Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(svieske @ 2010 03 02, 18:41)
megstu Kanebo produktus irgi. Bet brangus aisku jie.

Kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
Mano oda sausa, naudojau pries tai Sensai Silk losjona ir emulsija (super moist) , dabar Senasai Celular Performance losjona ir emulsija , bet geriau buciau pirkusi Super Moist,kaina ju abieju joooo - uz tuos apie 550 lt, o kremas paakiams Sensai celular performanc Eye Contour Cream 350 lt. Siaip yra Sensai oficialus tinklapis, ten paaiskinimai visi, daug info, bet mane labai gerai pakonsultavo Panoramos konsultante, likau patenkinta.
paakiam yra dar esencija su hialuronu,ir apie 350 lt. ir super, bandziau meginuka , patiko, bet jau bijojau pirkti, kad vyras is namu neisvarytu. Pasitepus paakius tiesiog akyse rauksles apmazeja. Net vyras pastebejo, kad rauksles sumazejo smile.gif I kosmetologini nebereikes eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buska @ 2010 03 02, 22:50)
Mano oda sausa, naudojau pries tai Sensai Silk losjona ir emulsija  (super moist) , dabar Senasai Celular Performance losjona ir emulsija , bet geriau buciau pirkusi Super Moist,kaina ju abieju joooo - uz tuos apie 550 lt, o kremas paakiams Sensai celular performanc Eye Contour  Cream 350 lt. Siaip yra Sensai oficialus tinklapis, ten paaiskinimai visi, daug info, bet mane labai gerai pakonsultavo Panoramos konsultante, likau patenkinta.
paakiam yra dar esencija su hialuronu,ir apie 350 lt. ir super, bandziau meginuka , patiko, bet jau bijojau pirkti, kad vyras is namu neisvarytu.  Pasitepus paakius tiesiog akyse rauksles apmazeja. Net vyras pastebejo, kad rauksles sumazejo  smile.gif I kosmetologini nebereikes eiti smile.gif

na tuos pacius produktus as ir naudojau smile.gif .Sensai Celular Performance turejau meginius ir abu valiklius ir losjona ir emulsija, meginiai buvo is uzsienio, kiekiai dideli, na siaip kaip kosmetika patiko, toks malonus jausmas. Paakiams tai as ju netepiau. Na o ta paakiams krema Sensai celular performance eye contour balm buvau nusipirkusi, sunaudojau, patiko, bet kazkio rezultato, kad rauksles apmazetu tai tikrai nepastebejau:(. Dabar galvoju ar verta pabandyti dar ta esencija paakiams su hialuronu? Norisi ne tik kad gerai susigertu, maloniai jaustusi, bet kad ir rezultatas matytusi...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 17:45)
Aš paakiams naudoju argano al. (tiesa aš dar labai jauna, tai daugiau profilaktiškai, bet ir šiaip jis man po bemiegių naktų ir pan. padeda paakiams-sumažėja pabrinkimas ir pan.), o mamai savo nupirkusi esu erškėtrožių al., tai ji tikrai labai patenkinta juo, nes pas mamą labai užkritę, pastoviai patinę paakiai- grįžau namo po poros savaičių, tai ir aš tikrai pastebėjau pagerėjimą. O anksčiau mama pastoviai pirkdavo brangią kosmetiką, išbandžiusi tikrai daug visokių kremų, bet poveikio jokio panašaus nebuvo smile.gif

o kur galima nusipirkrti ne internetu arganu aliejaus? ar tiktu man 23m bet raukslyciu jau yra..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 08, 20:05)
o kur galima nusipirkrti ne internetu  arganu aliejaus? ar tiktu man 23m bet raukslyciu jau yra..

Kvapų namuose smile.gif kontaktai ir kita info čia www.kvapunamai.lt taip pat ir aromanatural.lt forumietės Monicos parduotuvė, galite užsisakyti, jei yra, ir nuvykti pati iš namų pasiimti, kaip Jums patogiau. Na, aš dar jaunesnė už Jus, bet man tinka smile.gif O Jums negali tos raukšlės atsirasti dėl odos drėgmės trūkumo? Nes tikrai per jauna raukšlėms, kurios atsiranda vyresnėms moterims
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 08, 20:05)
o kur galima nusipirkrti ne internetu  arganu aliejaus? ar tiktu man 23m bet raukslyciu jau yra..

aš turiu arganą iš ekologiškų prekių, naudoju paakiams jau ilgokai, raukšlelių tikrai nesumažina, tik pamaitina sausą odą. wub.gif naudoju sumaišiusi su terminiu vandeniu arba hidrolatu - lengviau pasisavina mirksiukas.gif labai panašus į vynuogių kauliukų aliejuką wub.gif
Atsakyti
Internete radau daug geru atsiliepimu apie Korres paakiu kremuka, stai si:
user posted image

Gal kuri esat isbandzius ir galetumet placiau papasakoti, ar tikrai veiksmingas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 03 06, 11:56)
na tuos pacius produktus as ir naudojau smile.gif .Sensai Celular Performance turejau meginius ir abu valiklius ir losjona ir emulsija, meginiai buvo is uzsienio, kiekiai dideli, na siaip kaip kosmetika patiko, toks malonus jausmas. Paakiams tai as ju netepiau.  Na o ta paakiams krema Sensai celular performance eye contour balm buvau nusipirkusi, sunaudojau, patiko, bet kazkio rezultato, kad rauksles apmazetu tai tikrai nepastebejau:(. Dabar galvoju ar verta pabandyti dar ta esencija paakiams su hialuronu? Norisi ne tik kad gerai susigertu, maloniai jaustusi, bet kad ir rezultatas matytusi...

as megini bandziau, man patiko. Paakiu krema ryte o esencija vakare berods tepiau. Labai skalsiai tepesi. As tai atsidziaugti negaliu
Atsakyti
o man labai tinka sebamedo paakiams kremukas thumbup.gif
db bandysiu Sothys kremuka, norisi kazko naujo ax.gif kokie atsiliepimai apie sia linija?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 09, 12:09)
O naudojimas koks? Kaip suprantu, kaip kaukę galima naudoti?  g.gif

Visus paakiu kremus-kaukes, gelius-kaukes galima naudoti ir kaip kremukus, ir kaip kaukes;
naudojant kaip kremukus, tepti plonesniu sluoksniu, kaip kaukes-patepti storesniu sluoksliu - tik vienas palaikius po to reikia nuvalyti arba nusausinti likucius, kitu nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 kovo 2010 - 12:01
QUOTE(kumiko @ 2010 02 01, 15:12)
o kaip jums rasos firmos paakiams bet ne tas skirtas branziai odai o kitas.. g.gif

turiu melsvoj pakuotej-man visiskai netiko,grauze blink.gif

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 16, 13:16)
Noriu paklausti, gal ir kitus Anna Lotan kremukus naudojat, ne tik paakiams? Kaip patinka, jeigu naudojat, palyginus su kitu firmu?

QUOTE(Parissiene @ 2010 02 16, 14:07)
Kiek mazdaug kainuoja Anos Lotan paakiu geliukas ?

kazkada labai daug ANos lotan kremu naudojau-tikrai geri ir kaina super,pirkdavau Pilies vaistinej,ten budavo kremu isfasuotu i mazus buteliukus-apsimokedavo labiau pirkt nei is kosmetologes
Atsakyti
Siuo metu naudoju AmorePacific stai toki akiu kremuka:
user posted image
Jo konsistencija kaip skystoko vasko, tepasi skalsiai ir gan riebiai, nera is tu, kur iskart susigeria. Galima naudoti ir ryte, ir vakare. Pasitepus isties apmazeja paakiu patinimai, oda atrodo stangresne, svelni, lyg ir pajuode paakiai ne tokie juodi atrodo g.gif Is tiesu man sitas kremukas patiko, tik nepatiko jo kaina... doh.gif
Jei ka sudomino, daugiau pasiskaityti galite cia 4u.gif
Atsakyti