Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 14, 12:30)
jo virsutinis biggrin.gif tai turesim 2 apacioje ir 2 virsuje  biggrin.gif  tikri zuikiai busime  lotuliukas.gif

zinok sunku pasakyti kiek tas zyzimas tesiasi. kiekvienam vaikiukui skirtingai. mums zyzimas ir prastokas miegojimas kankina kazkur 1-1.5 sav iki prasikalant dantukui. o dvi paskutines naktys, tai is viso tikras kosmaras doh.gif nes ir temperatura buna pakyla ir is viso nieko nevalgo, net MP nelabai nori gerti ir tik verkia verkia verkia doh.gif ir nieko nepadeda. tada duodu paracetamolio, kad sitaip nesikankintu. tai vat mums buvo toks ziaurus visas savaitgalis, o  dabar itartinai rami, zaidzia, suvalge visa rytine kose unsure.gif tai gal jau prasikale g.gif , reiks tuoj praziodyt paziureti

Uij, o maniske nesiduoda paziureti ir nor tu ka... doh.gif burnyte ciaupia, galvyte sukioja ir rekia kiek jegu turi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 14, 12:37)
Uij, o maniske nesiduoda paziureti ir nor tu ka...  doh.gif burnyte ciaupia, galvyte sukioja ir rekia kiek jegu turi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai manoji irgi nesileidzia sitaip praziodoma, o as sugalvojau maza gudrybe. pasiguldau ja ant keliu ir palenkiu kad galvyte eitu zemyn, tada ji is dziaugsmo pati ja atidaro ir viskas labai gerai matosi biggrin.gif
Atsakyti
Atbėgau pasigirti blush2.gif Šiandien sulaukėm antrojo dantuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 12 14, 14:37)
Uij, o maniske nesiduoda paziureti ir nor tu ka...  doh.gif burnyte ciaupia, galvyte sukioja ir rekia kiek jegu turi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

manoji tai papratus man issiziot, matyt dar nuo tada kai daktarinu terliojau smile.gif mes jau ir valom dantukus kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
Mum 6 men proga pradejo kaltis. Dar tik pro smegeneles vos islindo, bet jau neuzilgo ir visas islys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 12 14, 16:00)
Atbėgau pasigirti blush2.gif  Šiandien sulaukėm antrojo dantuko wub.gif

Sveikinu! 4u.gif Dziaugsmas ne tik mamytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Dziaugsmo daug del dantuku, bet ir problemyciu atsirado g.gif
Sakykit, maitinancios MP mamytes, ka darote, kad mazyliai jums nekandziotu speneliu? g.gif Maniske man siandien iki krauju ikando ir patenkinta issisiepe doh.gif Sakau, kad negalima, bet juk ji dar per maza tai suprasti.... Kaip nuo to atpratinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 12 14, 20:19)
Sveikinu!  4u.gif Dziaugsmas ne tik mamytei  mirksiukas.gif

Dėkui ax.gif Tik va su pirmuoju dantuku nebuvo jokių pasekmių, o dabar ir viduriuoja, užmiega super vėlai, o ir šiaip pasidarius nerami doh.gif Va ir dabar tik ką užmigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 12 14, 21:22)
Sakykit, maitinancios MP mamytes, ka darote, kad mazyliai jums nekandziotu speneliu? g.gif Maniske man siandien iki krauju ikando ir patenkinta issisiepe doh.gif Sakau, kad negalima, bet juk ji dar per maza tai suprasti.... Kaip nuo to atpratinti? blink.gif

Mano mazylis dar kai dantku neturejo buvo megejas suspausti dantenomis speneli, kai jam pilvuka sudegliuoja. Dabar turi is tom 2 apatinius dantukus, o tas iprotis niekur nedingo... doh.gif Visa laime, kad ne iki kraujo. tongue.gif
O siaip, tai kai sukanda as baru vaika. Keleta kartu buvo, kad vietoj valgymo iskart stipriai kando. Nemaitinau tada. Turetu isaugti...
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 12 14, 15:00)
Atbėgau pasigirti blush2.gif  Šiandien sulaukėm antrojo dantuko wub.gif

SVEIKINAM 4u.gif

QUOTE(miix @ 2009 12 14, 19:22)

na manoji pradzioje irgi buvo megeja kastelti speneli, bet kai tik ji tai padarydavo, as istraukdavau kruti ir sakydavau jai, kad ji negaus pienuko, jeigu sitaip kandziosis ir skriaus mamyte. ax.gif dabar uz tat tas nutinka labai retai

QUOTE(*Selma* @ 2009 12 14, 21:39)
Dėkui ax.gif Tik va su pirmuoju dantuku nebuvo jokių pasekmių, o dabar ir viduriuoja, užmiega super vėlai, o ir šiaip pasidarius nerami doh.gif Va ir dabar tik ką užmigo unsure.gif

sunku, bet siaip bent jau mums visi sie nemalonus dalykai praeina vos dantukui prasikalus
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 12 15, 01:28)
Mano mazylis dar kai dantku neturejo buvo megejas suspausti dantenomis speneli, kai jam pilvuka sudegliuoja. Dabar turi is tom 2 apatinius dantukus, o  tas iprotis niekur nedingo...  doh.gif  Visa laime, kad ne iki kraujo.  tongue.gif
O siaip, tai kai sukanda as baru vaika. Keleta kartu buvo, kad vietoj valgymo iskart stipriai kando. Nemaitinau tada. Turetu isaugti...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 12 15, 01:52)
na manoji pradzioje irgi buvo megeja kastelti speneli, bet kai tik ji tai padarydavo, as istraukdavau kruti ir sakydavau jai, kad ji negaus pienuko, jeigu sitaip kandziosis ir skriaus mamyte. ax.gif  dabar uz tat tas nutinka labai retai
sunku, bet siaip bent jau mums visi sie nemalonus dalykai praeina vos dantukui prasikalus

Dekui uz patarimus
aciuks.gif . Bandysiu ir as nebeduoti pienuko jeigu sitaip ir toliau elgsis. Jai smagu, o man kaipppppp skauda. Tikiuosi greitai viskas susitvarkys mastau.gif
Atsakyti
maniske jau turi du dantukus smile.gif bet po kol kas neturejom temperaturos tik irzlios keleta dienu buvom. Fu, praslinkom ramiai su pirmaisiais. O kad kiek laukia. smile.gif
Atsakyti