Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(*Selma* @ 2009 11 20, 10:46)
drinks_cheers.gif  Mes sulaukėm tik metukų ir beveik mėnesio laiko rolleyes.gif  Ir niekada nepanikavau, kad vaikui tiek ar tiek amžiaus ir nėra dantukų, jug savo panikavimu jų vistiek neiššauksim  4u.gif

o pries tai dantenytes ar labai iskeltos buvo?
Atsakyti
Tai kaip supratau seilytes nebutinai reiskia dantukus g.gif man paciai dygo tik metu laiko, ziuresim kaio mazyliui bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 20, 11:10)
Tai kaip supratau seilytes nebutinai reiskia dantukus  g.gif  man paciai dygo tik metu laiko, ziuresim kaio mazyliui bus...  ax.gif

tikrai taip-nebutinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 20, 08:46)
drinks_cheers.gif  Mes sulaukėm tik metukų ir beveik mėnesio laiko rolleyes.gif  Ir niekada nepanikavau, kad vaikui tiek ar tiek amžiaus ir nėra dantukų, jug savo panikavimu jų vistiek neiššauksim  4u.gif

nugi o kur jiems detis biggrin.gif dabar jau augs kaip ant mieliu, nespesi skaiciuoti bigsmile.gif

QUOTE(urte484 @ 2009 11 20, 08:59)
o pries tai dantenytes ar labai iskeltos buvo?

siaip augant dantukas dantenos beveik visuomet patinsta

QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 20, 09:10)
Tai kaip supratau seilytes nebutinai reiskia dantukus  g.gif  man paciai dygo tik metu laiko, ziuresim kaio mazyliui bus...  ax.gif

tikrai nebutinai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2009 11 16, 23:40)
ar yra dar tokiu vaikuciu pas kuriuos taip anksti tie dantukai dygt pradejo, a? kiek skaiciau tai max nuo 4,5 men.

Yra tokių vaikučių smile.gif Maniškei pradėjo kaltis nuo 3.5 mėn. Apačioje dygsta du dantukai. Seilėjasi, kramtukas dažnai burnoje, bet didesnio niurzgėjimo dėl to nėra. 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau, vidutiniskai pirmasis isdygsta mazdaug 6-8 menesiu.. Tai as ir visai neskubu ju laukti, nes mum dar tik 5 men su virsum..
Atsakyti
as tai ir vienos puses labai dantuku laukiu, o is kitos labai dizugiuos, kad ju neturim.. nes maitinu pati, tai manau labai nesmagu butu jeigu dama su perliuku krimstelt sugalvotu doh.gif ir taip dabar buna dantenom sukanda tai net akyse zalia pasidaro, o ka daryt jejgu dantukais taip? blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano leliukui 5men, pirmų dantukų sulaukėm 4men..,o dabar trečias dantukas kalasi,matinu pati ir tikrai nereikia bijoti dantukų dėl matinimo - gal koki kartą netyčia brūkštelėjo.juk vaikiukai ciunkia liežuviuku ,jis ir saugo nuo dantukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 20, 11:22)
as tai ir vienos puses labai dantuku laukiu, o is  kitos labai dizugiuos, kad ju neturim.. nes maitinu pati, tai manau labai nesmagu butu jeigu dama su perliuku krimstelt sugalvotu  doh.gif ir taip dabar buna dantenom sukanda tai net akyse zalia pasidaro, o ka daryt jejgu dantukais taip?  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif

nieko nieko, cia tik is pradziu buna tokiu nutikimu, nes jau baisiai smalsu yra ka su tais dantukais galima daryti smile.gif po to nustoja
Atsakyti
Del seiliu, tai nebutinai jos reiskia dantukus. Drauges pana baisiai seilejasi ir viska grauzia nuo 2 men., dabar 6, o dantuku nera. Mano mazylis niekada labai nesiseilejo, o jau 2-as dantis kalasi.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 20, 14:58)
nes jau baisiai smalsu yra ka su tais dantukais galima daryti smile.gif

oj kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 11 20, 14:08)
oj kaip prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nugi reik isbandyt naujove lotuliukas.gif
Atsakyti