atrodo, tokia tema dar nesukurta
taigi, šiandien tapau raudonplauke , jaučiuosi kieta, dar teks susigyventi su nauju įvaizdžiu tačiau iškilo problema, kaip prižiūrėti savo plaukus?
pasidalinkime savo patirtimi, kaip prižiūrime savo nuostabiausius plaukus kokius šampūnus, kaukes naudojate? o gal turite slaptų, tik raudonplaukėms skirtų receptų?
kažkur skaičiau, kad Nicole Kidman plaukus skalauja spanguolių sultimis reiks pabandyti
http://mylt.ltcdn.co...oresidepart.jpg
mano plaukų spalva beveik kaip jos
Raudonai plaukus dažau jau kokius 3 metus su pertraukomis, mane veža ši spalva Tik gaila, kad labai greit nublunka Nors ir naudoju priemones spalvai palaikyt, bet vistiek, ir žymiai greičiau nei kaip pas kitas O naudoju paskutiniu metu Natura Siberica šampūną ir balzamą su spanguolėm
Papildyta:
O mano plaukai va tokie dabar
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 10:54)
Raudonai plaukus dažau jau kokius 3 metus su pertraukomis, mane veža ši spalva Tik gaila, kad labai greit nublunka Nors ir naudoju priemones spalvai palaikyt, bet vistiek, ir žymiai greičiau nei kaip pas kitas O naudoju paskutiniu metu Natura Siberica šampūną ir balzamą su spanguolėm
Papildyta:
Papildyta:
plaukai gražūs ir spalva
o kur perki tą šampūną? ir kaip jo kvapas? jaučiasi spanguolės?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 17:08)
O as anksciau irgi buvau raudonplauke bet paskui taip atsibodo ta spalva, kad dabar niekada nesidazyciau daziau su palette, sako kenkia plaukams, bet man viskas normaliai buvo ir spalva ryski laikydavosi, nenusiplaudavo
mačiau tavo plaukus "mūsų plaukų" temoje, tau tinka šviesūs plaukai tai matyt, plaukai puikios būklės, nes oi, kiek esu girdėjusi liūdnų istorijų, kur dominavo palette
QUOTE(pancake @ 2009 07 13, 17:05)
plaukai gražūs ir spalva
Būna pirkt kosmetikos parduotuvėse, pc. Kvepia, bet spanguolių nemėgstu, tai nežinau, kiek tas kvapas panašus
QUOTE(pancake @ 2009 07 13, 17:29)
kaip iš palette reklamos
Tai cia su palette ir dazyta, man tos spalvos labai gerai laikydavosi
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 17:42)
Būna pirkt kosmetikos parduotuvėse, pc. Kvepia, bet spanguolių nemėgstu, tai nežinau, kiek tas kvapas panašus
reiks eit uostyt, nes jei labai spanguolės, tai
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 17:46)
Tai cia su palette ir dazyta, man tos spalvos labai gerai laikydavosi
tą aš supratau tiesiog nesitikėjau, kad spalva bus lygiai tokia pat kaip iš reklamos ten, kur sako " ką turi ji, ko neturiu aš..tokia ryški ir spindinti"
QUOTE(pancake @ 2009 07 13, 19:09)
tą aš supratau tiesiog nesitikėjau, kad spalva bus lygiai tokia pat kaip iš reklamos ten, kur sako " ką turi ji, ko neturiu aš..tokia ryški ir spindinti"
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 17:42)
panagrinėjau šiandien šampūną, bet kažkaip nepaėmiau pamiršau paklausti, kokiais plaukų dažais dažai?
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 14, 12:18)
As plauku apacia daziau raudona foto neturiu..bet laikes puse metu..kol neperdaziau..buvo ryski raudona..berods irgi palette. norejau nusiadzyt..bet kazko nebesinori aplamai dazyt plauku kol ner zylu plauku
geras požiūris ypač jei spalva graži, bet kartais dėl nepaiškinamų priežasčių norisi keistis
QUOTE(pancake @ 2009 07 14, 14:35)
panagrinėjau šiandien šampūną, bet kažkaip nepaėmiau pamiršau paklausti, kokiais plaukų dažais dažai?
Jau rašiau, keune