QUOTE(Lithium @ 2010 06 13, 12:20)
aš ilgą laiką dažiau šaltai raudonai atspalviais, bet dabar ant šiltų patraukė.. norėčiau ugninės, bet nieko neatrandu, o kirpykla man per brangu šiuo metu
Nežinau ar taip pat suprantų jūsų apibūdintas spalvas, bet esu bandžiusi Schwarzkopf XXL raudoną R43, tai spalva tokia kaip ugninė, ir gerai laikėsi, neišblukdavo, tiko mano plaukams, gerai nudažydavo, nes net kirpėja sakė, kad spalva gera, gerai laikosi ir plaukas nenukankintas.
Dabar jau kuri laiką ieškau naujos raudonos spalvos, tiesiog užsimaniau ne tokios ryškios, kažko panašaus kaip Debra'os Messing, tai kol kas labiausiai patiko iš bandytų įvairių Garnier Fiery black red, manau, kad antrą kartą jais dažysiu, nes kol kas plauką kankinu kiekvieną kartą naujais dažais, vis ne ta spalva.
Na mano pradinė-tikroji plaukų spalva buvo kažkas tarp tamsios blondinės ir šviesiai rudos, su auksiniu atspalviu, o dabar jau tiesiog keista ruda, gal tamsoka ruda, nes ir dažus žiūriu, kad geriau dažytų tamsius.
Po kelių metų raudonų plaukų buvau užsimanius rudo atspalvio, bet net ir kelis mėnesius jais dažius, spalva nedaug pasikeitė, raudona nors blunka greit, bet persidažo sunkiai jau, bet vis tiek grįžtų prie raudonos, jaučiuosi su ja geriau, net dažus renkatis daug mieliau į rankas pasiima raudoni atspalviai:)