Girdėjau, jog juodos arba žalios arbatos pakelius (ataušinti, žinoma) ant akių penkiolikai minučių.
koke priemone merginos patartumet pasirinkti,man dar tik 25 metai,bet jau kiek rauksliu turiu paakyse,ir kartais paakiai buna kaip paburke,labai dekoju uz info
QUOTE(river* @ 2010 05 13, 00:33)
koke priemone merginos patartumet pasirinkti,man dar tik 25 metai,bet jau kiek rauksliu turiu paakyse,ir kartais paakiai buna kaip paburke,labai dekoju uz info
Sakyciau pirkit tos pacios firmos, kurios naudojat priemones veidui
drekinti ir dar karta drekinti,galima imti priemone,kuri mazina paburkimus,nieko stipriau
QUOTE(vetruze @ 2010 05 14, 09:41)
drekinti ir dar karta drekinti,galima imti priemone,kuri mazina paburkimus,nieko stipriau
tiesa pasakius,mano visas veidas paburkes net pati i save negaliu ziureti veido ir paakiu oda labai plona,tai net neisivaizduoju ka cia butu geriau naudoti
sveikos gal galetumete patarti, ka manote apie paakiu kremuka is GERMAINE DE CAPUCCINI excel therapy kremas su deguonimi. kosmetologe man ji israse megineli naudoju tai nieko tinka lyg ir bet kaina jau laaabai nemaza tai galvoju ar tikrai vertas jis tu pinigeliu ir gal yra merginu ji naudojanciu ilgesni laika ir turi atsiliepimu nes as su megineliu tik kelias dienas tepuosi
As tai manau 25m jau galima naudot kazka pries raukslytes.. aisku gink dieve ne brandziai odai.. bet db didelis pasirinkimas yra o del paburkimo, tai cia kitas dalykas.. reikia pirma priezasti zinot del ko taip yra, o kaip to isvengt yra daug budu
QUOTE(amber123 @ 2010 05 16, 20:25)
As tai manau 25m jau galima naudot kazka pries raukslytes.. aisku gink dieve ne brandziai odai.. bet db didelis pasirinkimas yra o del paburkimo, tai cia kitas dalykas.. reikia pirma priezasti zinot del ko taip yra, o kaip to isvengt yra daug budu
nusipirkau is SIMPLE serijos,su zaliaja arbata,tai daba ziuresiu ar pades
patinka kad be jokiu kvapu,o tu kurie labai kvepia,bet nelabai veiksmingi
QUOTE(river* @ 2010 05 17, 10:56)
nusipirkau is SIMPLE serijos,su zaliaja arbata,tai daba ziuresiu ar pades
lauksim atsiliepimu.. o gal kuri naudojat Margaritos paakiam? galvoju pabandyt lietuviska kazka
QUOTE(river* @ 2010 05 14, 11:45)
tiesa pasakius,mano visas veidas paburkes net pati i save negaliu ziureti veido ir paakiu oda labai plona,tai net neisivaizduoju ka cia butu geriau naudoti
jums gal tik paciai taip atrodo,o gal skysciai susilaiko organizme,nemacius sunku ka pasakyti,nes kartais, moterys ir merginos labai iskreipia informacija apie save,bet jums tik patys lengviausi kremukai,na,dar plius tie pries paburkimus,o ju yra paciu ivairiausiu,nueikit i parduotuve,kuri jums labiausiai patinka ir issirinkit