Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Kaip manot ar reikia man naudoti paakiu krema jei man 23 ir problemu su paakiais kolkas neturiu.
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 17:07)
Kaip manot ar reikia man naudoti paakiu krema jei man 23 ir problemu su paakiais kolkas neturiu.

mazdaug nuo 25 metu reiktu...
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 18:07)

As nuo mazdaug 20 m.naudoju,aisku,ne kokius priesraukslinius,tiesiog elementarius drekinancius,nes anksciau lankydavausi soliariume,tai oda vistiek neisvengiamai sauseja,ypac tokia plona,kaip paakiu,na,ir makiazas man graziau gula,kai padrekinta smile.gif
Atsakyti

Tai dziaukis,kad neturi jokiu problemu smile.gif Bet drekinti ir pamaitinti paakiu oda tikrai patarciau mirksiukas.gif Veliau kils maziau problemu smile.gif
Atsakyti
gal paneles zinot kokia gera krema tamsiems paakiams sviesinti? ax.gif
Atsakyti
As naudoju Clarins paakiams, labai man patinka. http://int.clarins.c...ate/C011401007/
Atsakyti
Siandien pradejau naudot Eucerin hydro balance kremuka, lb mazai reikia, greitai isigeria, toks gaivinantis.. kol kas lb patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
Anksciau naudojau si kremuka nuo pirmuju rauksliu, bet nepatiko schmoll.gif
YR Line Smoothing Eye Cream

user posted image

Siuo metu naudoju:
Kenzo Kenzoki Ice-Cold Eye Cream

user posted image

Visai nieko kremukas, bet norisi kazko daugiau nuo tu raukslyciu, tai laukiu sio... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 16:34
Nakčiai tepu Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Recovery .

user posted image

Kolkas jokių priekaištų, labai patinka. Tekstūra lyg gelinio vazelino, skalsus. Geras efektas.
Atsakyti
Siuo metu naudoju si, Christina Day Eye Cream SPF 8:. puikiai drekina, skalsus thumbup.gif

user posted image

bet jau eia i pabaiga, tai dairausi kokio kito ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 16:35
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 19:07)

tikrai nepradėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 25, 21:07)
Nakčiai tepu Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Recovery .

user posted image

Kolkas jokių priekaištų, labai patinka. Tekstūra lyg gelinio vazelino, skalsus. Geras efektas.

sitas labai vertas demesio
Papildyta:

taip,normalu,kad tokiam amziuj jus nieko nematote,bet drekinanti kremuka ar geli as rekomenduoju,oda nors ir nematomai,bet 'gyvena' ir sensta
Atsakyti