Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonplaukės! Mūsų tema čia!

QUOTE(Ixora @ 2014 01 06, 16:44)
Na aš dažau su chna milteliais tai man kažkas panašaus gaunasi  smile.gif

user posted image

Ziauriai graziai, tik girdejau po chna niekas nebekimba, noretusi kazkokiu dazu
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2014 01 06, 19:16)
Ziauriai graziai, tik girdejau po chna niekas nebekimba, noretusi kazkokiu dazu

Ačiū ax.gif praėjus keletui mėnesių po dažymo chna, paprasti dažai jau dažniausiai "ima" plaukus smile.gif
Atsakyti
Aš tai esu buvusi raudonplaukė biggrin.gif Dabar mėginu tamsiai rudai nusidažyti biggrin.gif Man tai graži spalva ryža/raudona, bet man kažkaip netiko, tai buvo persidažyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ką nudojate tarpe dažymų, kad būtų ryški spalva? smile.gif
Atsakyti
Jungiuos pas raudonplaukes smile.gif

Ir žinokit, nu nesuprantu kaip jums ta spalva taip greit nusiplauna.. Ar čia mano plaukai tokie ultra geri, kad absorbavo ir nepaleidžia raudonumo nors tu ką.. Šaknys atauga vos ne per centimetrą, o vis vien raudoni biggrin.gif įkelsiu nuotrauką kiek vėliau smile.gif

O rodos nieko ypatingo nenaudoju... Vedama sąžinės graužaties galvoju gal bent kokį balzamą ar kaukę nusipirkt, kad spalvą saugotų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 01 30, 11:27)
Sveikos, ką nudojate tarpe dažymų, kad būtų ryški spalva? smile.gif

Man John Masters Organics actas labai tiko spalvai paryškinti ir palaikyti ryžumą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 30 sausio 2014 - 19:10
QUOTE(Simumu @ 2014 01 30, 13:01)
Jungiuos pas raudonplaukes smile.gif

Ir žinokit, nu nesuprantu kaip jums ta spalva taip greit nusiplauna.. Ar čia mano plaukai tokie ultra geri, kad absorbavo ir nepaleidžia raudonumo nors tu ką.. Šaknys atauga vos ne per centimetrą, o vis vien raudoni  biggrin.gif įkelsiu nuotrauką kiek vėliau smile.gif

O rodos nieko ypatingo nenaudoju... Vedama sąžinės graužaties galvoju gal bent kokį balzamą ar kaukę nusipirkt, kad spalvą saugotų...  g.gif

su kuo dažėte? smile.gif
aš į tarpus norėčiau dažančio balzamo/kaukės, tik nerandu niekur geros :/
tik prdaėjau kelią l;ink raudonplaukių biggrin.gif kolkas esu raudona, bet apsiplovus gerai ir dar nelygiai doh.gif lotuliukas.gif lakiu dažų ir tikiuosi jau pagaliau išgauti norimą spalvą smile.gif
pirmą kartą dažiau su olia red 6.60 berods. bet reikėjo imti 4 raudoną doh.gif ir dažiau iš juodų, pirma nuėmiau su milteliais, paskui dėjau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 30 sausio 2014 - 20:06
Šituos ištikimai naudoju
http://garnier.lt/pl...aisciai-raudona

Tokia raudona neatrodo, bet iš principo visą laiką raudona tik kiek atspalvis pasikeičia tarp dažymų.. Tik ne šviesėja, o kažkodėl tamsėja g.gif
Atsakyti
kokių naujų dažų išbandėte, priemonių smile.gif ?
Atsakyti
O aš šiandien padariau tokią plovimo kombinaciją - keranove šampūnas nuo riebių pleiskanų + arbatmedis, planeta organica tibetan shampoo, babuškos balzamas dažytiems ir pažeistiems plaukams, kaukė gliss kur raudona dažytiems plaukams ir džiovinant purškiamas revivor kondicionierius. Grupiokas klausė ar tik plaukų nedažiau. Dažiau sausio gale ir jau šaknys išlindusios biggrin.gif
žodžiu, knisalynės daug su priemonėm, bet rezultatas tikra raudonplaukė. thumbup.gif
ir gal prisideda tai, kad jau metus kas 1-1,5mėn dažau plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 01 24, 18:01)
blink.gif mixas? as tai jau nerizikuociau tikrai su tokiais namudiniais mixais  unsure.gif

as visa gyvenima buvau juoda. ir naturalus juodi, ir daziausi juodai arba tamsiai rudai. zo, tamsiaplauke. kai nusprendziau nusiryzinti, keliavau i kirpykla, nuiminejo spalva. ir tada iskart nudaze. gavosi super graziai, taip, kaip as ir norejau.
ir nei kas prase nusiaugint plaukus, nei ka.. nelabai suprantu, kodel nenori imtis tokio darbo kirpejos?  g.gif

kai kazkada netycia ryza gavaus spalva nuima paprastesnis miksas,pomidoru padazas biggrin.gif biggrin.gif ir majonezas,tikrai po keliu kaukiu tokia ryski spalva nebuvo....Beje siandien po daugybes metu tapau raudonplauke veliau ikelsiu foto jei idomu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanes @ 2014 02 26, 17:27)
veliau ikelsiu foto jei idomu. biggrin.gif

Lauksim foto biggrin.gif
Atsakyti