Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Nors ir turiu rauksleliu, bet apie tai net nenoriu kalbeti, manes tai visai nejaudina tiek, kad kalbetis. Koki krema specialu irgi nelabai naudoju, neturiu laiko saves taip lepinti ir leisti laika domejimuisi kremais. Greitai paskaitau kas ant kreno parasyta ir jei nuo rauksliu...manau man dar anksti, man bus tik 30 metu. Nusipirkau seruma veidau, naturalu, ir viskas, kartais pasitepu veida, o kartais visai ne.
Niekas nepades nesenti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 27 kovo 2007 - 12:29
QUOTE(wahaha @ 2007 03 26, 21:59)
Na tai pranesk kaip padejo  smile.gif
As tai dar girdejau, kad per anksti ir neverta pradet tepliot, nes paskui oda islempa ir pati nebegamina reikalingu medz., ar panasiai  g.gif

Kolkas nieko ...nei geriau, nei blogiau tongue.gif raukslytes kaip buvo, taip ir yra, na bet dar tik savaite tepliojuosi, gal po menesio koks rezultatas ir bus g.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos, na ir as savo patiritimi galiu pasidalinti.Nors man iki 30m. dar pora meteliu, bet jau pora metu naudoju paakiu kremus.
NAudojau Clarins, Sothys firmu, Sothys nuo mimikos rauksliu. Ji pavartoji ir, pasibaigus buteliukui, jo poveikis dar pora menesiu jauciamas.Na man taip aiskino konsultante.
Apie siu kremuku poveiki mano odai, tai net nezinau, ar maciau rezultatus, bet namanau, kad blogiau kazka darau juos naudodama. smile.gif
Ir cia tik mano nuomone-jau geriau jokio kremo, negu labai pigu naudoti, nes kai pagalvoji, kad sumoki 15lt, atmeti PVM,atmeti parduotuves antkaini, tai kokia suma lieka kremo sudeciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 04 03, 13:01)
Sveikos sveikos, na ir as savo patiritimi galiu pasidalinti.Nors man iki 30m. dar pora meteliu, bet jau pora metu naudoju paakiu kremus.
NAudojau Clarins, Sothys firmu, Sothys nuo mimikos rauksliu. Ji pavartoji ir, pasibaigus buteliukui, jo poveikis dar pora menesiu jauciamas.Na man taip aiskino konsultante.
Apie siu kremuku poveiki mano odai, tai net nezinau, ar maciau rezultatus, bet namanau, kad blogiau kazka darau juos naudodama. smile.gif
Ir cia tik mano nuomone-jau geriau jokio kremo, negu labai pigu naudoti, nes kai pagalvoji, kad sumoki 15lt, atmeti PVM,atmeti parduotuves antkaini, tai kokia suma lieka kremo sudeciai? g.gif

Reikia skaityti kremo sudėtį, o ne kainą tongue.gif Bet iš principo jūs teisi - į pigiuosius kremus gamintojai daug ko neprideda, kas turėtų būti geram kreme. Deja, tą patį galima pasakyti ir apie brangiuosius gamintojus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 03, 13:05)
Reikia skaityti kremo sudėtį, o ne kainą  tongue.gif  Bet iš principo jūs teisi - į pigiuosius kremus gamintojai daug ko neprideda, kas turėtų būti geram kreme. Deja, tą patį galima pasakyti ir apie brangiuosius gamintojus  rolleyes.gif

O kartais buna, kad tiek brangiu, tiek pigiu kremu sudetis ta pati. Taciau mums destytoja issaiskino, kad buten brangesniam kreme tos sudetines medziagos buna grynesnes, o pigiu sudetinese medziagose nemazai procentu uzima priemaisos.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 03, 13:05)
Reikia skaityti kremo sudėtį, o ne kainą  tongue.gif  Bet iš principo jūs teisi - į pigiuosius kremus gamintojai daug ko neprideda, kas turėtų būti geram kreme. Deja, tą patį galima pasakyti ir apie brangiuosius gamintojus  rolleyes.gif

Labai prašom pasidalinti kokį kremuką prieš paakių raukšles pati naudoji blush2.gif Beje, dėl sudėties, taip pat būtų įdomu komentaras ax.gif
Atsakyti
Nesutinku,kad geriau jokio kremo negu pigus.Nesitepus kremu, oda tempia,tiesiog traukia.Opasitepus nemalonus pojuciai dingsta.Pati naudoju margaritos paakiu krema.Geraiu pigus negu jokio.okremus manau nuo 25 pats tas naudoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prie jūros @ 2007 04 03, 13:53)
Labai prašom pasidalinti kokį kremuką prieš paakių raukšles pati naudoji blush2.gif Beje, dėl sudėties, taip pat būtų įdomu komentaras ax.gif

Kremų "prieš raukšles" nėra (bet jūs tą ir taip žinot smile.gif ), taigi tepuosi tuo pačiu kremu kaip ir veidą. Nėr pas mane vieno vienintelio, be to, skiriasi dieniniai (tik su SPF) ir naktiniai kremai rolleyes.gif
Konkrečiai dabar nakčiai (nes suprausus akių makiažą šiek tiek tempia odą) pasitepu Smilgos vitamininiu kremu mišriai ir riebiai odai - veidui buvo per riebus, bet paakiam tinka, tai tokiu būdu optimizuoju ax.gif Dienai naudoju su SPF 15 Olay Complete Care Daily Moisturising Fluid arba Paula's Choice Essential Non-Greasy Sunscreen.

Nelabai supratau, kokio komentaro norit dėl sudėties unsure.gif Mano naudojami kremai neerzina odos, t.y. sudėtyje nėra erzinančių medžiagų, Paula's Choice sudėtis puiki, nes su UV filtru naudojami ir antioksidantai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 05, 10:58)
Kremų "prieš raukšles" nėra (bet jūs tą ir taip žinot  smile.gif  ), taigi tepuosi tuo pačiu kremu kaip ir veidą. Nėr pas mane vieno vienintelio, be to, skiriasi dieniniai (tik su SPF) ir naktiniai kremai  rolleyes.gif 
Konkrečiai dabar nakčiai (nes suprausus akių makiažą šiek tiek tempia odą) pasitepu Smilgos vitamininiu kremu mišriai ir riebiai odai - veidui buvo per riebus, bet paakiam tinka, tai tokiu būdu optimizuoju  ax.gif  Dienai naudoju su SPF 15 Olay Complete Care Daily Moisturising Fluid arba Paula's Choice Essential Non-Greasy Sunscreen.

Nelabai supratau, kokio komentaro norit dėl sudėties  unsure.gif  Mano naudojami kremai neerzina odos, t.y. sudėtyje nėra erzinančių medžiagų, Paula's Choice sudėtis puiki, nes su UV filtru naudojami ir antioksidantai.

Ačiu už info 4u.gif Dėl sudėties, tai supratau, kad dar nenaudoji antiaging'u, tik drėkini? O tie kremai su UV filtru man per sunkūs, labai veliasi ir paprastai, kiek bandžiau yra riebūs..Gal tiesiog netiko? blink.gif
Atsakyti

man 28 metai ax.gif vakar kaip tik nusipirkau lancome priesraukslini kremuka paakiams rolleyes.gif bandziau patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Niu ir as isiterpsiu ax.gif As naudoju AVON paakiu krema su peptidais. Rauksliu tai tikrai neisnaikina, bet kad oda stangresne tampa po paakiais, tai tas tiesa mirksiukas.gif O kai tai matau pati, tai tikrai geriau jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
Vakar per rusų televiziją žiūrėjau laidą apie raukšleles. Taigi, buvo patariama kasdieną naudoti paakių kremą, netepant jo, bet švelniai tampšnojant pirštų galiukais. Taip pat, rekomenduojama masažuoti švelniai paspaudžiant ir sukamaisiais judesiais tarpelius prie abiejų akių, apie tris minutes ir kas dieną. Gydytoja užtikrino, jog tai netgi pašalina raukšleles.
Atsakyti