Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveikos merginos, gal galetum kas patarti. Atsikeliau ryte ir baisiausiai akys istine, nezinau net ko imtis. Gal zinote kokiu liaudisku patarimu ka reikia daryti? Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Girdėjau, jog juodos arba žalios arbatos pakelius (ataušinti, žinoma) ant akių penkiolikai minučių.
Atsakyti
koke priemone merginos patartumet pasirinkti,man dar tik 25 metai,bet jau kiek rauksliu turiu paakyse,ir kartais paakiai buna kaip paburke,labai dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 13, 00:33)
koke priemone merginos patartumet pasirinkti,man dar tik 25 metai,bet jau kiek rauksliu turiu paakyse,ir kartais paakiai buna kaip paburke,labai dekoju uz info 4u.gif

Sakyciau pirkit tos pacios firmos, kurios naudojat priemones veidui mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės gal galite rekomenduoti kokį kremuką nelabai brangų, nes dabar negaliu daug skirti pinigėlių, kuris gerai drėkintų 4u.gif Raukšlelių kaip ir nėra, amžius netoli 30 lotuliukas.gif
Atsakyti

drekinti ir dar karta drekinti,galima imti priemone,kuri mazina paburkimus,nieko stipriau
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 05 14, 09:41)
drekinti ir dar karta drekinti,galima imti priemone,kuri mazina paburkimus,nieko stipriau

tiesa pasakius,mano visas veidas paburkes blush2.gif net pati i save negaliu ziureti schmoll.gif veido ir paakiu oda labai plona,tai net neisivaizduoju ka cia butu geriau naudoti doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galetumete patarti, ka manote apie paakiu kremuka is GERMAINE DE CAPUCCINI excel therapy kremas su deguonimi. kosmetologe man ji israse megineli naudoju tai nieko tinka lyg ir bet kaina jau laaabai nemaza tai galvoju ar tikrai vertas jis tu pinigeliu ir gal yra merginu ji naudojanciu ilgesni laika ir turi atsiliepimu nes as su megineliu tik kelias dienas tepuosi ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

As tai manau 25m jau galima naudot kazka pries raukslytes.. 4u.gif aisku gink dieve ne brandziai odai.. bet db didelis pasirinkimas yra 4u.gif o del paburkimo, tai cia kitas dalykas.. reikia pirma priezasti zinot del ko taip yra, o kaip to isvengt yra daug budu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 16, 20:25)
As tai manau 25m jau galima naudot kazka pries raukslytes.. 4u.gif aisku gink dieve ne brandziai odai.. bet db didelis pasirinkimas yra 4u.gif o del paburkimo, tai cia kitas dalykas.. reikia pirma priezasti zinot del ko taip yra, o kaip to isvengt yra daug budu 4u.gif

nusipirkau is SIMPLE serijos,su zaliaja arbata,tai daba ziuresiu ar pades ax.gif
patinka kad be jokiu kvapu,o tu kurie labai kvepia,bet nelabai veiksmingi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 17, 10:56)
nusipirkau is SIMPLE serijos,su zaliaja arbata,tai daba ziuresiu ar pades ax.gif
patinka kad be jokiu kvapu,o tu kurie labai kvepia,bet nelabai veiksmingi schmoll.gif

bigsmile.gif lauksim atsiliepimu.. o gal kuri naudojat Margaritos paakiam? g.gif galvoju pabandyt lietuviska kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 14, 11:45)
tiesa pasakius,mano visas veidas paburkes blush2.gif net pati i save negaliu ziureti schmoll.gif veido ir paakiu oda labai plona,tai net neisivaizduoju ka cia butu geriau naudoti doh.gif

jums gal tik paciai taip atrodo,o gal skysciai susilaiko organizme,nemacius sunku ka pasakyti,nes kartais, moterys ir merginos labai iskreipia informacija apie save,bet jums tik patys lengviausi kremukai,na,dar plius tie pries paburkimus,o ju yra paciu ivairiausiu,nueikit i parduotuve,kuri jums labiausiai patinka ir issirinkit smile.gif
Atsakyti