Nuo tokios iki tokios
Norejau ir tikejaus kitokios,bet tikiuos nusiplaus....
o kazkada
Dabar splava drasesne uz mane
QUOTE(Garbanes @ 2014 02 27, 17:22)
Norejau ir tikejaus kitokios,bet tikiuos nusiplaus....
Dabar splava drasesne uz mane
O kokios norėjote?
Man tai visai graži ta spalva atrodo, o plaukai kaip blizga
kiek maziau ryskesnes bet visumoje patenkinta...kazkas naujo
QUOTE(Garbanes @ 2014 02 28, 09:07)
kiek maziau ryskesnes bet visumoje patenkinta...kazkas naujo
Gavos kazkas panasaus i strawberry blonde;)- pavasariui tinka:).
Sveikos, jūs man pasakykite, kuo dažyti plaukus, kad neužamsėtų jie
Norėjau būti gudri, kad negadintinti stipriai plaukų tai dažiau su olia, tai gavosi iš ryžų rudi, o saplav buvo intensyvi raudona dabar atsiplovė pagaliau bet kitą kartą tikrai nesirinksiu jų tai nežinau ką čia bandyti. nejau palette ar preference rinktis..
Norėjau būti gudri, kad negadintinti stipriai plaukų tai dažiau su olia, tai gavosi iš ryžų rudi, o saplav buvo intensyvi raudona dabar atsiplovė pagaliau bet kitą kartą tikrai nesirinksiu jų tai nežinau ką čia bandyti. nejau palette ar preference rinktis..
QUOTE(username @ 2014 01 30, 11:27)
Sveikos, ką nudojate tarpe dažymų, kad būtų ryški spalva?
Glynt kauke raudoniems plaukams. Ziauriai gera! Labai paryskina spalva, tolygiai dengia.
QUOTE(Ingrida. @ 2014 11 08, 21:37)
Glynt kauke raudoniems plaukams. Ziauriai gera! Labai paryskina spalva, tolygiai dengia.
O plauko ar nesausina? Norėčiau išbandyti, nors dabar nėr taip blogai, bet vasarą per mėnesį plaukai iki šviesios karamelės spalvos nublunka.
Gal bandėt tokią ar panašią spalvą iš šios serijos? Kokie atsiliepimai?
sveiki, kaip isgauti tokia spalva?
Noreciau atgaivinti raudonplaukiu temele
Neseniai is sviesios perejau i vario raudona, nu bet jau issiplauna spalva su kiekvienu plovimu blunka.
Gal jau prityrusios zino kokiu budu kaip ta spalva issaugoti?
Kai sviesindavau artode niekaip neina isgrauzti to ryzi atspalvio, vis i geltonuma nesdavo, o kai nusidaziau ryzai - spalva nesilaiko
gal reikia imti pora tonu tamsesnius dazus, ir tada per kelis kartus nusiplaus iki norimos spalvos
Neseniai is sviesios perejau i vario raudona, nu bet jau issiplauna spalva su kiekvienu plovimu blunka.
Gal jau prityrusios zino kokiu budu kaip ta spalva issaugoti?
Kai sviesindavau artode niekaip neina isgrauzti to ryzi atspalvio, vis i geltonuma nesdavo, o kai nusidaziau ryzai - spalva nesilaiko
gal reikia imti pora tonu tamsesnius dazus, ir tada per kelis kartus nusiplaus iki norimos spalvos
QUOTE(Izolda @ 2016 07 26, 10:37)
butent.
o rausvi tonai visada greit blunka.is patirties zinau,ir kirpejai taip sako.
dabar atradau tamsiai bordo spalva,kuri neblunka.
ryskiau raudonai dazydavau anksciau,prie kokiua 7m.
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2016 07 18, 10:05)
taiga matosi,kad baklazano spalvos dėta
QUOTE(girene @ 2016 07 26, 12:52)
cia ne bordo?