Kaip manot ar reikia man naudoti paakiu krema jei man 23 ir problemu su paakiais kolkas neturiu.
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 17:07)
Kaip manot ar reikia man naudoti paakiu krema jei man 23 ir problemu su paakiais kolkas neturiu.
mazdaug nuo 25 metu reiktu...
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 18:07)
As nuo mazdaug 20 m.naudoju,aisku,ne kokius priesraukslinius,tiesiog elementarius drekinancius,nes anksciau lankydavausi soliariume,tai oda vistiek neisvengiamai sauseja,ypac tokia plona,kaip paakiu,na,ir makiazas man graziau gula,kai padrekinta
Tai dziaukis,kad neturi jokiu problemu Bet drekinti ir pamaitinti paakiu oda tikrai patarciau Veliau kils maziau problemu
gal paneles zinot kokia gera krema tamsiems paakiams sviesinti?
As naudoju Clarins paakiams, labai man patinka. http://int.clarins.c...ate/C011401007/
Siandien pradejau naudot Eucerin hydro balance kremuka, lb mazai reikia, greitai isigeria, toks gaivinantis.. kol kas lb patiko
Anksciau naudojau si kremuka nuo pirmuju rauksliu, bet nepatiko
YR Line Smoothing Eye Cream
Siuo metu naudoju:
Kenzo Kenzoki Ice-Cold Eye Cream
Visai nieko kremukas, bet norisi kazko daugiau nuo tu raukslyciu, tai laukiu sio...
YR Line Smoothing Eye Cream
Siuo metu naudoju:
Kenzo Kenzoki Ice-Cold Eye Cream
Visai nieko kremukas, bet norisi kazko daugiau nuo tu raukslyciu, tai laukiu sio...
Nakčiai tepu Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Recovery .
Kolkas jokių priekaištų, labai patinka. Tekstūra lyg gelinio vazelino, skalsus. Geras efektas.
Kolkas jokių priekaištų, labai patinka. Tekstūra lyg gelinio vazelino, skalsus. Geras efektas.
Siuo metu naudoju si, Christina Day Eye Cream SPF 8:. puikiai drekina, skalsus
bet jau eia i pabaiga, tai dairausi kokio kito
bet jau eia i pabaiga, tai dairausi kokio kito
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 19:07)
tikrai nepradėk
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 25, 21:07)
Nakčiai tepu Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Recovery .
sitas labai vertas demesio
Papildyta:
taip,normalu,kad tokiam amziuj jus nieko nematote,bet drekinanti kremuka ar geli as rekomenduoju,oda nors ir nematomai,bet 'gyvena' ir sensta