Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(amber123 @ 2010 05 17, 12:26)
Man patinka, kad jo daug yra 30ml ir kaina juokinga.. bet nemanau, kad visiskas s..  4u.gif viena pazystama naudoja, tai labai patenkinta kiek zinau bigsmile.gif reiks ir man nusipirkt, kai uzbaigsiu Eucerin

o kaip tau Eucerinas nepadeda?as kaip tik jo ieskojau bet neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 17, 16:24)
o kaip tau Eucerinas nepadeda?as kaip tik jo ieskojau bet neradau g.gif

Na.. net nzn.. malonus ant odos.. lyg ir pakankamai drekina, bet noriu kazka naujo pabandyt smile.gif pas mane butent Hydro-balance
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 18, 09:41)
Gal galite pasakyti kur margaritos gaminių pasirinkimas didžiausias? Šiandien kaip tik važiuosiu ieškoti šio kremuko  bigsmile.gif

As naudoju margaritos paakiams, visai neblogas, kadangi pirmas, neturiu su kuo palyginti. Ji pirkau maximoj, arba droge. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Go-Club @ 2010 05 01, 19:19)
Žiūrėti aprašymąuser posted image
Mary Kay TimeWise Targeted-Action regeneruojamasis paakių skystis efektyviai pašalina ratilus ir patinimus aplink akis. Produkto sudėtyje esantis peptidų kompleksas stiprina kraujagyslių sieneles, pagerina limfos cirkuliaciją. Paakių skystis stangrina odą aplink akis, mažina pigmento, kuris pasireiškia kaip tamsūs ratilai aplink akis, kiekį. Naudojant produktą paakių oda tampa elastingesnė.

aprasymai niekam neidomus. ant aprasymu visi kremai grazus ir geri. protest.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Intrinsa @ 2010 04 28, 02:05)
tikrai nepradėk mirksiukas.gif

man 30m. bet as nuo 21m. naudoju geli paakiams.
kodel negalima 23 m. naudoti? sakyciau kad reikia, tik lengvos teksturos.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 03 09, 12:05)
Idomu kaip sitas geliukas  g.gif
user posted image
Placentinė želė – kaukė aplink akis. Gerai įsigeria į dermos sluoksnius, efektyviai maitina ir drėkina odos ląsteles. Stabdo priešlaikinį senėjimą, pasižymi stabiliu liftingo ir išvalymo poveikiu. bet itartinai pigu.. uz 10ml 13lt  g.gif

butu idomu pabandyti, nes as turiu krema spuoguotai odai, tai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, ar nei viena nesate bandziusi sito "Zelionyje recepty"kremuko? http://www.svarospre...traktu,-50-ml-# smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai butu avono spindincio kremuko paakiams butu ? Rauksliu neturiu, bet drekinimo norisi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 28, 09:30)
Kokie atsiliepimai butu avono spindincio kremuko paakiams butu ? Rauksliu neturiu, bet drekinimo norisi smile.gif
user posted image

nu nemanau iš vis,kad ši kosmetika kuom nors būtų gera,juk ji pati praščiausia iš visų g.gif
jau tada geriau margaritos paakių kremuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 05 21, 19:55)
man 30m. bet as nuo 21m. naudoju geli paakiams.
kodel negalima 23 m. naudoti? sakyciau kad reikia, tik lengvos teksturos.

O kokį naudojate? Niekaip neišsirenku g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patartumet - ka daryti kad nebutu pamele paakiai? Suprantu pudra, bet juk su pudra visa gyvenima nebuni .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi1 @ 2010 05 28, 12:06)
Sveikos, gal patartumet - ka daryti kad nebutu pamele paakiai? Suprantu pudra, bet juk su pudra visa gyvenima nebuni ....  g.gif

nu manau šią problemą panaikinti ne taip ir lengva g.gif turiu pažystamą ,baigusi mediciną,bet su šia problema vargsta daug metų ir niekas negelbsti doh.gif
Atsakyti
Pajuodavę paakiai
Kuo maskuojate tamsius paakius?
Atsakyti
as irgi naudoju margaritos kremuka.beje,jau esu suvalgiusi lotuliukas.gif ne viena pakuote.man patinka,tokis "nekaltas" nei ten dilgcioja,nei persti,nei alergizuoja.tiesiog odele norisi padrekinti po dienos makiazu mirksiukas.gif
Atsakyti