Tai cia snekam apie paakius, o ne apie viso veido oda. Jie susirauksleja pirmiausia. O ka, yra jogos specialiu pratimu paakiams?
Man tik 20, tai gal dar palauksiu tik bijau,kad nebutu per velu, del to klusterejau Jusu nuomones
QUOTE(Nosiukas @ 2010 01 06, 16:30)
Man tik 20, tai gal dar palauksiu tik bijau,kad nebutu per velu, del to klusterejau Jusu nuomones
Yra naturaliose kosmetikose lengvi paakiu kremukai jaunoms merginoms. Tai jie daro tik tai, ko jaunai odai truksta. Brandesnei paakiu odai reikia platesnio spektro poveikio.
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 06, 01:44)
as manau kad reik nuo pirmu pozymu imt ir "gydyt" oda, aisku nepradet iskart hialuronais tepliot,
o ka jus turite pries hialurona? as naudoju sekmingai seruma su hialurono rugstim, kuri man kaip tik mano kosmetologe ir rekomendavo, puikus dalykas, man labai tinka ir patinka ir nemanau, kad ji man per stipri, kaip tik labai gera prevencine priemone, nes kai bus rauksliu, tai jau ir hialuronas nebepades be to, paakiu srity serumai su hialurono rugtim nera tepami
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 07, 01:10)
o ka jus turite pries hialurona? as naudoju sekmingai seruma su hialurono rugstim, kuri man kaip tik mano kosmetologe ir rekomendavo, puikus dalykas, man labai tinka ir patinka ir nemanau, kad ji man per stipri, kaip tik labai gera prevencine priemone, nes kai bus rauksliu, tai jau ir hialuronas nebepades be to, paakiu srity serumai su hialurono rugtim nera tepami
Keista, bet man sakė, kad tas "Christinos" serumas tinkamas ir paakiams
QUOTE(Victorious @ 2010 01 07, 13:10)
Keista, bet man sakė, kad tas "Christinos" serumas tinkamas ir paakiams
man kosmetologe sake naudoti ji veidui, o paakiams - tam skirtas priemones
QUOTE(Nosiukas @ 2010 01 06, 17:30)
reikia drekinimo. man 23 ir turiu mimikos rauksleliu, tai naudoju drekinancia zele. kremu nuo raukslyciu vengiu
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 06, 23:10)
Dar siandien tikslinausi pas vadybininke, tas serumas, kuri naudoju ir kuris turi hialurono paakiams tepti tinka.
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 03, 16:46)
Cia ne kremukas, o koncentratas Benexere.
kur jo galima nusipirkti? ir idomu kaina?
QUOTE(mziukas @ 2010 01 08, 15:04)
kur jo galima nusipirkti? ir idomu kaina?
Klaipedoje nezinau kur. Paziurekit Benexere kosmetikos tinklapyje, gal bus nurodyta.
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 07, 19:39)
Dar siandien tikslinausi pas vadybininke, tas serumas, kuri naudoju ir kuris turi hialurono paakiams tepti tinka.
gali tikti, bet man kosmetologe patare geriau naudoti tai, kad butent paaukiu odai ir yra skirta
o ka lengvo rekomenduotumet jaunai paakiu odai? jauciu kad traukia oda kai nsuiplaunu vandeniu, bet iprastu kremu bijau tept ir jau po truputi atsiranda nezymios rauksleles noreciau apseiti kuo nors is eurokos-drogo