Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sakykit prasau,o gal naudoja paakiams PAYOT firmos paakiu geli? ar geras. nes kiek skaiciau atsiliepimu tipo gera firma, gera kosmetika gamina,,,o kaipjums? g.gif
man ar netinka, ar tikrai per sausa oda... g.gif
Atsakyti
Girdejaau tokia nuomone, kad paakiam geriau naudoti geli, nei krema. Ka manote?
Bet, dazniausia matau parduodamus butent kremus..
Atsakyti
QUOTE(swedicka @ 2009 09 14, 09:17)
Bet,  dazniausia matau parduodamus butent kremus..

tas PAYOT firmos ir yra raminancioji paakiu zele...
dbr mano paakiu zona ziauriai sausa..tokia niekada nebuvo..reikia ja dbr drekint..bet gal kas patars kokia kaukyte ar kompresiuka padaryt paakiam..
Atsakyti
Aš naudoju Artistry paakių kremą iš "Amway" ir man jis labai tinka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudoju "Vichy AQUALIA THERMAL" paakiu geli ir negaliu juo skustis

user posted image

Ir dar laukiu parkeliaujant "Vichy OLIGO 25 eyes" tokio kremuko, pabandysiu, parasysiu bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 09 14, 15:10)
Siuo metu naudoju "Vichy AQUALIA THERMAL" paakiu geli ir negaliu juo skustis

Ir dar laukiu parkeliaujant "Vichy OLIGO 25 eyes" tokio kremuko, pabandysiu, parasysiu bigsmile.gif

user posted image

Cia vichy oligo 25, tai cia amzius nurodytas? Ar ten tikrai yra oligo elementu?
Papildyta:
[quote=swedicka,2009 09 14, 09:17]

Kuo skiriasi kremas nuo gelio? g.gif As naudoju, tik kremus, ne kartelio nebandziau gelio unsure.gif
Atsakyti
pirkau skincode kremuka paakiams,labai patenkinta,nes jis graziai ir pasviesina ratilus ir rauksleles lyg ir sumazejo smile.gif Aisku jis nepigus,is brangesniu,bet labai skalsus,reikia visai nedaug ir dar jis su tokiom melynom granulytem,matyt jos ir pasviesina. Ir vienintele firma,kur neradau parabenu! Naftos ant veido kazkaip nebenoriu.. tongue.gif Jie yra 2 rusiu,as pirkau Excluzive
Papildyta:
[quote=Hesperide,2009 09 14, 15:55]
Papildyta:

Kuo skiriasi kremas nuo gelio? g.gif As naudoju, tik kremus, ne kartelio nebandziau gelio unsure.gif
[/quote]
Turiu ir geli paakiams kitos firmos,bet jis man ne taip patinka,kremas kazkaip geriau drekina,gelis gal labiau stangrina,bet nepasakyciau..
Atsakyti
[quote=Hesperide,2009 09 14, 15:55]
Papildyta:

[/quote]

Gelio konsistencija kitokia,ant akiu visai kitaip ir jauciasi,siek tiek sutraukia oda,bet taip maloniai.
O ar poveikis skiriasi-nezinau:)
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 09 11, 21:48)
Gal tokį pabandyti... tik gaila, daugiau atsiliepimų nelabai yra:)

Kadangi kaina nera didele,tai siulyciau ismeginti,nes kitaip nesuzinosit ar jis tiks smile.gif man tai patinka,labai lengvas toks,mano paakiai taip pat nei pabrinke,nei pajuode,tiesiog norisi priziuret ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 09 15, 14:54)
Gelio konsistencija kitokia,ant akiu visai kitaip ir jauciasi,siek tiek sutraukia oda,bet taip maloniai.
O ar poveikis skiriasi-nezinau:)

Gal gerlis geriau ir greiciau issikverbia i oda, gal poveikis geresnis. g.gif
Paklausiu kosmetologes tiksliau, kai eisiu i procedura. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swedicka @ 2009 09 18, 02:15)
Gal gerlis geriau ir greiciau issikverbia i oda, gal poveikis geresnis. g.gif
Paklausiu kosmetologes tiksliau, kai eisiu i procedura. mirksiukas.gif

hmm idomu idomu g.gif o man atrodo,kad gelis yra svelnesnis,ne toks sunkus ir stiprus kaip kremas,del to jaunoms merginoms ir patariama naudot geli,o ne krema,kremas tik nuo 25 m. Manau tame ir skirtumas,kad gelis tik drekina,rauksliu nenaikina kaip kremai.Na gal as ir klystu,bet mano galvele sitaip masto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 30, 16:57)
as naudoju kazkoki is serijos ,,Ciornyj zemciug'' geli paakiams

aš irgi šį gelį baigiu sunaudoti 4u.gif man jis visai patiko, labai lengvas, greit įsigeria, neįkyraus kvapo ir nebrangus ax.gif bet jei reikia rimtesnės priežiūros,tai jis nelabai tiks schmoll.gif nei patamsėjimus naikina, nei paburkimą doh.gif
Atsakyti