Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

smile.gif+2010 02 18, 00:18-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 18, 00:18)
o tokiu atveju,kaip palepinti voku oda?

Na kaip aiskino destytojai, kaip mokiausi, kad patepus po antakiu kremas pasisikirsto ant viso voko kiek jam reikia.
Atsakyti
merginos, gal kuriai teko naudoti ir zinot nuo keliu metu rekomenduojama pradeti naudoti VICHY MYOKINE kremuka nuo mimikos rauksliu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 18, 17:26)
Na kaip aiskino destytojai, kaip mokiausi, kad patepus po antakiu kremas pasisikirsto ant viso voko kiek jam reikia.

Tai su veido kremu reik tept po antakiu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 17, 17:36)
Turejau galvoje ne oda po antakiu, o mirksinti virsutini voka.

Tai as ta vieta ir turejau galvoj.. unsure.gif jei tepa virsutini voka tai visa as manau.. o ne po antakiu g.gif bet jus sitoj srityje geriau susigaudot, tai nesigincysiu 4u.gif
Atsakyti
Man idomu tie kurie moko kur ir kuo tepti ar pacios tepa? Tai jeigu taip, tai ar pagal metus moterys atrodo ar jaunesnes ir svieziasnes. Tiesiog noriu paklausti ar yra kas mates akivaizdziu rezultatu? Daznai juk kremai tik terapine priemone, bet odai daznai jokio skirtumo. Svarbu ir gerai maitinis, geras miegas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 18, 20:01)
Tai su veido kremu reik tept po antakiu?  g.gif

ne su veido, o su paakiu kremu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Letti @ 2010 02 18, 20:08)
Man idomu tie kurie moko kur ir kuo tepti ar pacios tepa? Tai jeigu taip, tai ar pagal metus moterys atrodo ar jaunesnes ir svieziasnes. Tiesiog noriu paklausti ar yra kas mates akivaizdziu rezultatu? Daznai juk kremai tik terapine priemone, bet odai daznai jokio skirtumo. Svarbu ir gerai maitinis, geras miegas ir pan.

negaliu atsakyt uz visas, bet as tepu nuo 25 metuku. Nesu susiraukslejus ir paakiuose rauksliu nera, nors jau seniai ne 25 blush2.gif amber123 mane mate ax.gif aisku, miegas ir normalus maitinimasis yra svarbiausia, bet juk reikia apsaugot oda nuo saules, vejo ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 18 vasario 2010 - 21:28
susidomejus sakykite,o koki jus paakiu kremuka naudojate?Gal nuotraukyte ikeltumete?
Atsakyti
smile.gif+2010 02 18, 21:48-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 18, 21:48)
susidomejus  sakykite,o koki jus paakiu kremuka naudojate?Gal nuotraukyte ikeltumete?

Man patinka profesionali Benexere kosmetika. Ji turi vieninteli paakiu krema. Ta ir naudoju. Dar kartais paakius tepu ju drekinanciu koncentratu su hialuronu pries kremuka, labai padeda.
Atsakyti
Geriausios priemones akytem - liaudiskos, kaip salavijo arbatos tamponeliai paakiams. ))
Atsakyti
Ilgai ieškojau sau tinkamo akių srities kremo, daug ko išbandžiau, tačiau dabar apsistojau prie natūralių produktų, jie gana brangūs, bet kokybė ir efektas neįtikėtina. Mano kermuko sudėtis: šaltalankių aliejus,ylang-ylang aliejus, citrusinių vaisių žiedų, pelargonijos, zefyro, granatų, hamamelio aliejai ir ekstraktai. Jokių konservantų ir glicerinų. Na negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2010 02 20, 15:44)
Ilgai ieškojau sau tinkamo akių srities kremo, daug ko išbandžiau, tačiau dabar apsistojau prie natūralių produktų, jie gana brangūs, bet kokybė ir efektas neįtikėtina. Mano kermuko sudėtis: šaltalankių aliejus,ylang-ylang aliejus, citrusinių vaisių žiedų, pelargonijos, zefyro, granatų, hamamelio aliejai ir ekstraktai. Jokių konservantų ir glicerinų. Na negaliu atsidžiaugti.

kiek jums metu,kur perkate ir kuo taip dziaugiates? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na man metų 30+, o kremuką parveža vyras iš Izraelio, tačiau galima jo nusipirkti ir Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2010 02 20, 16:37)
Na man metų 30+, o kremuką parveža vyras iš Izraelio, tačiau galima jo nusipirkti ir Lietuvoje.

O koks pavadinimas arba gal nuotraukyte ar nuoroda ikeltumete to kremuko? 4u.gif
Atsakyti