Radau internete, vienam grozio paslapciu saite:
Ar žinai, kad ricinos aliejus rekomenduojamas kaip patikrintas odos drėkiklis. Jis itin efektyvus, naikinant raukšles aplink akis. Lašeliu aliejaus įtrink probleminę vietą prieš miegą
Vis pamirstu pabandyti pasiteplioti pries miega
QUOTE(milaknike @ 2009 11 05, 14:30)
Tiesa, dar karts nuo karto paakius patepu naturaliu alyvuogiu aliejumi - efektas
Aš irgi karts nuo karto tai praktikuoju - tikrai efektas yra ir netgi sakyčiau geresnis nei nuo mano naudotų gelių ar kremukų
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 21:31)
Ar žinai, kad ricinos aliejus rekomenduojamas kaip patikrintas odos drėkiklis. Jis itin efektyvus, naikinant raukšles aplink akis. Lašeliu aliejaus įtrink probleminę vietą prieš miegą
Išbandysiu šįvakar prieš einant miegoti
Papildyta:
+2009 11 04, 23:54-->
QUOTE(Lina @ 2009 11 04, 23:54)
Turejau stai sita nuo juodu ratilu,visai nieko
Esu anksčiau turėjusį šitos serijos gelį ar tai lengvą kremuką, bet kažkokio ypatingo poveikio tamsesniems paakiams nepastebėjau O tas prietaisiukas duoda matomą efektą?
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 20:31)
na,gal geriau koks lengvesnis aliejus
QUOTE(milaknike @ 2009 11 05, 13:30)
As vakar irgi tepiausi alyvuogiu aliejumi paakius,o veida visa medumi su citrina issiterliojusi sedejau pusvalandi
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 00:32)
Esu anksčiau turėjusį šitos serijos gelį ar tai lengvą kremuką, bet kažkokio ypatingo poveikio tamsesniems paakiams nepastebėjau O tas prietaisiukas duoda matomą efektą?
Jeigu neesi bandziusi to rutulinio kremuko,tai pasakysiu tik tiek,kad kazko gal ir nepadaro stebuklingo,tik tiek,kad maloniai saldo tepant,kremas veidui rutulynis patiko super o del sio paaliu kremuko,net nesupratau ar jis geras ar ne dar ir dabar ji turiu kita jau naudoti pradejau ir kaip jau minejau alyvuogiu alieju praktikuoju kartas nuo karto
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 21:31)
Gerokai per sunkus paakių odai, vietoj naudos taip galima ir pakenkt odelei.
QUOTE(Maserati @ 2009 11 06, 02:18)
na,gal geriau koks lengvesnis aliejus
Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai
QUOTE(lauryna @ 2009 11 06, 20:53)
Ar tinka is supermarketo Alyvuogiu aliejus paakiams tepti?
Kiek as zinau, ant etiketes turi rasyti bent jau "virgin extra" - kuo aliejus aukstesnes kokybes, tuo geriau
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:46)
Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai
gali buti,bet galvoju,kad ricina tai ne geriausias sprendimas parasytas:)
QUOTE(Mertise @ 2009 11 06, 23:38)
sedziu istepus paakius alyvuogiu aliejumi,ziuresim ar ryte atrodysiu kaip nors kitaip bet pas mane ne virgin extra... ir siaip rauksiu pas mane nelabai yra ,o vat juodi ratilai ta garnier kremuka paakiams su kofeinu turejau,man rezultatu 0 su juo..
Tai nuo aliejaus paakiai nepašviesės Na, ir šiaip po vieno pasitepimo stebuklų nesitikėčiau
QUOTE(Mertise @ 2009 11 06, 22:38)
sedziu istepus paakius alyvuogiu aliejumi,ziuresim ar ryte atrodysiu kaip nors kitaip bet pas mane ne virgin extra... ir siaip rauksiu pas mane nelabai yra ,o vat juodi ratilai
Mano nuomone, nuo juodu ratilu nepades asmeniskai man odele labai gerai padrekino, pamaitino, raukslytes ne tokios gilios atrodo ir, jausmas toks, kad ju ligtais ir sumazejo, taciau nemanau, kad pasviesina spalvyte nors, mano paakiu beda rauksleles, ne juodumas
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 23:45)
Tai nuo aliejaus paakiai nepašviesės Na, ir šiaip po vieno pasitepimo stebuklų nesitikėčiau
As poveiki pamaciau gal tik po savaites/pusantros vartojimo