukšlelės arba įsivariau alergiją. Tiek nuo brangių, tiek nuo pigesnių. Pigesniais vadinu kainuojančius nuo 30 iki 50 lt, brangesniais-virš 100 lt.
Jaunai odai daugmaž bet kuris kremas atrodys geras.
O jaunai odai , kokiu kremu beteptum, visi jie atrodys geri, nes nesimatys jokio greito rezultato.
Papildyta:
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 04 20, 16:40)
Labas visoms.

O man rūpi toks dalykas: kokia jūsų nuomonė apie kremų apie akis anotacijas. Tarkim, paimu kremo dėžutę ir skaitau: "kremas skirtas odai aplink akis". O toliau - "neledžia atsirasti juodiems ratilams, raukšlėms paakiuose, saugo nuo paakių paburkimo" ir t.t., (o juk šie bruožai būdingi tik paakių zonai) bet nė vienu žodžiu neužsimenama, ką jis daro akių vokams, kad išsaugotų jų elastingumą.

Kos kas vienintelis kremas, kurį radau, atskiriantis šiuos dalykus kol kas yra Anew clinical eye lift iš Avon. Beje, rašo, kad tinka bet kokiam amžiui.
Aš asmeniškai nepirkčiau kremo su tokiu aprašymu, nes esu brandaus amžiaus žmogus, man tikrai netinka kremai,kurie tinka ir šešiolikmetei.
Ir šiaip esu blogos nuomonės apie Avono gaminius. Turėjau to "gėrio" kažkada.