Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

Mes jau turim dantuka thumbup.gif .Visa menesi vargom ir jis ir mes kol dantukas islindo doh.gif
Atsakyti
O paveldėjimas ar turi įtakos g.gif man ir vyrui pradėjo dygti vėlai, apie devintą mėn., tai ar ir mūsų mažei taip bus? Mums 6mėn.,bet dar jokių ryškių dantukų dygimo požymių nesimato unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar gali buti, akd mano 3 menesiu lelytei jau kalasi dantukai? blink.gif Nes pasidare mergiote tikras zirzalas, nuo rankyciu nenulipa, zyzi, mykia, ramiai viiskai nepaguli doh.gif ir seilejasi beprotiskai, seiles upeliais varo, net seilinukai nebepadeda doh.gif ir kumsti kisa i burna ir ne ciulpia, o tiesiog kramtyte ji kramto, kad istrukus kartais net praudes buvo doh.gif siandien lieciau dantenytes apatines jos tai nejauciau lyg ir kietumo schmoll.gif ta vat pasakykite man ar gali 3 men lelytei dygt dantukai? blush2.gif ar ne ankstoka? blush2.gif
Atsakyti
pas mus taip pat didelis seiletekis, naudojame seilinukus kurie neperslampa ir labai padeda.per diena nereikia keisti rubeliu.dantuku dar neturim bet manau greit jau turesim.mazoji jau trecia nakti nemiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxbum @ 2009 08 01, 16:17)
O paveldėjimas ar turi įtakos g.gif man ir vyrui pradėjo dygti vėlai, apie devintą mėn., tai ar ir mūsų mažei taip bus? Mums 6mėn.,bet dar jokių ryškių dantukų dygimo požymių nesimato unsure.gif

Nemanau, kad turi įtakos. man ir vyrui taip pat devynių mėn. išdygo, o mūsų mažiams, kaip jau minėjau, 7 pabaigos ir 8 pradžioj smile.gif
Atsakyti
....dantukai gali būti ir nuo kelių mėnesių, kjuk yra ir gimusių su dantuku smile.gif mums pirmasis išdygo 5,5 mėn, o dabar jau ir antrasis wub.gif o kumštukus graužti pradėjo nuo 2 mėn, ir seilėti.....poto apmažėjo, vėl padidėjo tas seilėtekis...o kumštukus tai labai graužė- gydytoja tai sakė, kad dantenos ruošiasi- niežti mažyliams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 01, 20:34)
Ar gali buti, akd mano 3 menesiu lelytei jau kalasi dantukai?  blink.gif Nes pasidare mergiote tikras zirzalas, nuo rankyciu nenulipa, zyzi, mykia, ramiai viiskai nepaguli  doh.gif ir seilejasi beprotiskai, seiles upeliais varo, net seilinukai nebepadeda  doh.gif

Aisku gali wink.gif
Buvom pas pediatre, tai sake mums jau dygsta dantukai bigsmile.gif O manoji lygiai taip pat kaip tavo mergyte elgiasi - visur seiles, rankos burnytej ir pastovus zirzimas.

Mums gydytoja israse kazkokio sirupo, apie tepaliukus nieko nesake. Ar jie veiksmingi nors kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperMeska: 05 rugpjūčio 2009 - 12:07
mano mergaitei dar tik 2.5 men o grauzia kumsti istisai,elgesio pakitimu nepastebejau. tai cai jau dantukai gali buti ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2009 07 31, 19:09)
Mes jau turim dantuka thumbup.gif .Visa menesi vargom ir jis ir mes kol dantukas islindo doh.gif

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pas mus irgi dantuku metas, siuo metu turim 9 dantukus esam 10 men. ir kolkas sustojo tas augimas unsure.gif
Atsakyti
o mums praeita savaite Palangoje pirmasis pasirode
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mano mazylei jau 7 men, seilejasi nuo 3 men..o dantuku kaip nera taip nera... unsure.gif
Drauge sako lyg jau ir boluoja kazkas, bet as pati nematau...juk turetu dantenos buti patine.. g.gif
Kad butu irzlesne taip pat nepastebejau. O jau kaip laukiu as to pirmo datuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja** @ 2009 08 05, 21:08)
Sveikutes  4u.gif
Mano mazylei jau 7 men, seilejasi nuo 3 men..o dantuku kaip nera taip nera... unsure.gif
Drauge sako lyg jau ir boluoja kazkas, bet as pati nematau...juk turetu dantenos buti patine.. g.gif
Kad butu irzlesne taip pat nepastebejau. O jau kaip laukiu as to pirmo datuko  wub.gif

mano mama sake kad as seilinausi nuo 3 menesiu,o ji vis lauke dantuku kada isdyks,o jis pasirode tik 1metu10dienu doh.gif ,ir iki to vis as seilidavausi ax.gif
Atsakyti