Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 02 17, 12:25)
Na, turiu problema besirenkant krema akims nuo rauksliu, nes kiek bandziau nei vienas netinka doh.gif Jau ko tik neisbandziau ire brangius ir pigius ir geriausias atvejis savaite buna gerai o po to pradeda akis perseti, saroja, nuo veno tai net vokai pabrinko doh.gif Ir taip nieko negaliu issirinkti jau net bijau kazka ir pirkti. Prisiskaiciua cia paie visokuius aliejus, sakau, gal juos reikia babandyti... g.gif Nes rauksleliu apie akis kaip ir atsiranda blush2.gif

Tai gal jūs labai arti pačios akies tepate tuos kremukus?aš vos vos tepu paakius,o viršutinio voko išvis netepu. Bnet jau man kosmetologė sakė, kad daugiau tepti tik tada kai jau paakių oda apsipras su tepamu kremuku, geliu.....
Atsakyti
Virsutinio voko negalima tept niekuo, nes tada akys uztins.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 17, 16:31)
Virsutinio voko negalima tept niekuo, nes tada akys uztins.

Galima tept jei parasyta kad galiam tept tuo kremu ir virsutini voka.. kiek zinau buna ir tokiu, kazkurioj cia temoj rase 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 17, 16:33)
Galima tept jei parasyta kad galiam tept tuo kremu ir virsutini voka.. kiek zinau buna ir tokiu, kazkurioj cia temoj rase  4u.gif  4u.gif

Tepu ir virsutini voka ir apacioj g.gif nepastebejau,kad uztintu akys
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 02 17, 13:07)
O kuris Jums tinka ? Nes berods yra raudonoje ir zaliose pakuotese... bent kiek teko matyti  g.gif

pirkau melsvoje pakuoteje, drekinanti ax.gif
dabar noriu pirkti nuo pirmu rauksliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 17, 16:41)
Tepu ir virsutini voka ir apacioj  g.gif  nepastebejau,kad uztintu akys

Ne, del to teisingai parase Susidomejus, kad nepatariama tept virsutinio voko, as ir kazkur skaiciau 4u.gif bet jei nematai salutinio poveikio, tai tepk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 17, 15:33)
Galima tept jei parasyta kad galiam tept tuo kremu ir virsutini voka.. kiek zinau buna ir tokiu, kazkurioj cia temoj rase  4u.gif  4u.gif

Turejau galvoje ne oda po antakiu, o mirksinti virsutini voka.
Atsakyti
Buvo ir man tokia mintis i galva atejus, kad gal nemoku as tepti, nu bet kazkur susiradau internete kaip reikia tepti siaip pasiskaitinejau, su draugem pasikonsultavau, nu nieko kitaip pasirodo nedarau...Bandysiu kazkoki aliejuka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 14:33)
man irgi daugelis grauzia .... kol kas vienintelis is Ciornij zemciug tinka ir aliejukai is NB  ax.gif

Kas tas NB? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 02 17, 18:11)
Buvo ir man tokia mintis i galva atejus, kad gal nemoku as tepti, nu bet kazkur susiradau internete kaip reikia tepti siaip pasiskaitinejau, su draugem pasikonsultavau, nu nieko kitaip pasirodo nedarau...Bandysiu kazkoki aliejuka blush2.gif
Papildyta:
Kas tas NB? g.gif

Naujoji Barmune
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 17, 16:41)
Tepu ir virsutini voka ir apacioj  g.gif  nepastebejau,kad uztintu akys

As ta pati darau,jokiu pastebejimu,kad uztintu akys blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 17, 22:19-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 17, 22:19)
As ta pati darau,jokiu pastebejimu,kad uztintu akys blink.gif

Paakiu kremukas rekomenduojamas tepti lanku nuo nosies ir baigiamas tepti po antakiu, kur yra kaulas. Bet jeigu Jums gerai, kaip darot, tai viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 17 vasario 2010 - 23:15
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 17, 23:50)
Paakiu kremukas rekomenduojamas tepti lanku nuo nosies ir baigiamas tepti po antakiu, kur yra kaulas. Bet jeigu Jums gerai, kaip darot, tai viskas gerai.

o tokiu atveju,kaip palepinti voku oda?
Atsakyti