O ka naudojat nuo paakiu patinimo,mane tokia beda kamuoja,gal ka patartumete
QUOTE(Lauragana @ 2010 03 17, 10:38)
As naudoju Clarins paakiams, labai man patinka. http://int.clarins.c...ate/C011401007/
as kazkaip ziurejau sita,bet man atrodo,kad jis nuo 50 metu,tai man dar per anksti:) siaip as irgi naudoju clarins,kuri nusipirkau rygos oro uoste nesuprasdama valiutos,jei buciau supratusi kaina,buciau gerai pagalvojusi.Bet nesigailiu,nes kremukas super..Jau po savaites matosi efektas,oga lygesne,paakiai nebe tokie tamsus,nors gal cia del to,kad siom dienom gerai miegu
va linkas
http://int.clarins.c...gel/C010601001/
QUOTE(Donma @ 2010 04 29, 13:07)
O ka naudojat nuo paakiu patinimo,mane tokia beda kamuoja,gal ka patartumete
Probleminiams paakiams superine butu si kauke
http://int.clarins.c...ask/C010601006/
Ja pasitepus jau po keliu min paakiu oda tampa lygut lygutele
O kaip dėl kokių serumų ar kremukų paakiams jaunystėje, kad paakių spalva būtų veido odos spalvos? Gal kas patartų? Nes pas mane gilios akys, iš šonų toks vos vos į gelsvumą einanti spalva, o po akimis tamsesnė oda nei bendra veido oda. Ir čia ne nuo nuovargio, nes miegu daug, vandens pakankamai geriu, alkoholio nevartoju.
QUOTE(Powka @ 2010 04 30, 18:18)
O kaip dėl kokių serumų ar kremukų paakiams jaunystėje, kad paakių spalva būtų veido odos spalvos? Gal kas patartų? Nes pas mane gilios akys, iš šonų toks vos vos į gelsvumą einanti spalva, o po akimis tamsesnė oda nei bendra veido oda. Ir čia ne nuo nuovargio, nes miegu daug, vandens pakankamai geriu, alkoholio nevartoju.
Man atrodo Eucerin hydro-balance būtų neblogas,jis toks paprastas, drėkinantis , kas man patinka, skirtas jautrioms akims ir bekvapis, o pašviesinti paprasčiau korektoriumi , šiaip mano bandyti šviesinantys paakių kremai norimo efekto nedavė ( ta prasme tokio, kurį galima išgauti su korektoriumi), pagal kainos ir kokybės santykį labiausiai patinka šitas iš Eucerin .
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2010 03 01, 09:51)
Siuo metu naudoju Biodermos paakiu geliuka, visai neblogas, toks lengvutis , gerai padrekina.
Gal kuri mergaite yra bandziusi Natura sibirika kremuka paakiams, butu malonu isgirsti atsiliepimus.
Gal kuri mergaite yra bandziusi Natura sibirika kremuka paakiams, butu malonu isgirsti atsiliepimus.
Aš pati Natura Siberica nebandžiau, bet draugė bandė būtent nuo tamsių ratilų , tai skundėsi, kad žiauriai sudirgino odą ir ,man pačiai panašiai yra nutikę nuo Pullana kremo , nors pati sudėtis atrodė gera, o pvz. panašios sudėties Rasos gelis buvo visai nieko , patiko ir Clarins , šiaip aš pati lengvų kremų mėgėja , dabar ir pati naudoju Eucerin
Nors ir neturiu tokios problemos, bet girdejau, jog kremukai su svytinciom dalelytem padeda nuo jos
Žiūrėti aprašymą
Mary Kay TimeWise Targeted-Action regeneruojamasis paakių skystis efektyviai pašalina ratilus ir patinimus aplink akis. Produkto sudėtyje esantis peptidų kompleksas stiprina kraujagyslių sieneles, pagerina limfos cirkuliaciją. Paakių skystis stangrina odą aplink akis, mažina pigmento, kuris pasireiškia kaip tamsūs ratilai aplink akis, kiekį. Naudojant produktą paakių oda tampa elastingesnė.
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 01, 18:41)
Nors ir neturiu tokios problemos, bet girdejau, jog kremukai su svytinciom dalelytem padeda nuo jos
nors mano paakiu oda grazi, nepajuodavusi, bet turiu toki daikteli is msashbox, su spindinciom dalelem, labai graziai atrodo paakiai pasitepus su juo
Puikus dalykas yra IVR firmos kaukės, paakiams - Eyelift effect treatment. Rezultatas matomas jau po pirmo karto: atpalaiduoja akių vokus, ištiesina odą aplink akis, padeda sušvelninti patamsėjimus po akimis. Užtenka 15 kartų.
Yra ir vyrams. Šios firmos kaukes naudoju ir neišsimiegojusi, tinka po vakarėlių, kai visas veidas papilkėjęs
Yra ir vyrams. Šios firmos kaukes naudoju ir neišsimiegojusi, tinka po vakarėlių, kai visas veidas papilkėjęs
i | Ištrinta nuoroda į apklausą. |
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 01, 21:28)
nors mano paakiu oda grazi, nepajuodavusi, bet turiu toki daikteli is msashbox, su spindinciom dalelem, labai graziai atrodo paakiai pasitepus su juo
Kas per daiktelis?
QUOTE(Ka_kava @ 2010 05 04, 12:30)
Kas per daiktelis?
smashbox PHOTO OP UNDER EYE BRIGHTENER
QUOTE(Shokolada @ 2010 05 03, 09:09)
Puikus dalykas yra IVR firmos kaukės, paakiams - Eyelift effect treatment. Rezultatas matomas jau po pirmo karto: atpalaiduoja akių vokus, ištiesina odą aplink akis, padeda sušvelninti patamsėjimus po akimis. Užtenka 15 kartų.
----------------------------
----------------------------
o jum gerai isigeriau ta kauke? nes pas mane neiigeria ir pakui gumuliujasi, tai del to ismeciau ja, nepatiko