Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Radau internete, vienam grozio paslapciu saite:

Ar žinai, kad ricinos aliejus rekomenduojamas kaip patikrintas odos drėkiklis. Jis itin efektyvus, naikinant raukšles aplink akis. Lašeliu aliejaus įtrink probleminę vietą prieš miegą

Vis pamirstu pabandyti pasiteplioti pries miega smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 05 lapkričio 2009 - 19:36
QUOTE(milaknike @ 2009 11 05, 14:30)
Tiesa, dar karts nuo karto paakius patepu naturaliu alyvuogiu aliejumi - efektas  thumbup.gif

Aš irgi karts nuo karto tai praktikuoju - tikrai efektas yra biggrin.gif ir netgi sakyčiau geresnis nei nuo mano naudotų gelių ar kremukų g.gif
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 21:31)
Ar žinai, kad ricinos aliejus rekomenduojamas kaip patikrintas odos drėkiklis. Jis itin efektyvus, naikinant raukšles aplink akis. Lašeliu aliejaus įtrink probleminę vietą prieš miegą

Vis pamirstu pabandyti pasiteplioti pries miega  smile.gif

Išbandysiu šįvakar prieš einant miegoti bigsmile.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 11 04, 23:54-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 04, 23:54)
Turejau stai sita nuo juodu ratilu,visai nieko 4u.gif
user posted image

Esu anksčiau turėjusį šitos serijos gelį ar tai lengvą kremuką, bet kažkokio ypatingo poveikio tamsesniems paakiams nepastebėjau schmoll.gif O tas prietaisiukas duoda matomą efektą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 lapkričio 2009 - 23:29
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 20:31)

na,gal geriau koks lengvesnis aliejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 11 05, 13:30)

Tiesa, dar karts nuo karto paakius patepu naturaliu alyvuogiu aliejumi - efektas  thumbup.gif

As vakar irgi tepiausi alyvuogiu aliejumi paakius,o veida visa medumi su citrina issiterliojusi sedejau pusvalandi biggrin.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 00:32)

Esu anksčiau turėjusį šitos serijos gelį ar tai lengvą kremuką, bet kažkokio ypatingo poveikio tamsesniems paakiams nepastebėjau schmoll.gif  O tas prietaisiukas duoda matomą efektą? g.gif

Jeigu neesi bandziusi to rutulinio kremuko,tai pasakysiu tik tiek,kad kazko gal ir nepadaro stebuklingo,tik tiek,kad maloniai saldo tepant,kremas veidui rutulynis patiko super thumbup.gif o del sio paaliu kremuko,net nesupratau ar jis geras ar ne biggrin.gif biggrin.gif dar ir dabar ji turiu biggrin.gif kita jau naudoti pradejau ir kaip jau minejau alyvuogiu alieju praktikuoju kartas nuo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 11 05, 21:31)

Gerokai per sunkus paakių odai, vietoj naudos taip galima ir pakenkt odelei.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 06, 02:18)
na,gal geriau koks lengvesnis aliejus g.gif

Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 lapkričio 2009 - 13:47
Ar tinka is supermarketo Alyvuogiu aliejus paakiams tepti?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 06, 20:53)
Ar tinka is supermarketo Alyvuogiu aliejus paakiams tepti?

Kiek as zinau, ant etiketes turi rasyti bent jau "virgin extra" - kuo aliejus aukstesnes kokybes, tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
sedziu istepus paakius alyvuogiu aliejumi,ziuresim ar ryte atrodysiu kaip nors kitaip biggrin.gif bet pas mane ne virgin extra... ir siaip rauksiu pas mane nelabai yra ,o vat juodi ratilai doh.gif ta garnier kremuka paakiams su kofeinu turejau,man rezultatu 0 su juo..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:46)
Keista, bet pastebėjau, kad tas pats geros kokybės alyvuogių aliejus efektyvesnis už mano naudotus lengvesnius aliejukus, rekomenduojamus būtent paakių priežiūrai mastau.gif

gali buti,bet galvoju,kad ricina tai ne geriausias sprendimas parasytas:)
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 06, 23:38)
sedziu istepus paakius alyvuogiu aliejumi,ziuresim ar ryte atrodysiu kaip nors kitaip biggrin.gif bet pas mane ne virgin extra... ir siaip rauksiu pas mane nelabai yra ,o vat juodi ratilai doh.gif ta garnier kremuka paakiams su kofeinu turejau,man rezultatu 0 su juo..

Tai nuo aliejaus paakiai nepašviesės biggrin.gif Na, ir šiaip po vieno pasitepimo stebuklų nesitikėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 06, 22:38)
sedziu istepus paakius alyvuogiu aliejumi,ziuresim ar ryte atrodysiu kaip nors kitaip biggrin.gif bet pas mane ne virgin extra... ir siaip rauksiu pas mane nelabai yra ,o vat juodi ratilai doh.gif

Mano nuomone, nuo juodu ratilu nepades schmoll.gif asmeniskai man odele labai gerai padrekino, pamaitino, raukslytes ne tokios gilios atrodo ir, jausmas toks, kad ju ligtais ir sumazejo, taciau nemanau, kad pasviesina spalvyte g.gif nors, mano paakiu beda rauksleles, ne juodumas 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 23:45)
Tai nuo aliejaus paakiai nepašviesės biggrin.gif Na, ir šiaip po vieno pasitepimo stebuklų nesitikėčiau rolleyes.gif

As poveiki pamaciau gal tik po savaites/pusantros vartojimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 07 lapkričio 2009 - 11:30