QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 16:04)
as niekaip neisirenku gero...man 23m...kaip naudojusioms is TBC su alavijum
Iš "TBS" turėjau paakių gelius su vit.E ir su vit.C. Nepasakyčiau, kad būtų tikrai gerai drėkinę ar šviesinę paakius Žinoma, poveikis buvo, bet už tokią ar žemesnę kainą, manau, galima ir efektyviau kažką rasti. O ir šiaip dabar jau nebegundo "TBS" veido priežiūros priemonės...
QUOTE(Victorious @ 2009 11 07, 16:08)
Iš "TBS" turėjau paakių gelius su vit.E ir su vit.C. Nepasakyčiau, kad būtų tikrai gerai drėkinę ar šviesinę paakius Žinoma, poveikis buvo, bet už tokią ar žemesnę kainą, manau, galima ir efektyviau kažką rasti. O ir šiaip dabar jau nebegundo "TBS" veido priežiūros priemonės...
o tai koki siulytumete ?
QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 16:20)
o tai koki siulytumete ?
Čia forume buvo giriami "Vichy Myokine", "Rasos" paakių kremukas, "Čiornyj žemčiug" kremukas su liftingo efektu (bet tikriausiai vyresnei odai ), tie patys aliejukai paakių
odai..
Pati esu turėjusi "Payot" paakių gelį - visai neblogas pasirodė, nors turbūt antrąkart nebepirkčiau, bandyčiau kažką naujo
QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 15:20)
o tai koki siulytumete ?
As parsisiunciau "Skin Doctors" paakiu kremuka, tai visai nieko
QUOTE(milaknike @ 2009 11 06, 21:17)
Kiek as zinau, ant etiketes turi rasyti bent jau "virgin extra" - kuo aliejus aukstesnes kokybes, tuo geriau
Alyvuogiu aliejus su uzrasiuku "exstra virgin oil" yra naturalus,pirmo spaudimo aliejus(bent jau toks turetu buti ) jis man atrodo ir turetu buti pacios auksciausios kokybes man tuoj kremuko nebereikes,vis tepu ir tepu vakare ta alyvuogiu alieju
+2009 11 09, 15:54-->
nemanyciau, kad alyvuogiu aliejus paakiams tiktu... po juo oda nekvepuoja, turetu paburkti paakiai, kokiems padams, rankoms ar alkunems karts nuo karto pasitept gal ir nieko, bet ir tai vilnones pirstines reikia mautis, tai kazkiek i jas susigeria...
QUOTE(Lina @ 2009 11 09, 15:54)
Alyvuogiu aliejus su uzrasiuku "exstra virgin oil" yra naturalus,pirmo spaudimo aliejus(bent jau toks turetu buti ) jis man atrodo ir turetu buti pacios auksciausios kokybes man tuoj kremuko nebereikes,vis tepu ir tepu vakare ta alyvuogiu alieju
nemanyciau, kad alyvuogiu aliejus paakiams tiktu... po juo oda nekvepuoja, turetu paburkti paakiai, kokiems padams, rankoms ar alkunems karts nuo karto pasitept gal ir nieko, bet ir tai vilnones pirstines reikia mautis, tai kazkiek i jas susigeria...
+2009 11 09, 15:54-->
Taip, jus teisi - "extra virgin oil" yra pacios auksciausios kokybes - as cia pati jau susimaisiau su tais "extra" ir "virgin", norejau parasyti turetu buti, mano manymu, bent jau "extra oil"
Nesutinku su Jusu nuomone jau ne karta per televizija girdejau, zurnaluose skaiciau ir internete galima rasti, kad alyvuogiu aliejus yra grozio saltinis visam kunui, neisimtis ir paakiai kad ir siame straipsnyje jis taip pat rekomenduojamas: http://www.olives.lt/lt/kosmetika.html O ir mano paakiu odele labai dziaugiasi siuo atradimu, tik, zinoma, nereikia jo tepti storu riebiu sluoksniu, krema irgi gi laseliu patapsnoji
QUOTE(Lina @ 2009 11 09, 15:54)
Taip, jus teisi - "extra virgin oil" yra pacios auksciausios kokybes - as cia pati jau susimaisiau su tais "extra" ir "virgin", norejau parasyti turetu buti, mano manymu, bent jau "extra oil"
QUOTE(ivakara @ 2009 11 10, 22:20)
Nesutinku su Jusu nuomone jau ne karta per televizija girdejau, zurnaluose skaiciau ir internete galima rasti, kad alyvuogiu aliejus yra grozio saltinis visam kunui, neisimtis ir paakiai kad ir siame straipsnyje jis taip pat rekomenduojamas: http://www.olives.lt/lt/kosmetika.html O ir mano paakiu odele labai dziaugiasi siuo atradimu, tik, zinoma, nereikia jo tepti storu riebiu sluoksniu, krema irgi gi laseliu patapsnoji
milaknike ,zinoma,kad kuo aukstesne aliejaus rusis tuo geriau
Galiu pagirtsi si kremuka-geli paakiams, jis pasalina nuovargi, paburkina, gerai drekina, skirtas jaunsnei odai, nes rauksliu nelygina, man labai patinka pirmus kokius 3 kartus tai siek tiek grauze, po to praejo, tad nereikia issigasti
Paakių želė "Sto receptov krasoty" 25 ml Prekės kodas: Gaivinamoji paakių želė STO RECEPTOV KRASOTY Su juodosios arbatos lapų ekstraktu
[IMG]Švelniai drėkina, gaivina ir maitina jautrią paakių odą. Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, mažina patinimą ir maišelius po akimis, stangrina ir šviesina paakių odą
http://www.ambertona...t...=290&h=1000
Paakių želė "Sto receptov krasoty" 25 ml Prekės kodas: Gaivinamoji paakių želė STO RECEPTOV KRASOTY Su juodosios arbatos lapų ekstraktu
[IMG]Švelniai drėkina, gaivina ir maitina jautrią paakių odą. Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, mažina patinimą ir maišelius po akimis, stangrina ir šviesina paakių odą
http://www.ambertona...t...=290&h=1000
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:46)
Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai
ar reikia siek tiek pasildyti alyvuogiu alieju pries tepant paakius?
QUOTE(Victorious @ 2009 11 07, 14:26)
Čia forume buvo giriami "Vichy Myokine"
Sis nelabai tiktu 23 m. merginai...
As pradejau naudoti toki:
Galenic relaxing and refreshing eye care
Kol kas poveikio nematau, nes bandziau dar tik kelis kartus. Tepu juo paakius(tinka ir mimikos raukslelems).