Mes jau turim dantuka .Visa menesi vargom ir jis ir mes kol dantukas islindo
O paveldėjimas ar turi įtakos man ir vyrui pradėjo dygti vėlai, apie devintą mėn., tai ar ir mūsų mažei taip bus? Mums 6mėn.,bet dar jokių ryškių dantukų dygimo požymių nesimato
Sveikos
Ar gali buti, akd mano 3 menesiu lelytei jau kalasi dantukai? Nes pasidare mergiote tikras zirzalas, nuo rankyciu nenulipa, zyzi, mykia, ramiai viiskai nepaguli ir seilejasi beprotiskai, seiles upeliais varo, net seilinukai nebepadeda ir kumsti kisa i burna ir ne ciulpia, o tiesiog kramtyte ji kramto, kad istrukus kartais net praudes buvo siandien lieciau dantenytes apatines jos tai nejauciau lyg ir kietumo ta vat pasakykite man ar gali 3 men lelytei dygt dantukai? ar ne ankstoka?
Ar gali buti, akd mano 3 menesiu lelytei jau kalasi dantukai? Nes pasidare mergiote tikras zirzalas, nuo rankyciu nenulipa, zyzi, mykia, ramiai viiskai nepaguli ir seilejasi beprotiskai, seiles upeliais varo, net seilinukai nebepadeda ir kumsti kisa i burna ir ne ciulpia, o tiesiog kramtyte ji kramto, kad istrukus kartais net praudes buvo siandien lieciau dantenytes apatines jos tai nejauciau lyg ir kietumo ta vat pasakykite man ar gali 3 men lelytei dygt dantukai? ar ne ankstoka?
QUOTE(burbuliuxbum @ 2009 08 01, 16:17)
O paveldėjimas ar turi įtakos man ir vyrui pradėjo dygti vėlai, apie devintą mėn., tai ar ir mūsų mažei taip bus? Mums 6mėn.,bet dar jokių ryškių dantukų dygimo požymių nesimato
Nemanau, kad turi įtakos. man ir vyrui taip pat devynių mėn. išdygo, o mūsų mažiams, kaip jau minėjau, 7 pabaigos ir 8 pradžioj
....dantukai gali būti ir nuo kelių mėnesių, kjuk yra ir gimusių su dantuku mums pirmasis išdygo 5,5 mėn, o dabar jau ir antrasis o kumštukus graužti pradėjo nuo 2 mėn, ir seilėti.....poto apmažėjo, vėl padidėjo tas seilėtekis...o kumštukus tai labai graužė- gydytoja tai sakė, kad dantenos ruošiasi- niežti mažyliams
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 01, 20:34)
Ar gali buti, akd mano 3 menesiu lelytei jau kalasi dantukai? Nes pasidare mergiote tikras zirzalas, nuo rankyciu nenulipa, zyzi, mykia, ramiai viiskai nepaguli ir seilejasi beprotiskai, seiles upeliais varo, net seilinukai nebepadeda
Aisku gali
Buvom pas pediatre, tai sake mums jau dygsta dantukai O manoji lygiai taip pat kaip tavo mergyte elgiasi - visur seiles, rankos burnytej ir pastovus zirzimas.
Mums gydytoja israse kazkokio sirupo, apie tepaliukus nieko nesake. Ar jie veiksmingi nors kiek?
mano mergaitei dar tik 2.5 men o grauzia kumsti istisai,elgesio pakitimu nepastebejau. tai cai jau dantukai gali buti ?
QUOTE(loremi @ 2009 07 31, 19:09)
Mes jau turim dantuka .Visa menesi vargom ir jis ir mes kol dantukas islindo
sveikinam
pas mus irgi dantuku metas, siuo metu turim 9 dantukus esam 10 men. ir kolkas sustojo tas augimas
o mums praeita savaite Palangoje pirmasis pasirode
Sveikutes
Mano mazylei jau 7 men, seilejasi nuo 3 men..o dantuku kaip nera taip nera...
Drauge sako lyg jau ir boluoja kazkas, bet as pati nematau...juk turetu dantenos buti patine..
Kad butu irzlesne taip pat nepastebejau. O jau kaip laukiu as to pirmo datuko
Drauge sako lyg jau ir boluoja kazkas, bet as pati nematau...juk turetu dantenos buti patine..
QUOTE(Maja** @ 2009 08 05, 21:08)
Sveikutes
mano mama sake kad as seilinausi nuo 3 menesiu,o ji vis lauke dantuku kada isdyks,o jis pasirode tik 1metu10dienu ,ir iki to vis as seilidavausi