Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Tai va, kad viska genai nulemia, mano mamos labai tamsus paakiai doh.gif O ta Skincode Lietuvoj galima gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 09 20, 17:05)
Tai va, kad viska genai nulemia, mano mamos labai tamsus paakiai doh.gif O ta Skincode Lietuvoj galima gauti? blush2.gif

aisku galima,as ji pirkau Kosmadoj,bet jis brangokas uztat labai mazai jo reikia! Ir buvo is ten esanciu vienintelis be parabenu rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju vichy aqualia termal gelinio pavidalo greit susigeria gerai drekina , nepalieka pleveles , mazina rytini akiu patinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 09 20, 19:29)
naudoju vichy aqualia termal gelinio pavidalo greit susigeria gerai drekina , nepalieka pleveles , mazina rytini akiu patinima smile.gif

ir as turiu Vichy, toks lengvas, drekinantis, l.fainas daikciukas,
sitas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 25, 14:23)
ir as turiu Vichy, toks lengvas, drekinantis, l.fainas daikciukas,
sitas?
user posted image

O nuo kokio amziaus jis skirtas? smile.gif
Atsakyti
sveikutes netycia uzsukau pas jus ax.gif as ir turiu Vychy kremuka paakiams nuo rauksliu koreguojantis profilaktiskai vis naudoju na galiu pasakyti man patinka thumbup.gif stai toki http://www.vichycons...ds/SCARZPO1.jpg deja nieko negaliu pasakyti del pajuodavimu ,patinimu nes neturiu tokios problemos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 27 rugsėjo 2009 - 20:02
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 23:18)
O nuo kokio amziaus jis skirtas?  smile.gif

man 23 ir as ji tepu, nes turiu mimikos raukslyciu, todel drekinu paakiu oda doh.gif jis yra labai lengvas gelio pavidalo, todel nemanau, kad prisidarysiu bedos. va kremai tokiam amziui tai nerekomenduojami schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 27 rugsėjo 2009 - 20:51
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 09 27, 21:49)
man 23 ir as ji tepu, nes turiu mimikos raukslyciu, todel drekinu paakiu oda doh.gif jis yra labai lengvas gelio pavidalo, todel nemanau, kad prisidarysiu bedos. va kremai tokiam amziui tai nerekomenduojami schmoll.gif

na man 21,siaip raukslyciu nera, bet buna patine paakiai daznai, tai galvoju gal jau irgi laikas kremuka koki lengva isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 22:09)
na man 21,siaip raukslyciu nera, bet buna patine paakiai daznai, tai galvoju gal jau irgi laikas kremuka koki lengva isigyti  g.gif

na, manau kad drekinimas nelabai ispres patinusiu paakiu problemos, nors gal ir klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2007 03 26, 17:59)
Na tai pranesk kaip padejo  smile.gif
As tai dar girdejau, kad per anksti ir neverta pradet tepliot, nes paskui oda islempa ir pati nebegamina reikalingu medz., ar panasiai  g.gif

Na mano kosmetologe sake kad reikia pradeti nuo 25 metu naudoti nestipru kremuka arba tik zele paakiams,o jau po keleriu metu pereiti prie kremo.
Atsakyti
As kazkada buvau labai patenkinta geliu "cistaja linija" su petrazolem, labai gerai drekino, dabar jo nerandu, isleido jie nauju kremuku pagal amziu, tai 25metam dabar skirtas kremas-gelis su zemuogem. Nu visai nieko ir jis man, bet po tiek laiko naudojimo paprasto, pigenio kremuko, noretusi kazkokio labiau kokybisko. Dabar uzsiimu paieska bigsmile.gif Rauksliu neturiu, nera melyni paakiai, tai vien drekinimo reikia.
Atsakyti
Sveikos, dar niekur nemaciau tokios temos todel sukuriau nauja 4u.gif

Pradesiu nuo saves , dar nesiruosiu darytis "stipresniu" botoxo ar lazerio proceduru nes man dar tik 20, bet mane jau pradejo erzinti pirmines juoko rauksleles, jos ipac isryskeja kai daug sypsausi. Kaip reiketu tokias priziureti? bijau kad jos dar pagiles.. Skaiciau kazkas siule teptis aliejukais, kokiais butent?
Tu agresyvesniu kremumu su haliuronais nenoreciau dar bandyti, nes skaiciau kad tokiuose kremuose nuo rauksliu yra labai daug chemijos ir ji labai lengvai prasiskverbia pro oda i krauja, plius man per anksti "istampys" oda..

Galbut yra tam tikri masazu tipai ? Naturalesne prieziura ar ne tokie piktybiski budai kaip tai sumazinti? Girdejau reik daug vandens gert? Deguonies prisotinti kremai kiek nors padeda? galbut tas Dermawand prietaisas kur maitina oda ozonu kazkiek pagerina bukle? rolleyes.gif
Atsakyti