Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(kumiko @ 2010 02 15, 21:20)
man tai tokio kiekio 3-4 men uztenka..tepu 2-3kart i para..( tokio kiekio) o kur butent ta mirra pirkote,kokia amziaus grupei tinka g.gif

Pirkau is platintojos,bet ji kosmetologe,tai gali ta Profesional linija pirkti darbui,tai ir man pardave,siaip jis visiems amziams,jaunimui gal tik nerekomenduoja dar,yra ten pas juos jaunimui kitas,kaip zele toks,o sis toks jau rimtesnis,poveikis man patinka,tepu ryte-vakare,susigeria greit,juokiu tempimu,perstejimu ir panasiai,drekina,stiprina kapiliarus,didina elastinguma ir t.t parasyta,bet as ne tik si krema naudoju,yra tikrai vertu demesio produktu pas juos.labai nedaug jo reikia,virsutinio voko(judancios dalies) tept nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 02 13, 23:23)
Nezinau net kuris apibudinimas tiksliausias butu  ax.gif  buvo vienas blogiausiu is bandytu ar kremas be jokio poveikio. Drekino tai gal pakenciamai, bet tam reikejo riebiai uztepti, o tada jis tampa lipnus. Nei paburkimo, nei patamsejimo neveike niekaip. Ismeciau gal ne puses nesunaudojus.

drinks_cheers.gif Iwostin ir as ismeciau ne puses nesunaudojus. Jokio poveikio. Ir tiksliai atitinka, ka Ai skauda rase.
Atsakyti
Pradejau naudoti Laveros paakiu geli. Fainas,neriebus,nelipnus patepus,atrodo,kad gerai drekina smile.gif
Atsakyti
Aųš naudoju Anna Lotan gelį paakiams. Neriebus, greitai susigeria. Ir poveikis matosi, ypač dabar kai žiema, oras kambariuose sausas.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 02 16, 13:15)
Aųš naudoju Anna Lotan gelį paakiams. Neriebus, greitai susigeria. Ir poveikis matosi, ypač dabar kai žiema, oras kambariuose sausas.

Noriu paklausti, gal ir kitus Anna Lotan kremukus naudojat, ne tik paakiams? Kaip patinka, jeigu naudojat, palyginus su kitu firmu?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 02 16, 14:15)

Kiek mazdaug kainuoja Anos Lotan paakiu geliukas ?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 16, 13:16)
Noriu paklausti, gal ir kitus Anna Lotan kremukus naudojat, ne tik paakiams? Kaip patinka, jeigu naudojat, palyginus su kitu firmu?

visus kremus naudoju Anna Lotan. Mano odai jie tinka. Visada perku pas kosmetologę nedideliais kiekiais. O su kitų firmų, akd nelabai galiu ir palyginti, nes jau 5 metus naudoju AL kremukus smile.gif

QUOTE(Parissiene @ 2010 02 16, 14:07)
Kiek mazdaug kainuoja Anos Lotan paakiu geliukas ?

nžn, nes gavau keletą mėginukų iš kosmetologės,o kadangi to gelio reikia lb mažai tai ilgam užteks. Bet reikės paklausti kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 02 16, 23:06)
visus kremus naudoju Anna Lotan. Mano odai jie tinka. Visada perku pas  kosmetologę nedideliais kiekiais. O su kitų firmų, akd nelabai galiu ir palyginti, nes jau 5 metus naudoju AL kremukus smile.gif
nžn, nes gavau keletą mėginukų iš kosmetologės,o kadangi to gelio reikia lb mažai tai ilgam užteks. Bet reikės paklausti kiek kainuoja smile.gif

O kaip manote, ar jis efektyvus, tas paakiu geliukas, ar dar neturite dideliu paakiu odos problemu?
Atsakyti
Man rytais akys užtinusios būdavo (paakiai tokie paburkę) kai atsikeldavau, ir pajuodę pavargę paakiai buvo.Dabar jau ryte atsikeiu normaliom akim ir paakiai pašviesėję, bet naudoju gelį jau virš gero mėn.
Atsakyti
Na, turiu problema besirenkant krema akims nuo rauksliu, nes kiek bandziau nei vienas netinka doh.gif Jau ko tik neisbandziau ire brangius ir pigius ir geriausias atvejis savaite buna gerai o po to pradeda akis perseti, saroja, nuo veno tai net vokai pabrinko doh.gif Ir taip nieko negaliu issirinkti jau net bijau kazka ir pirkti. Prisiskaiciua cia paie visokuius aliejus, sakau, gal juos reikia babandyti... g.gif Nes rauksleliu apie akis kaip ir atsiranda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 02 17, 12:25)
Na, turiu problema besirenkant krema akims nuo rauksliu, nes kiek bandziau nei vienas netinka doh.gif Jau ko tik neisbandziau ire brangius ir pigius ir geriausias atvejis savaite buna gerai o po to pradeda akis perseti, saroja, nuo veno tai net vokai pabrinko doh.gif Ir taip nieko negaliu issirinkti jau net bijau kazka ir pirkti. Prisiskaiciua cia paie visokuius aliejus, sakau, gal juos reikia babandyti... g.gif Nes rauksleliu apie akis kaip ir atsiranda blush2.gif

man irgi daugelis grauzia .... kol kas vienintelis is Ciornij zemciug tinka ir aliejukai is NB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 02 17, 12:33)
man irgi daugelis grauzia .... kol kas vienintelis is Ciornij zemciug tinka ir aliejukai is NB  ax.gif

O kuris Jums tinka ? Nes berods yra raudonoje ir zaliose pakuotese... bent kiek teko matyti g.gif
Atsakyti