QUOTE(username @ 2013 01 24, 18:05)
aš apie tokį kelią irgi mąsčiau...aišku kirpykloje, bet jau labai mažai kas nori apsiimti, prašo, kad nusiauginčiau daugiau ir t.t.
o norėčiau spalvos kaip avatare gal kiek tamsesnės
dabar galvoju tiesiog paauginti savo plaukučius ir gal apsiplaus ta juoda, o paskui iš juodų išimti pigmentą ir dažyt raudonai.
beje, gal kuri bandėte pasidaryti mixą spalvai nuimti: soda, medus, indų ploviklis, head & shoulders šampūnas, vitaminas c?
mačiau youtube, kažkiek natūralesnis išėmimas atrodo..
dar kas mane stabdo, tai, kad esu iš po gimdymo ir dabar kaip tik slenka plaukai, kol nesustos slikimas, negaliu eksperimentuot, o tai teks peruką pirkti
gal žinot, kiek tai tęsis?šiaip man plaukai niekada neslinko, nėra labai stori, bet sveiki, dažau dažais be amoniako vadinamais
tai dabar esu šoke, kai šitaip slenka.
o peroksidu man visiškai nenusiima...bandžiau sruogą prieš nėštumą, kelis kart peroksidinau, gal vos vos pašviesėjo, bet ir tai tik prieš saulę, tamsiai tamsiai rudi, o ta sruoga susivėlė baisiausiai
QUOTE(Langoza @ 2013 01 24, 19:01)
mixas? as tai jau nerizikuociau tikrai su tokiais namudiniais mixais
as visa gyvenima buvau juoda. ir naturalus juodi, ir daziausi juodai arba tamsiai rudai. zo, tamsiaplauke. kai nusprendziau nusiryzinti, keliavau i kirpykla, nuiminejo spalva. ir tada iskart nudaze. gavosi super graziai, taip, kaip as ir norejau.
ir nei kas prase nusiaugint plaukus, nei ka.. nelabai suprantu, kodel nenori imtis tokio darbo kirpejos?
Ir man keista, kaip čia taip mažai kas nori apsiimti ir paaugint prašo.. Juk kito būdo nėra greitai spalvą keisti net. Aš savo kirpėjai paskambinau pasakiau, kad keist spalvą noriu pilnai tai nieko tokio nepasakė, tik iš ryto anskčiau užrašė ir kirpykloj išbuvau 3.5val. kažkur
, na bet man nuėmė spalvą, dažė ir dar apkirpo..
Paieškokit tada kitos kirpyklos, kur sutiks nuimti spalvą ir viskas bus gerai, tapsit raudonplauke greitai
O tas mixas tai prajuokino
, man namie žaist su tuo mišiniu spalvai nuimti noro nekilo, kad bėdų nebūtų, o čia prie natūralių dalykų šampnūno ir dar indų ploviklio, fiary spėju geriau, maišyt ir teptis, tai ką žinau..