Siuo metu naudoju Biodermos paakiu geliuka, visai neblogas, toks lengvutis , gerai padrekina.
Gal kuri mergaite yra bandziusi Natura sibirika kremuka paakiams, butu malonu isgirsti atsiliepimus.
Na merginos nusipirkau ir aš tą erškėtrožių al. bandysiu daba, poveikį parašysiu, kai matyt pradėsiu
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 28, 23:39)
As dabar naudoju Botanics firmos paakiu krema su vinuogiu kauliuku aliejumi.Ka as zinau,jau gal menesi naudoju,jokiu rezultatu nematau mimikos rauksleles kaip buvo taip ir liko,paburkimu nenuima jis visiskai,o drekina kaip ir paprastas veido kremas.
Kas liecia geliuka paakiam kai buna, tai zinau, kad deda i saldytuva ir kai tepa ryte salta, greiciau praeina paburkimai.. ir pats gelis, jis kazkaip sako geriau nueima kas liecia paburkima o kremukas gal kitiems tikslams.. nors aisku jei parasyta, kad nuima tai turi sumazint paburkima
QUOTE(amber123 @ 2010 03 01, 11:57)
Kas liecia geliuka paakiam kai buna, tai zinau, kad deda i saldytuva ir kai tepa ryte salta, greiciau praeina paburkimai..
Paburkima sumazina viskas kas salta, ar tu desi agurka salta ar geli salta ar ranksluosti saltam vandeny perpilta (cia kazkur skaiciau), o pati buna kad uzmetu ant akiu salta ranksluosti ir paguliu, man veikia.
Beje, ar žinote, kad paakius geriau tepti ne ta ranka, kuria rašote (na, jei dešiniarankės esate tai kaire ir atvirkščiai) nes taip paakiams tenka mažesnis spaudimas ir tepti prie pat antakiu ir tik akiduobės kaulą, nes kitaip visi kremų likučiai patenka į raukšleles ir atsiranda dar didesnis paburkimas ir etc (aišku, čia laikui einant). Tiesa, tepti reikia tik kryptimi link nosies, kad nesidarytų raukšlės. Nežinau, gal jau kalbėjote apie tai, neskaičiau šitos temos visos
QUOTE(amber123 @ 2010 03 01, 11:57)
Kas liecia geliuka paakiam kai buna, tai zinau, kad deda i saldytuva ir kai tepa ryte salta, greiciau praeina paburkimai.. ir pats gelis, jis kazkaip sako geriau nueima kas liecia paburkima o kremukas gal kitiems tikslams.. nors aisku jei parasyta, kad nuima tai turi sumazint paburkima
oj,atsiprasau uz suklaidinima turejau omeny ne paburkimus(nors taip parasiau) o juodus ratilus,kuriuos atseit nuima kremas,nenuima jis nei velnio
Kokių žinot ir galėtumėt rekomenduoti kaukių paakiams (gal geriausia būtų iš natūralios kosmetikos ar pan.)?
QUOTE(amber123 @ 2010 03 01, 13:22)
o as tiek rasiau.. tiek rasiau.. ui del ratilu tai nzn.. aciu dievui kol kas tokios bedos dar neturiu
nu sorry
Pas mane tai visa laika jie yra,kiek pamenu,nors ir issimiegu,nepervargstu,valgau normaliai
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 01, 14:46)
nu sorry
Pas mane tai visa laika jie yra,kiek pamenu,nors ir issimiegu,nepervargstu,valgau normaliai
Gal namines kokios priemones padetu? Buna gi visokiu liaudisku metodu kaip pasviesint paakius.. as tai nespjaunu i tokius dalykus, kai jau nieks nepadeda
QUOTE(Victorious @ 2010 03 01, 14:45)
Kokių žinot ir galėtumėt rekomenduoti kaukių paakiams (gal geriausia būtų iš natūralios kosmetikos ar pan.)?
Agurkų, arbatos kaukės. Kompresai su rugiagėlių hidr., kofeinu
Sveikos merginos, prisijungiau ir as prie diskusijos.Po pirmojo leliaus issausejo oda, nu zidziu nekas buvo, o paakiai susiraukslejo kaip mano mamos kuriai virs 50. Ejau i sugihara, dariausi daug proceduru, kremu Guinot prirase , zodziu isleidau gal 2000lt. Akivaizdaus rezultato nemaciau, o tos rauksles paakiuose jau visai baige mane is proto isvaryti. Jau auginu antra, ir pries gimdyma nusprendziau pasilepinti kosmetika. Nuejau i Douglas ir nusipirkau Kanebo. Kaina aisku ....Bet rezultati superiniai, nebereikia eiti i kosmetologini ir pinigu leisti. Pradzioje Kanebo paakiu kremo nepirkau, tik bendra losjona ir emulsija, kurie tinka paakiam, pasijaute rezultatas , tai sakau reikia ir paakiam isigyti. Dave man pardaveja paakiu kremo megini, kurio uzteko menesiui. Na ir ka vien naudojant megini, rauksles per pus sumazejo . Dabar nusipirkau jau ir negaliu atsidziaugti. tik dar naudoju kas antra ryta Guinot paakiu kauke drekinancia pries visus kremus. Zodziu super kosmetika
QUOTE(buska @ 2010 03 02, 16:23)
Sveikos merginos, prisijungiau ir as prie diskusijos.Po pirmojo leliaus issausejo oda, nu zidziu nekas buvo, o paakiai susiraukslejo kaip mano mamos kuriai virs 50. Ejau i sugihara, dariausi daug proceduru, kremu Guinot prirase , zodziu isleidau gal 2000lt. Akivaizdaus rezultato nemaciau, o tos rauksles paakiuose jau visai baige mane is proto isvaryti. Jau auginu antra, ir pries gimdyma nusprendziau pasilepinti kosmetika. Nuejau i Douglas ir nusipirkau Kanebo. Kaina aisku ....Bet rezultati superiniai, nebereikia eiti i kosmetologini ir pinigu leisti. Pradzioje Kanebo paakiu kremo nepirkau, tik bendra losjona ir emulsija, kurie tinka paakiam, pasijaute rezultatas , tai sakau reikia ir paakiam isigyti. Dave man pardaveja paakiu kremo megini, kurio uzteko menesiui. Na ir ka vien naudojant megini, rauksles per pus sumazejo . Dabar nusipirkau jau ir negaliu atsidziaugti. tik dar naudoju kas antra ryta Guinot paakiu kauke drekinancia pries visus kremus. Zodziu super kosmetika
megstu Kanebo produktus irgi. Bet brangus aisku jie. O koks ten losjonas ir emulsija ir paakiams tinka. Naudojau dabar, bet nemaniau kad paakiams irgi tinka. Ir koki kremuka paakiams isigijot? Gal nuorodas gal imest...