Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(Maja** @ 2009 08 05, 21:08)
Sveikutes  4u.gif
Mano mazylei jau 7 men, seilejasi nuo 3 men..o dantuku kaip nera taip nera... unsure.gif
Drauge sako lyg jau ir boluoja kazkas, bet as pati nematau...juk turetu dantenos buti patine.. g.gif
Kad butu irzlesne taip pat nepastebejau. O jau kaip laukiu as to pirmo datuko  wub.gif

turetu dantenose buti ipjovimai smile.gif

mes tai 7menesiu pirmo danties su laukem, smile.gif bet visi labai gerai dygo,net nepastebejau,vaikas budavo linksmas,labai tykiuosi ir antram taip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 05, 23:42)
mano mama sake kad as seilinausi nuo 3 menesiu,o ji vis lauke dantuku kada isdyks,o jis pasirode tik 1metu10dienu doh.gif ,ir iki to vis as seilidavausi ax.gif

Mano vyrui anyta sake labai velai dantys isdygo, kad tik nebutu mano Ema i ji rolleyes.gif ...
Atsakyti
o mums pirmas dantukas išlindo 4 mėn, o dabar mums 9 mėn ir turime 8 dantukus biggrin.gif oi kokie mes dantyti
Atsakyti
Mums dantukai pradejo dygti 5 men, o 5,5 men jau turejom du dantukus - dabar vel kazko pikta - negi dar bus dantu g.gif
Kartais padedavo dentinox tepaliukas, bet paprastai tik MP paguosdavo bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamos. mano berniukas pradejo keistai elgtis - cepseti. bet cepsi labai daznai ir ilgai. (kilnoja apatini zandikauli prie virsutinio) . ar tai galetu buti del to, kad prades dygti dantukas? neturim dar nei vieno
Atsakyti
mums pirmas dantukas 4 men 18dienu isdygo, antras lygiai po 10 dienu pasirode. tuomet tepiau dentinox, padejo. clap_1.gif tevai patare dar medumi tepti. retkarciais patepdavau, tai galvojau pirsta su tuo medum i save iciulps bigsmile.gif dabar 6men ir savaite. laukiam virsutiniu. elgiasi ramiai. lengvo jums dygimo smile.gif
Atsakyti
mano suneliui pirmas dantukas isdygo 4 menesiu,antras po savaites,trecias 7 menesiu,o ketvirtas taip pat po savaites.gal pora kartu tepiau tepaliuku su ramunelem,bet kad jis labai lengvai pernesa dantu dygima thumbup.gif
Atsakyti
visiem vaikam skirtingai.
Atsakyti

Mano mazylei siandien sukilo temperatura iki 38.3, ghalvoju ar cia gali buti del dantuku tokia auksta? Ikisau Afferalgan zvakute, tai numusiau, dabar stebesiu per nakti unsure.gif .. Jokiu pozymiu dygimo daugiau nera unsure.gif

QUOTE(Evadom @ 2009 08 08, 14:48)
kilnoja apatini zandikauli prie virsutinio

Tai gal jam niezti dantenas ir jis taip kasosi ...
Atsakyti
QUOTE(Maja** @ 2009 08 08, 23:30)
Mano mazylei siandien sukilo temperatura iki 38.3, ghalvoju ar cia gali buti del dantuku tokia auksta? Ikisau Afferalgan zvakute, tai numusiau, dabar stebesiu per nakti  unsure.gif .. Jokiu pozymiu dygimo daugiau nera  unsure.gif
Tai gal jam niezti dantenas ir jis taip kasosi ...

tai va ir noriu suzinot, ar cia su dantukais susije. gal mamos turi praktikos su tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 08 05, 15:46)
sveikinam  4u.gif  4u.gif  4u.gif
pas mus irgi dantuku metas, siuo metu turim 9 dantukus esam 10 men. ir kolkas sustojo tas augimas  unsure.gif

Aciu 4u.gif ir jums 4u.gif
Atsakyti
labas mamytes,
manajai jau 11men. turim 9 dantukus jau 10 rodosi smile.gif pradejo dykt 6men.ir 3sav.net nepastebejau kad dygsta tik po poros dienu pradejo dykti dar 3 dantukai tai irzlesne pasidare bet jokiu tepaliuku neprireike nors turim nusipirke o seiliojo tai tik pries pirmaji dantuka,dabar viskas gerai jau ir atsikast iseina thumbup.gif
Atsakyti