QUOTE(darkslyva @ 2012 08 25, 23:12)
Sveikos!
Bukit geros ir patarkit, ka daryti. pries gerus 3 menesius nuejau i grozio salona ir nusidaziau plaukus sruogelem. tiksliau, kirpeja iseme is sruogu spalva. po to, sumasciau, kad man netinka tos sviesios sruogeles ir kad noriu tapti raudonplauke. jau 3 kartai, kai dazau plaukus garnier color sensation red amber brown dazais. ir po 3 plovinu man tie dazai visai nusiplauna, netgi islenta tos sviesios sruogos, o dazai plaukus nudazo nevienodai. virsugalvis visada buna ryskesnis, nors ir pradedu dazyti nuo galvos apacios, kad nespetu virsugalvis taip greit pasiimti spalvos. gal yra kokiu stipresniu dazu, kad ta spalva taip greit nenusiplautu? ka daryt, kad tos sruogos nepersimustu i pavirsiu?
O prieš tai šviesiai dažyti plaukai buvo? Tiesiog kiek žinau tai raudoną ir blondinišką spalvą sunkiausia pakeisti, perdažyti. Man buvo, kad ant raudonos dažant kitą spalvą ilgalaikiai dažai nusiplaudavo per kokią savaitę.
Porą kartų teko pabandyti naują spalvą ir likti su ryškesnėmis šaknimis nei likę plaukai, tai tiesiog pakeičiau dažus, nes kiti nudažydavo vienodai ir šaknis ir kitą spalvą dažytus plaukus.
Jau daugiau nei metus plaukus dažau profesionaliais dažais, perku Martina parduotuvėj, dabar pavadinimo nežinau. Tai plaukai po dažymo neišsausėję, o kaip tik net geresnės būklės tampa ir spalva ne taip greitai išsiplauna. Ir kaina gera, 100ml apie 18Lt + peroksidas keletą litų. Kai turėjau plaukus vos iki pečių tai 3 kartams laisvai pakakdavo tiubelės, dabar kai ilgesni plaukai tai tik dviems kartams. Bet galvoju keisti dažus, nes šiek tiek ryškesnio atspalvio užsinorėjau, o iš dabartinių dažų nėra ko noriu. Gal kas iš cascada/krinona bandė dažus?