Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(ZIMBUTIS @ 2009 08 17, 20:59)
Sveikutės, mes ir zirzliukai jau kelios dienos, vis be nuotaikytės mažiukas, tai manau, kad dantukai. Tik nzn, ar ne per anksti, 4 mėnesiai rytoj? smile.gif

manau, kad neanksti, nes buna kad jau 3 men mazyliai sulaukia dantuku 4u.gif
Atsakyti
Mums pirmasis dantukas isdygo 4 menesiu, po dvieju savaiciu dar vienas ir taip vis kas dvi savaites...
Tepiau dentinoxu, o jei labai neramus buvo (kruminiams lendant), dejau viburcolio zvakute.
Atsakyti
QUOTE(snieguoletomas @ 2009 08 16, 19:09)
wat wat ir mes jau TA PIRMAJI DANTUKA TURIME!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ilgai jo laukeme  o dabar nezinau net ka duoti Dominykui pagriauzti

Sveikinu 4u.gif
As duodu Emai barankyte, morka - zinoma, is akiu nepaleidziu, kad neuzspringtu..tai grauzia inirtingai ir susikaupusi biggrin.gif

QUOTE(ZIMBUTIS @ 2009 08 17, 21:59)
ar ne per anksti, 4 mėnesiai rytoj? smile.gif

Ne, visiems skirtingai mirksiukas.gif
Buna kai ir gimsta su dantuku smile.gif ...
Atsakyti
Seiles upeliu bega nuo 4men.vis sakau jau dantukai bus,jau 7men.o kaip nematyt taip nematyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 08 19, 13:29)
Seiles upeliu bega nuo 4men.vis sakau jau dantukai bus,jau 7men.o kaip nematyt taip nematyt verysad.gif

Mano Emai nuo 3ju menesiu seiletekiai , o dantukas tik dabar isdygo 4u.gif
Atsakyti
Mums dantukas pasirodė tik 8 mėn, o po kelių dienų ir antras. Požymių jokių nebuvo, tik pajutau , kad bražosi tongue.gif . O dabar seilytės teka upeliu, ypač kai kuo nors domisi. Tegyvuoja sveiki dantukai thumbup.gif
Atsakyti
Jo seilės tai tikrai upeliais bėgo, bet tik prieš išdygstant pirmajam dantukui, vėliau seilėtekis sumažėjo.
Pirmasis dantukas išdygo 6 mėn. Antrasis po savaitės. Trečias ir ketvirtas dygo vienu metu 7mėn. Penktas ir šeštas taip pat vienu metu išdygo.
Dabar 8 mėn. turim 6 dantukus, du apačioje ir 4 viršuje smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esu siek tiek sutrikus... blush2.gif mano lelyte paskutiniu metu pasidare laaaabai nerami, zirzia, zyzia, pati nezino ko nori, beveik nemiega... blush2.gif galvojau, kad 100% dantys, bet vii aiskino, akd dar anksti... siandien nagrinejau maziukes burnyte ir radau radini.. pradzioj pirstuku pajutau kietuma, o poto ir pamaciau boluojant balta kampeli - dantukas!!!! bet ne apatinis ar virutinis kandis, o kruminis blink.gif

ar tai imanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 21, 21:41)
ne apatinis ar virutinis kandis, o kruminis

blink.gif kazkur 12-16 men turetu pradeti dygti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 08 19, 12:29)

Na va jau kalasi dantukas pirmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 08 23, 11:18)
Na va jau kalasi dantukas pirmas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif
Mums jau antras kandziukas baigia islysti thumbup.gif ....
Atsakyti
vakar buvom pas daktare ir... pasirodo... ten dantis yahoo.gif

sake, kad visiems vaikuciams individualiai ir laisvai gali buti taip blush2.gif sakau, neeiline mano princesiuke blush2.gif wub.gif
Atsakyti