Man atrodo, kad pas mano pupa jau formuojasi dantenos, nes seilejasi nezmoniskai, rankos is burnos neissitraukia, kaprizai ne is ne is to atsiranda
QUOTE(Bozinda @ 2009 11 15, 12:44)
Man atrodo, kad pas mano pupa jau formuojasi dantenos, nes seilejasi nezmoniskai, rankos is burnos neissitraukia, kaprizai ne is ne is to atsiranda
na tai dar nieko nereiskia. kiti vaikai taip daro nuo keliu menesiu, o dantuku pirmuju susilaukia vos ne vieneriu metu, o kiti nei seilejasi, nei grauzia, nei pyksta o gi ziuri ir dantukai isauga. manoji niekad nesiseilejo, net ir kalantis pirmiesiems dantims.
nors jau nebetiiu, akd gerit metu pas maniske dantukai pasirodys, bet kazkas maziukei darosi... irzlumas neispsakytas - zyzia diena, zyzia nakti, nemiega isvis.. diena net ant ranku nebegerai, zyzia ir zyzia.. miega maximum po 10 minuciu - visa kita laiak zirzia... viska grauzia net urgzdama... o sielem tai aip koks buldogas taskos
ir apacioj (taciau ne centrinio o soninio kandzio (kur pries pat ltini eina) vietoj buvo 2 taskiukai, na tokie kaip kampuciai kad butu dantuko, tik kad apvalus... o dabar jau lygtais vos vos tokia linijyte plonyte juos jungianti matos, bet gal cia tik fantazijos mano, nes nepatine nei kiek tai vat net nezinau ar ir vel tik visa neramum suverst dantukams, ar isties jie atkeliauja?
ir apacioj (taciau ne centrinio o soninio kandzio (kur pries pat ltini eina) vietoj buvo 2 taskiukai, na tokie kaip kampuciai kad butu dantuko, tik kad apvalus... o dabar jau lygtais vos vos tokia linijyte plonyte juos jungianti matos, bet gal cia tik fantazijos mano, nes nepatine nei kiek tai vat net nezinau ar ir vel tik visa neramum suverst dantukams, ar isties jie atkeliauja?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 15, 14:37)
nors jau nebetiiu, akd gerit metu pas maniske dantukai pasirodys, bet kazkas maziukei darosi... irzlumas neispsakytas - zyzia diena, zyzia nakti, nemiega isvis.. diena net ant ranku nebegerai, zyzia ir zyzia.. miega maximum po 10 minuciu - visa kita laiak zirzia... viska grauzia net urgzdama... o sielem tai aip koks buldogas taskos
sunku pasakyti, gal ir danutukai kur na kaikas parodys, jei jau tau atrodo, kad jie matosi neuzilgo ir prasikalti turetu
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 10:56)
Sveikos mamytės sulaukėm mes savo pirmojo perliuko Vakar įkando į pirštą man Nu džiaugsmo dabar tai nemoku apsakyti
Sveikinu pagaliau sulaukus pirmo dantuko.
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 09:56)
Sveikos mamytės sulaukėm mes savo pirmojo perliuko Vakar įkando į pirštą man Nu džiaugsmo dabar tai nemoku apsakyti
didziausi sveikinimai
Ir as sveikinu sulaukus pirmojo perliuko
sunkiai isdygo? ilgai dygo? nagi pasipasakok, idomu labai
QUOTE(urte484 @ 2009 11 16, 11:00)
didziausi sveikinimai
Ačiukas
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 16, 11:18)
Ir as sveikinu sulaukus pirmojo perliuko
Ačiū, na iš tiesų tai nežinau nei kas nei kaip Viskas labai ramiai, aišku buvo tų zirzenimų ir pan, bet aš kantri ir to nesureikšminau..Jau tiek svajojau apie tuos dantukus, kad visai užmiršau juos paskutiniu metu, kol vakar neįkando į pirštą Nei jokių naktinių klykimų, nei temperatūros nebuvo, manau, kad man pasisekė
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 11:32)
Nei jokių naktinių klykimų, nei temperatūros nebuvo, manau, kad man pasisekė
ech....kad ir mum taip ramiai dygtu
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 07:56)
oi nuosirdziausi sveikinimai sulaukus pirmojo dantuko!
dabar jau kiti daug greiciau augs. uiii pamenu kai mums pirmasis isdygo, tai laimes buvo dar karteli sveikinam