Sveikos mamytes
Patarkite kokie yra veiksmingi kremukai bei kaukes aplink akis. Kadangi tos RAUKSLYTES gadina visa vaizda
Labai lauksiu jusu patarimu
Apie VEIKSMINGUS kremus bei kaukes gal kitos patars (mano jau ne tas amžius, kad kremai raukšles išlygintų), bet ekstriniams atvejams būna specialių tepalų/skysčių/serumų, panaikinančių raukšles... deja, neilgam. Pati turiu ir naudoju (ne kasdien, tik svarbesniems įvykiams, susitikimams, posėdžiams, vakarėliams...) Dioro serumą Capture R-Flash. Poveikis TIKRAI yra, bent jau kelioms valandoms. Naudojasi labai ekonomiškai (visam veidui 3 lašai, paakiams gana ir vieno), bet vis tiek bjaurybė brangus... tik kad buvau gavus dovanų čekį kosmetikai, tai leidau sau pasišvaistyt... Kiek žinau, yra kitų firmų pigesnių (pvz., Avon), bet nebandžiau ir nežinau...
Šiaip jau būtų įdomu, ar dažnas tokių dalykų naudojimas neturi kokio visai priešingo poveikio, gal laikui begant oda be tos priemonės išvis atrodys kaip naginė... Gal kada čia Prieblanda užsuks, tai pasakytų, ji viską žino kosmetikoj...
Šiaip jau būtų įdomu, ar dažnas tokių dalykų naudojimas neturi kokio visai priešingo poveikio, gal laikui begant oda be tos priemonės išvis atrodys kaip naginė... Gal kada čia Prieblanda užsuks, tai pasakytų, ji viską žino kosmetikoj...
Jau užsukau
Teisingai sakot, kad tų priemonių poveikis trumpalaikis. O dėl pripratimo... kol kas tokią nuomonę tik SM radau Tai galvoju, kad niekas ten prie nieko nepripranta, juo labiau, kad tos "antiraukšlinės" priemonės paprastai orientuojasi į ką nors vieną, pvz., skatina tik kolageno arba tik elastino gamybą, nors odai reikia abiejų. Galbūt todėl ir pasireiškia tas "pripratimas", kai oda gauna kažko vieno, bet kito trūksta. Bet čia tik mano pafantazavimai
O galynėjimasis su raukšlėmis pirmiausiai susiveda į jų prevenciją. Jei jau raukšlės atsirado, iš esmės padėti gali tik chirurgai (operaciaj arba botulino injekcijos). Visa kita - laikinas poveikis.
Teisingai sakot, kad tų priemonių poveikis trumpalaikis. O dėl pripratimo... kol kas tokią nuomonę tik SM radau Tai galvoju, kad niekas ten prie nieko nepripranta, juo labiau, kad tos "antiraukšlinės" priemonės paprastai orientuojasi į ką nors vieną, pvz., skatina tik kolageno arba tik elastino gamybą, nors odai reikia abiejų. Galbūt todėl ir pasireiškia tas "pripratimas", kai oda gauna kažko vieno, bet kito trūksta. Bet čia tik mano pafantazavimai
O galynėjimasis su raukšlėmis pirmiausiai susiveda į jų prevenciją. Jei jau raukšlės atsirado, iš esmės padėti gali tik chirurgai (operaciaj arba botulino injekcijos). Visa kita - laikinas poveikis.
Ačiū, Prieblanda, kad esat su savo nusimanymu ten ir tada, kur prireikia
Toks kilo pamąstymas - prevencinam mes tas raukšles prevencinam, o kas žino, kokį tai duoda efektą? Gaila, kad negali savęs palygint "prevencinusios" ir neprevencinusios"... Kiek per gyvenimą pinigų sukišam į tuos kremus kaukes losjonus, saulės saugomės, vandenį pliaupiam, nerūkom negeriam (bent jau stengiamės saikingai )... Įdomu, ką/ar iš viso ką nors tai duoda? Lygint skirtingas moteris neteisinga - viena be jokių kremų pliaže visą vasarą drybsodama gali turėt gražesnę odą už kitą, labai ją puoselėjančią, bet tai nieko neįrodo... tik kad svarbiausi dalykai užrašyti genuose, o jei nepatinka - eik pas chirurgus, kaip Prieblanda ir sako...
Velniai nematė tų raukšlių; kai numirsiu sulaukus 90 metų, nors niekas neraudos, kad "tokia jauna graži numirė"
Toks kilo pamąstymas - prevencinam mes tas raukšles prevencinam, o kas žino, kokį tai duoda efektą? Gaila, kad negali savęs palygint "prevencinusios" ir neprevencinusios"... Kiek per gyvenimą pinigų sukišam į tuos kremus kaukes losjonus, saulės saugomės, vandenį pliaupiam, nerūkom negeriam (bent jau stengiamės saikingai )... Įdomu, ką/ar iš viso ką nors tai duoda? Lygint skirtingas moteris neteisinga - viena be jokių kremų pliaže visą vasarą drybsodama gali turėt gražesnę odą už kitą, labai ją puoselėjančią, bet tai nieko neįrodo... tik kad svarbiausi dalykai užrašyti genuose, o jei nepatinka - eik pas chirurgus, kaip Prieblanda ir sako...
Velniai nematė tų raukšlių; kai numirsiu sulaukus 90 metų, nors niekas neraudos, kad "tokia jauna graži numirė"
QUOTE(biologė @ 2007 02 19, 13:48)
Ačiū, Prieblanda, kad esat su savo nusimanymu ten ir tada, kur prireikia
Na gal ne viskas taip beviltiška, bet...
Aš irgi taip manau , kad visos priemonės yra laikinos, bet pati vis tiek naudoju krema nuo raukšlių firmos čiorny žemčiug nebrangi ir nors tai laikina , bet vis tiek naudoju , o gal nereikėtu taip kreipti dėmesio juk mums ne 16 metų, kaip pasižiūriu į veidrodi visai nieko atrodau ir su nežymiom raukšlelėm.....
Sveikos, man 25m. ir pas mane namazai raukslyciu, pradejau nerimauti... Isigyjau Lancome kremuka paakiams nuo rauksliu tepu kiekviekviena diena ryte ir vakare, ziuresiu ar pades...
QUOTE(strakalas @ 2007 03 26, 19:21)
Sveikos, man 25m. ir pas mane namazai raukslyciu, pradejau nerimauti... Isigyjau Lancome kremuka paakiams nuo rauksliu tepu kiekviekviena diena ryte ir vakare, ziuresiu ar pades...
Na tai pranesk kaip padejo
As tai dar girdejau, kad per anksti ir neverta pradet tepliot, nes paskui oda islempa ir pati nebegamina reikalingu medz., ar panasiai
QUOTE(wahaha @ 2007 03 26, 20:59)
Na tai pranesk kaip padejo
As tai dar girdejau, kad per anksti ir neverta pradet tepliot, nes paskui oda islempa ir pati nebegamina reikalingu medz., ar panasiai
Nesąmonė Logika ta pati kaip nevalgyti daržovių, nes ateityje organizmas pripras ir nesugebės pasisavint vitaminų
Pora menesiu naudoju AVon paakiu seruma nuo 25 metu. Bet kol kas jokio efekto nematau Kartais net atrodo, kad po nakties man tu rauksliu dar padaugeo
Man smulkių mimikos raukšlių apie akis atsirado artėjant prie trisdešimt Tikrai jų neišvengsiu - markstausi, šypsausi, išraiškos nekontroliuoju Dabar stengiuosi pakankamai miegoti, gerti daugiau skysčių ir naudoti paakių kremus odai drėkinti. Viskas. Aišku, raukšlės nedingo, bet ir neblogėja. Botulino kol kas nesiruošiu leistis - man tai baisiai atrodo tos moteriškės, kurių veidai kaip pas barbes