QUOTE(buska @ 2010 03 02, 22:50)
Mano oda sausa, naudojau pries tai Sensai Silk losjona ir emulsija (super moist) , dabar Senasai Celular Performance losjona ir emulsija , bet geriau buciau pirkusi Super Moist,kaina ju abieju joooo - uz tuos apie 550 lt, o kremas paakiams Sensai celular performanc Eye Contour Cream 350 lt. Siaip yra Sensai oficialus tinklapis, ten paaiskinimai visi, daug info, bet mane labai gerai pakonsultavo Panoramos konsultante, likau patenkinta.
paakiam yra dar esencija su hialuronu,ir apie 350 lt. ir super, bandziau meginuka , patiko, bet jau bijojau pirkti, kad vyras is namu neisvarytu. Pasitepus paakius tiesiog akyse rauksles apmazeja. Net vyras pastebejo, kad rauksles sumazejo
I kosmetologini nebereikes eiti
na tuos pacius produktus as ir naudojau
.Sensai Celular Performance turejau meginius ir abu valiklius ir losjona ir emulsija, meginiai buvo is uzsienio, kiekiai dideli, na siaip kaip kosmetika patiko, toks malonus jausmas. Paakiams tai as ju netepiau. Na o ta paakiams krema Sensai celular performance eye contour balm buvau nusipirkusi, sunaudojau, patiko, bet kazkio rezultato, kad rauksles apmazetu tai tikrai nepastebejau:(. Dabar galvoju ar verta pabandyti dar ta esencija paakiams su hialuronu? Norisi ne tik kad gerai susigertu, maloniai jaustusi, bet kad ir rezultatas matytusi...