QUOTE(Bachure @ 2013 01 24, 18:17)
Ir man keista, kaip čia taip mažai kas nori apsiimti ir paaugint prašo.. Juk kito būdo nėra greitai spalvą keisti net. Aš savo kirpėjai paskambinau pasakiau, kad keist spalvą noriu pilnai tai nieko tokio nepasakė, tik iš ryto anskčiau užrašė ir kirpykloj išbuvau 3.5val. kažkur , na bet man nuėmė spalvą, dažė ir dar apkirpo..
Paieškokit tada kitos kirpyklos, kur sutiks nuimti spalvą ir viskas bus gerai, tapsit raudonplauke greitai
O tas mixas tai prajuokino , man namie žaist su tuo mišiniu spalvai nuimti noro nekilo, kad bėdų nebūtų, o čia prie natūralių dalykų šampnūno ir dar indų ploviklio, fiary spėju geriau, maišyt ir teptis, tai ką žinau..
Paieškokit tada kitos kirpyklos, kur sutiks nuimti spalvą ir viskas bus gerai, tapsit raudonplauke greitai
O tas mixas tai prajuokino , man namie žaist su tuo mišiniu spalvai nuimti noro nekilo, kad bėdų nebūtų, o čia prie natūralių dalykų šampnūno ir dar indų ploviklio, fiary spėju geriau, maišyt ir teptis, tai ką žinau..
youtubej tokia pana taip išsiiminėjo ale naminis būdas tai sakau, gal daugiau čia yra tokių eksperimentų bandžiusių Bet aš kaip suprantu, pirma nuims spalvą nuėmėju, tada šviesins(kad užfiksuoti), ir tik galų gale nudažytų raudonai. AIšku jei išvis nusiimtų tas pigmentas bent kažkiek, nes juodaplaukė esu 5 m
o ką esat girdėjusios apie hicolor only for dark hair loreal ? iškart nudažo į raudoną, kažkaip aš linkusi abejoti, ar ten tik nebus natūraliems juodiems plaukams?