Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Veido joga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2009 10 02, 18:02)
Veido joga  thumbup.gif

gal galima placiau? mirksiukas.gif namuose uzsiimineti ar eiti i jogos pratybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 02 spalio 2009 - 19:14
QUOTE(egluzzzele @ 2009 10 02, 20:13)
gal galima placiau?  mirksiukas.gif namuose uzsiimineti ar eiti i jogos pratybas?

Namuose.
Čia rasi šiokios tokios informacijos.

Atsakyti
Sveikutes
Nezinau kas nutiko sestadieni vakare pastebejau atsiradusia tokia kaip melyne po akimi g.gif Ji is niekur tikrai i aki negavau schmoll.gif Jau antradienis ji nei geltonuoja,nei zaliuoja,tokia kaip buvo tokia ir likus.Kaip paslepti,ka daryti.gal kam taip buvo.kas tai yra??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 10 01, 17:14)
As kazkada buvau labai patenkinta geliu "cistaja linija" su petrazolem, labai gerai drekino, dabar jo nerandu, isleido jie nauju kremuku pagal amziu, tai 25metam dabar skirtas kremas-gelis su zemuogem. Nu visai nieko ir jis man, bet po tiek laiko naudojimo paprasto, pigenio kremuko, noretusi kazkokio labiau kokybisko. Dabar uzsiimu paieska  bigsmile.gif Rauksliu neturiu, nera melyni paakiai, tai vien drekinimo reikia.

pati katik baigiau si kremuka, tai labai patiko nes drekino tai tikrai gerai thumbup.gif
Decleor Hydra Floral Anti Pollution Flower Nectar Moisturising Cream
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kuri naudojate naturalius aliejukus paakiu prieziurai? Pavyzdziui, rasoma, kad sviestmedziu aliejus tinka labai jautrios odos (pvz., paakiu) ir lupu prieziurai...
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2009 10 13, 12:38)
Sveikutes
Nezinau kas nutiko sestadieni vakare pastebejau atsiradusia tokia kaip melyne po akimi g.gif Ji is niekur tikrai i aki negavau schmoll.gif Jau antradienis ji nei geltonuoja,nei zaliuoja,tokia kaip buvo tokia ir likus.Kaip paslepti,ka daryti.gal kam taip buvo.kas tai yra???  blush2.gif

gal kraujagysle truko? turetu praeiti..
Atsakyti
na man dar nelabai matosi rauksles, bet uztat ratilai aplinka kis- tai siaubingi, kartais atrodo kad y aky esu gawusi biggrin.gif gal kas zinot kokiu priemoniu nuo juodu ratilu?
Atsakyti
Noreciau suzinot atsiliepimus apie Mary key geliuka paakiam bigsmile.gif ar bandet kuri?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 26, 23:53)
Noreciau suzinot atsiliepimus apie Mary key geliuka paakiam  bigsmile.gif ar bandet kuri?

Esu meginus 1 karta,tai pasirode malonus,nieko ypatingo nepajutau,kaip ir visos zeles siek tiek sutraukia oda kuriam laikui smile.gif Siaip is MK jis yra nuimti akiu stresui ir pan. ,nepamenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2009 10 22, 22:16)
na man dar nelabai matosi rauksles, bet uztat ratilai aplinka kis- tai siaubingi, kartais atrodo kad y aky esu gawusi biggrin.gif gal kas zinot kokiu priemoniu nuo juodu ratilu?

Turejau stai sita nuo juodu ratilu,visai nieko 4u.gif
Garnier Nutritionist Caffeine Eye Roll-On
user posted image
o pati noriu nuo rauksleliu 4u.gif kuriu atsirado ne taip jau senai,bet matosi jau ganetinai ryskiai doh.gif Kokiu tik kremuku netepus,rezultatu as ten kazkokiu ir nematau ax.gif pasidarau dabar ir naturalias kaukytes paakiams blush-anim-cl.gif norisi kazkaip kovoti pries tas raukslytes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 rugsėjo 2010 - 15:44
As dabar parsisisunciau "Skin Doctors Eyetuck" paakiu kremuka. Tai australu kosmetika, drauge naudoja, jai labai patinka - bandysiu ir as savo paakius grazint, nes baisu i veidrodi ziureti jau doh.gif vakar ir siryt pasitepiau, tai pakolkas paakiai ji labai noriai "ima" 4u.gif
Tiesa, dar karts nuo karto paakius patepu naturaliu alyvuogiu aliejumi - efektas thumbup.gif
Atsakyti