sveikutes,
mano maziukui 6men. ir mes jau turime 6 dantukus.
2 pirmieji isdygo 4men. o po kokiu poros savaiciu 4 iskart kai pradejo kaltis, tai buvo vargo, kankinomes visi.
mes neturim dar nei vieno, o jau virs penkiu menesiu...
Mes irgi dar nei vieno neturim, mum irgi jau virs 5 men.
QUOTE(Laura01 @ 2009 11 17, 16:03)
mes neturim dar nei vieno, o jau virs penkiu menesiu...
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 17, 16:53)
Mes irgi dar nei vieno neturim, mum irgi jau virs 5 men.
Na, pas mus irgi panasi situacija Seiliu upeliai jau nuo 2 men.- o dantu vis nera... Man paciai pirmasis dantis isdygo 3 men., tai tikejausi, kad ir maziui bus taip
QUOTE(Baranka @ 2009 11 17, 20:22)
Na, pas mus irgi panasi situacija Seiliu upeliai jau nuo 2 men.- o dantu vis nera... Man paciai pirmasis dantis isdygo 3 men., tai tikejausi, kad ir maziui bus taip
na vaikiukams niekada dantukai neisauga tokiu paciu metu kaip ir mums man pvz, pirmasis dantukas isdygo tik po 11 men, o mazoji pirmaji apturejo jau po 6 men
As saviskes dantuku greit nelaukiau, nes sunui pirmasis isdygo tik 9iu menesiu. Taciau pirmas prasikale lygiai 4 su puse men., antras uz dvieju savaiciu. 3,4 dar laukiam
O seiliojosi irgi kazkur nuo 2 menesiu gal ir iki dabar . Temperaturu jokiu nebuvo kol kas, tik pries prasikalant dantukams irzliukas buvo apie savaite.
O seiliojosi irgi kazkur nuo 2 menesiu gal ir iki dabar . Temperaturu jokiu nebuvo kol kas, tik pries prasikalant dantukams irzliukas buvo apie savaite.
Mano mažiukas nuo 5 mėn. pradėjo keltis naktimis po 2-4 k. (prieš tai išmiegodavo visą naktį, MP) ir nuo kokių 5,5 mėn. pradėjo labai seilėtis, visi pranašavo dantuką iki 6 mėn. gimtadieniuko, bet nieko nebuvo nuo kokių 6,5 mėn. dingo tos baisiosios seilytės, o 7 mėn. vėl prasidėjo, ir ką, vakar užčiuopiau kažką kietą apačioj tarsi dantuko viršūnėlę manau nei savaitė nepraeis ir turėsim pirmąjį dantuką Nieko neįpratso nepastebėjau, kaip keldavomės naktimis, taip keliamės, kaip zirzdavom, taip zirziam, kai būnam linksmi ir krykštaujam, taip ir liko. Bet va jau išdygus dantukui reikės jį prižiūrėti, valyt pradėt. Kaip tai darot?
maniskiui jau virs 5 men , bet dantuko kaip nera, taip nera na, seliu daug, siuo metu neramus, vis tikimes kad greitu metu islys
QUOTE(grauslytee @ 2009 11 19, 15:29)
maniskiui jau virs 5 men , bet dantuko kaip nera, taip nera na, seliu daug, siuo metu neramus, vis tikimes kad greitu metu islys
as nelabaisuprantu, kodel cia taip pradejot pergyvent, kad 5 men vaikas neturi dantu tai visai normalu. nes vidutiniskai vaikui pirmieji dantys isdygst virs 6-7men. tai ko cia dabar panikuoti ir laukti jau sitaip. na suprantu jeigu jusu vaikiukui jau butu virs metu, o jis dar vis dantu neturetu, tai tuomet jau susirupint butu galima. o dabar ateis laikas ir isdygs tie dantukai, visiems isdygsta savu laiku
QUOTE(grauslytee @ 2009 11 19, 17:29)
Tai ka tada mums kalbetikai jau 10 menuo eina be dantuku bet as nepergyvenu,juk buna kad ir metuku tik sulaukia pirmuju perliuku
QUOTE(urte484 @ 2009 11 20, 10:24)
Tai ka tada mums kalbetikai jau 10 menuo eina be dantuku bet as nepergyvenu,juk buna kad ir metuku tik sulaukia pirmuju perliuku
Mes sulaukėm tik metukų ir beveik mėnesio laiko Ir niekada nepanikavau, kad vaikui tiek ar tiek amžiaus ir nėra dantukų, jug savo panikavimu jų vistiek neiššauksim
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 20, 10:46)
Mes sulaukėm tik metukų ir beveik mėnesio laiko Ir niekada nepanikavau, kad vaikui tiek ar tiek amžiaus ir nėra dantukų, jug savo panikavimu jų vistiek neiššauksim
mums irgi velai dantukai lenda pirmai dukrytei islindo 9men.,sunui 8 men.tai dabar jau mazyliai bus 6men ir neturim dantuku,nors seiles upeliais teka jau pora menesiu.manau isdygs kaip ir pirmiems mazyliams