Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 07, 15:28)
reikia drekinimo. man 23 ir turiu mimikos rauksleliu, tai naudoju drekinancia zele. kremu nuo raukslyciu vengiu

g.gif ka naudosi sulaukus 50?
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 22:37)
g.gif ka naudosi sulaukus 50?

tai gi raso kad kremu nuo rausklyciu vengia rolleyes.gif
Atsakyti
kol dar bus 50 metu jai,tai tada ir kremu kokybe dar 1000 kartu pageres irnesakyk.gif nuo 23 ar 25 metu tikrai jau vertetu pradeti naudoti kremukus nuo pirmuju rauksliu,arba stangrinamuosius rolleyes.gif juk kremai skirstomi ir pagal amziu,yra jaunom,yra vyresnio amziaus moterim kremukai nuo rauksliu,o yra ir nuo pirmuju rauksleliu,arba mimikiniu,taip,kad dar 23 metu panelei,kas bus po 27 metu(kai jai bus 50-esimt) net neverta galvoti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 20, 23:54-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 01 20, 23:54)
kol dar bus 50 metu jai,tai tada ir kremu kokybe dar 1000 kartu pageres irnesakyk.gif nuo 23 ar 25 metu tikrai jau vertetu pradeti naudoti kremukus nuo pirmuju rauksliu,arba stangrinamuosius rolleyes.gif juk kremai skirstomi ir pagal amziu,yra jaunom,yra vyresnio amziaus moterim kremukai nuo rauksliu,o yra ir nuo pirmuju rauksleliu,arba mimikiniu,taip,kad dar 23 metu panelei,kas bus po 27 metu(kai jai bus 50-esimt) net neverta galvoti 4u.gif

as irgi uz toki poziuri smile.gif kai bus jau metai bus ir naujesnes techlonogijos ir ir yra gi visokiu siek tiek "drastiskesniu", rimtesniu priemoniu/kremu smile.gif o gal tiesiog kai jau bus 50 nebegalvosi senai apie tas rauksles ir ne tas galvoj tada bus smile.gif gal pvz galvos skausmas bus geri protezai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif koks yra efektyviai melynus ratilus po akimis salinantis kremukas ar zele? jaunai odai.. visa gyvenima tie paakiai gadina nuotaika, nieks man ju neuzmaskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 01 21, 18:20)
Sveikos  4u.gif  koks yra efektyviai melynus ratilus po akimis salinantis kremukas ar zele? jaunai odai.. visa gyvenima tie paakiai gadina nuotaika, nieks man ju neuzmaskuoja  doh.gif

pas mane irgi visa gyvenima tamsus buvo, nuo vaikystes, niekas nepadejo, o dabar tai dekoratyvine kosmetika gelbeja tik.
Atsakyti
o kaip jums rasos firmos paakiams bet ne tas skirtas branziai odai o kitas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 01 21, 20:20)
Sveikos  4u.gif  koks yra efektyviai melynus ratilus po akimis salinantis kremukas ar zele? jaunai odai.. visa gyvenima tie paakiai gadina nuotaika, nieks man ju neuzmaskuoja  doh.gif

Mane irgi domintu kas tiktu paakiams nuo pamelynawusiu paakiu,gal kas nauduoja kremus kurie atseit paswiesina tuos paakius,domintu ju weiksmumas?Konsultante parekomendawo Shiseido firmos white lucency kremuka..Bet nzn kiek jisai weiksmingas butu?
Atsakyti
Mane domintu atsiliepimai apie Iwostyn paakiu geli.mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2010 02 13, 22:44)
Mane domintu atsiliepimai apie Iwostyn paakiu geli.mirksiukas.gif

Nezinau net kuris apibudinimas tiksliausias butu ax.gif buvo vienas blogiausiu is bandytu ar kremas be jokio poveikio. Drekino tai gal pakenciamai, bet tam reikejo riebiai uztepti, o tada jis tampa lipnus. Nei paburkimo, nei patamsejimo neveike niekaip. Ismeciau gal ne puses nesunaudojus.
Atsakyti
Nusipirkau is Mirra liuks paakiu prof naudojimui(50ml),tai dabar uzteks jauciu metams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoz@: 14 vasario 2010 - 12:47
QUOTE(mimoz@ @ 2010 02 14, 14:46)
Nusipirkau is Mirra liuks paakiu prof naudojimui(50ml),tai dabar uzteks jauciu metams thumbup.gif

man tai tokio kiekio 3-4 men uztenka..tepu 2-3kart i para..( tokio kiekio) o kur butent ta mirra pirkote,kokia amziaus grupei tinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 15 vasario 2010 - 20:20