Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

as niekaip neisirenku gero...man 23m...kaip naudojusioms is TBC su alavijum g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 16:04)
as niekaip neisirenku gero...man 23m...kaip naudojusioms is TBC su alavijum g.gif

Iš "TBS" turėjau paakių gelius su vit.E ir su vit.C. Nepasakyčiau, kad būtų tikrai gerai drėkinę ar šviesinę paakius g.gif Žinoma, poveikis buvo, bet už tokią ar žemesnę kainą, manau, galima ir efektyviau kažką rasti. O ir šiaip dabar jau nebegundo "TBS" veido priežiūros priemonės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 lapkričio 2009 - 14:10
QUOTE(Victorious @ 2009 11 07, 16:08)
Iš "TBS" turėjau paakių gelius su vit.E ir su vit.C. Nepasakyčiau, kad būtų tikrai gerai drėkinę ar šviesinę paakius g.gif Žinoma, poveikis buvo, bet už tokią ar žemesnę kainą, manau, galima ir efektyviau kažką rasti. O ir šiaip dabar jau nebegundo "TBS" veido priežiūros priemonės...

o tai koki siulytumete ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 16:20)

Čia forume buvo giriami "Vichy Myokine", "Rasos" paakių kremukas, "Čiornyj žemčiug" kremukas su liftingo efektu (bet tikriausiai vyresnei odai g.gif ), tie patys aliejukai paakių
odai..
Pati esu turėjusi "Payot" paakių gelį - visai neblogas pasirodė, nors turbūt antrąkart nebepirkčiau, bandyčiau kažką naujo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 lapkričio 2009 - 14:28
QUOTE(kumiko @ 2009 11 07, 15:20)

As parsisiunciau "Skin Doctors" paakiu kremuka, tai visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 11 06, 21:17)
Kiek as zinau, ant etiketes turi rasyti bent jau "virgin extra" - kuo aliejus aukstesnes kokybes, tuo geriau  mirksiukas.gif

Alyvuogiu aliejus su uzrasiuku "exstra virgin oil" yra naturalus,pirmo spaudimo aliejus(bent jau toks turetu buti hihihi.gif ) jis man atrodo ir turetu buti pacios auksciausios kokybes mirksiukas.gif man tuoj kremuko nebereikes,vis tepu ir tepu vakare ta alyvuogiu alieju biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 09, 15:54-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 09, 15:54)
Alyvuogiu aliejus su uzrasiuku  "exstra virgin oil" yra naturalus,pirmo spaudimo aliejus(bent jau toks turetu buti hihihi.gif ) jis man atrodo ir turetu buti pacios auksciausios kokybes mirksiukas.gif man tuoj kremuko nebereikes,vis tepu ir tepu vakare ta alyvuogiu alieju biggrin.gif

nemanyciau, kad alyvuogiu aliejus paakiams tiktu... po juo oda nekvepuoja, turetu paburkti paakiai, kokiems padams, rankoms ar alkunems karts nuo karto pasitept gal ir nieko, bet ir tai vilnones pirstines reikia mautis, tai kazkiek i jas susigeria... lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 09, 15:54-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 09, 15:54)
Alyvuogiu aliejus su uzrasiuku  "exstra virgin oil" yra naturalus,pirmo spaudimo aliejus(bent jau toks turetu buti hihihi.gif ) jis man atrodo ir turetu buti pacios auksciausios kokybes mirksiukas.gif man tuoj kremuko nebereikes,vis tepu ir tepu vakare ta alyvuogiu alieju biggrin.gif

Taip, jus teisi - "extra virgin oil" yra pacios auksciausios kokybes - as cia pati jau susimaisiau su tais "extra" ir "virgin", norejau parasyti turetu buti, mano manymu, bent jau "extra oil" blush2.gif

QUOTE(ivakara @ 2009 11 10, 22:20)
nemanyciau, kad alyvuogiu aliejus paakiams tiktu... po juo oda nekvepuoja, turetu paburkti paakiai, kokiems padams, rankoms ar alkunems karts nuo karto pasitept gal ir nieko, bet ir tai vilnones pirstines reikia mautis, tai kazkiek i jas susigeria... lotuliukas.gif

Nesutinku su Jusu nuomone schmoll.gif jau ne karta per televizija girdejau, zurnaluose skaiciau ir internete galima rasti, kad alyvuogiu aliejus yra grozio saltinis visam kunui, neisimtis ir paakiai 4u.gif kad ir siame straipsnyje jis taip pat rekomenduojamas: http://www.olives.lt/lt/kosmetika.html rolleyes.gif O ir mano paakiu odele labai dziaugiasi siuo atradimu, tik, zinoma, nereikia jo tepti storu riebiu sluoksniu, krema irgi gi laseliu patapsnoji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 11 lapkričio 2009 - 12:29
milaknike ,zinoma,kad kuo aukstesne aliejaus rusis tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
Galiu pagirtsi si kremuka-geli paakiams, jis pasalina nuovargi, paburkina, gerai drekina, skirtas jaunsnei odai, nes rauksliu nelygina, man labai patinka thumbup.gif pirmus kokius 3 kartus tai siek tiek grauze, po to praejo, tad nereikia issigasti smile.gif

Paakių želė "Sto receptov krasoty" 25 ml Prekės kodas: Gaivinamoji paakių želė ”STO RECEPTOV KRASOTY ” Su juodosios arbatos lapų ekstraktu
[IMG]Švelniai drėkina, gaivina ir maitina jautrią paakių odą. Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, mažina patinimą ir „maišelius“ po akimis, stangrina ir šviesina paakių odą
http://www.ambertona...t...=290&h=1000
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:46)
Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai mastau.gif

ar reikia siek tiek pasildyti alyvuogiu alieju pries tepant paakius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 07, 14:26)
Čia forume buvo giriami "Vichy Myokine"

Sis nelabai tiktu 23 m. merginai...

As pradejau naudoti toki:
Galenic relaxing and refreshing eye care
user posted image
Kol kas poveikio nematau, nes bandziau dar tik kelis kartus. Tepu juo paakius(tinka ir mimikos raukslelems).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 15:50