Sveikos, raudonplaukės gražuolės
Esat labai labai man gražios Ir ta proga turiu Jums klausimą, esu beveik juoda plaukė, dažausi namų salygomis, parduotuviniais dažais. Kas būtų jei namie pati pabandyčiau nusidažyti raudonai? Nžnau ar tiks man, tad jei nepatiktų iš karto bandyčiau dažytis vėl juoda spalva. Ką manot?
QUOTE(indreY @ 2011 05 17, 17:14)
Sveikos, raudonplaukės gražuolės
Esat labai labai man gražios Ir ta proga turiu Jums klausimą, esu beveik juoda plaukė, dažausi namų salygomis, parduotuviniais dažais. Kas būtų jei namie pati pabandyčiau nusidažyti raudonai? Nžnau ar tiks man, tad jei nepatiktų iš karto bandyčiau dažytis vėl juoda spalva. Ką manot?
ant juodu nenudazysi vistiek,reik sviesint,paskui det spalva
pamegink pirma su balzamu,ant juodu uzmesti atspalvi,paziuresi at tiks
QUOTE(girene @ 2011 05 17, 20:07)
ant juodu nenudazysi vistiek,reik sviesint,paskui det spalva
Dėkui už greitą reagavimą O kokį balzamą pasiūlytumėte didesnem intensyvumui išgauti? Ir kas jei balzamą užsidėjus man spalva nepatiks ir netiks, galima bus plaukus nudažyti ta pačia juoda spalva ir gyventi kaip gyvenus toliau?
nenutuokiu ka siulyt tamsiam plaukui,uzeikit i kokia kosmetikos parde ir paziurekit,jie nebrangus,jei nepaims,nedidele beda bus
Dėkui
Labas vakaras Susisuko man galva nuo raudono plauko paauglystej buvau ir kraujo raudonumo, ir ryza, ir bordava..... ir zodziu visokia
dabar noriu vel tokios spalvos, bet neiššaukiančiai raudonos
va tokios
plaukai naturalūs, šiaudo spalvos, galuose užsilikusios kelios balintos sruogos
noriu bandyt dažyt balzamu, bet man jis nepatinka kad labai varva raudonas vanduo
dar turiu pasiulyma, jei nėr noro viešint nuotraukos, gal susikuriam albumą raudonplaukių
va tokios
noriu bandyt dažyt balzamu, bet man jis nepatinka kad labai varva raudonas vanduo
dar turiu pasiulyma, jei nėr noro viešint nuotraukos, gal susikuriam albumą raudonplaukių
Mano plaukuciai liaudiskai tariant yra 'ryzi', dazau juos ivairaus atspalvio raudonais dazais, labai gerai nusidazo ir truputi ataugus nesimato.
Indre - vis tik teks balinti pries dazyma, nes kitaip gausi tik raudona atspalvi, o ne spalva
Indre - vis tik teks balinti pries dazyma, nes kitaip gausi tik raudona atspalvi, o ne spalva
QUOTE(rabelkyte @ 2011 05 21, 22:49)
Labas vakaras Susisuko man galva nuo raudono plauko paauglystej buvau ir kraujo raudonumo, ir ryza, ir bordava..... ir zodziu visokia
va tokios
va tokios
Labai graži spalva jūsų norima
jokiu,beleka,as tokia
Klausimas,gal ir kvailas bet klausiu.
Planuoju plaukus dazyti ryza/ugnine spalva. (esu sviesiaplauke)
ir man idomu, ar sunku is raudonos/ryzos/ugnines vel tapti sviesiaplauke?
Planuoju plaukus dazyti ryza/ugnine spalva. (esu sviesiaplauke)
ir man idomu, ar sunku is raudonos/ryzos/ugnines vel tapti sviesiaplauke?