Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(_Kere_ @ 2009 11 22, 14:42)
Sis nelabai tiktu 23 m. merginai...

Kodėl ne? Juk kiekvieno paakių oda individuali. Ir paakių priemones reikia pradėt naudoti ne tada, kai jau susiformavusios raukšlės, o būtent profilaktikai. Raukšlių tai jau nieks nebeišlygins, botoksas nebent rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, man 20 ir atsirado baisių problemų su paakiais. Kelis metus jau formuojasi raukšlės (nes oda sausa ir aš dar rūkiau daug). O dabar dėl miego stygiaus ir streso visai baisu - akys įdubusios, paakiai pajuodę. Rūkyti mečiau, stengiuosi išsimiegoti, bet kol kas jokių rezultatų nėra. Gal ką patartumėt? Labai pasenusi atrodau. O labai blogai kad ir aplinkiniai pastebi. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramiai!: 23 lapkričio 2009 - 16:31
QUOTE(ramiai! @ 2009 11 23, 17:31)
Sveikos, man 20 ir atsirado baisių problemų su paakiais. Kelis metus jau formuojasi raukšlės (nes oda sausa ir aš dar rūkiau daug). O dabar dėl miego stygiaus ir streso visai baisu - akys įdubusios, paakiai pajuodę. Rūkyti mečiau, stengiuosi išsimiegoti, bet kol kas jokių rezultatų nėra. Gal ką patartumėt? Labai pasenusi atrodau. O labai blogai kad ir aplinkiniai pastebi.  doh.gif

Pabandyk Hyalurono rugsties koncentata. Isabelle Lancray firmos. Naturali musu organizmo medziaga. su amzium mazeja. g.gif pats didziausias drekiklis kosmetikos priemonese. g.gif Maciau Hair zurnale, kad dabar jam akcijos. 20 ml- kainuoja 85 lt. (buvo 125 lt) bigsmile.gif uzteks menesiui kiekvienai dienai. bet efektas matysis jau po pirmos savaites. Man labai jauciasi. as naudoju jau 3 menesi. dabar nusipirkau profesionalu dideli ispakavima 150 ml. joks kremas tokio efekto neduos. Universiteto vaistine Vilniuj prekiauja, jie ispilsto is profesionalios pakuotes i mazus indelius. as pirkau dabar tiesiai is atstovu Kaune. ju kontaktinis tel. 8 37 207578. Atsiunte.
Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2009 11 23, 21:15)
Pabandyk Hyalurono rugsties koncentata. Isabelle Lancray firmos. Naturali musu organizmo medziaga. su amzium mazeja.  g.gif pats didziausias drekiklis kosmetikos priemonese.  g.gif Maciau Hair zurnale, kad dabar jam akcijos. 20 ml- kainuoja 85 lt. (buvo 125 lt)  bigsmile.gif uzteks menesiui kiekvienai dienai. bet efektas matysis jau po pirmos savaites. Man labai jauciasi. as naudoju jau 3 menesi. dabar nusipirkau profesionalu dideli ispakavima 150 ml. joks kremas tokio efekto neduos. Universiteto vaistine Vilniuj prekiauja, jie ispilsto is profesionalios pakuotes i mazus indelius. as pirkau dabar tiesiai is atstovu Kaune. ju kontaktinis tel. 8 37 207578. Atsiunte.

Gali gal daugiau parasyti apie si krema rolleyes.gif , gal yra irodyta tyrimais, kad sis kremas dzidziausias drekiklis? Nuo keleriu metu naudoti si krema unsure.gif
Atsakyti
Man tai per pastarąsias dienas vienam(!) paaky atsirado tokia raukšlė - neraukšlė. Keista labai, nes jokių raukšlių ar pan. visam veide ir tuose pačiuose paakiuose neturiu, lygi oda, o atsirado dabar viena ir pakankamai ryški doh.gif Iš tikrųjų esu įpratusi visad miegot ant to šono ir jau vargu, ar beišeina kitaip. Bandžiau kontroliuot miegojimą ir nesiverst ant šono, bet vis tiek taip išeina kažkaip nevalingai unsure.gif Dar žinau, kad regėjimas pasilpęs, žadu kreiptis pas okulistą. Darau akių stiprinimo pratimus, tepu ir aliejukus, serumus, vit.C esenciją, bet tam paakiui skirtumo nematau unsure.gif
Gal kam taip yra buvę? Ką darėt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 gruodžio 2009 - 10:49
QUOTE(Victorious @ 2009 12 30, 10:49)
Man tai per pastarąsias dienas vienam(!) paaky atsirado tokia raukšlė - neraukšlė. Keista labai, nes jokių raukšlių ar pan. visam veide ir tuose pačiuose paakiuose neturiu,

man yra taip buvę, kai iš niekur atsirado raukšlė ir, kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo smarkios alergijos pradžia, paskui išlindo akių uždegimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 30, 13:43)
man yra taip buvę, kai iš niekur atsirado raukšlė ir, kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo smarkios alergijos pradžia, paskui išlindo akių uždegimas  doh.gif

doh.gif Kas alergizavo? Kaip išsigydėt? (Pranyko po to ta raukšlė?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 gruodžio 2009 - 11:48
QUOTE(Victorious @ 2009 12 30, 11:48)
doh.gif Kas alergizavo? Kaip išsigydėt? (Pranyko po to ta raukšlė?)

gal galima kreiptis tu? smile.gif

bet kas gali būti - dulkių erkutės, sultys, maistas ir dar N atvejų. Ir gydytojams neįmanoma nustatyti nuo ko. Manęs klausė - tai gal tušas naujas? Ne. Tai gal šešėliai? Ne. Tai gal prausiklį ar kremą keitėt? Ne biggrin.gif Davė antihistamininių vaistų ir tiek.

kiek pamenu ir kaip man dabar atrodo, buvau "pergėrusi" gaiviųjų gėrimų iš pakelių, o situaciją dar komplikavo pavasaris, kas dabar tikrai negresia smile.gif

siūlau žiūrėti, ar nesutins (man vėliau baisiai užtino akys) ir stengtis jų nevarginti 4u.gif Gal nuėjus pas gydytoją ji duos konkretesnių patarimų, kaip elgtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2009 11 23, 20:15)
Pabandyk Hyalurono rugsties koncentata. Isabelle Lancray firmos. Naturali musu organizmo medziaga. su amzium mazeja.  g.gif pats didziausias drekiklis kosmetikos priemonese.  g.gif Maciau Hair zurnale, kad dabar jam akcijos. 20 ml- kainuoja 85 lt. (buvo 125 lt)  bigsmile.gif uzteks menesiui kiekvienai dienai. bet efektas matysis jau po pirmos savaites. Man labai jauciasi. as naudoju jau 3 menesi. dabar nusipirkau profesionalu dideli ispakavima 150 ml. joks kremas tokio efekto neduos. Universiteto vaistine Vilniuj prekiauja, jie ispilsto is profesionalios pakuotes i mazus indelius. as pirkau dabar tiesiai is atstovu Kaune. ju kontaktinis tel. 8 37 207578. Atsiunte.

As irgi hialurona paakiams naudoju. Super thumbup.gif
Atsakyti
pirmiausia tai labai padeda žalios arbatos maišeliai palaikyti ant akių 10min. Gal ir nepatikėsit, bet oda paskaistėja ir tos raukšlytės ne taip matosi. Pabandykit rytais...
Atsakyti
Merginos,atejau jusu patarimo.Pas mane labai pajuode paakiai,vienas ryskiau uz kita.Rodos issimiegu normaliai,mityba gera.Gal tai gali buti genai?Rytais patepu paakiu kremu,bet nepadeda visiskai.Kaip manot,kas galetu padeti,kokios priemones?Ar pvz. zaliosios arbatos maiseliai gali nuimti pa pajuodima? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 30, 20:49)
As irgi hialurona paakiams naudoju. Super  thumbup.gif

kokios firmos kremukas???
Atsakyti