Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

Man atrodo, kad pas mano pupa jau formuojasi dantenos, nes seilejasi nezmoniskai, rankos is burnos neissitraukia, kaprizai ne is ne is to atsiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2009 11 15, 12:44)
Man atrodo, kad pas mano pupa jau formuojasi dantenos, nes seilejasi nezmoniskai, rankos  is burnos neissitraukia, kaprizai ne is ne is to atsiranda doh.gif

na tai dar nieko nereiskia. kiti vaikai taip daro nuo keliu menesiu, o dantuku pirmuju susilaukia vos ne vieneriu metu, o kiti nei seilejasi, nei grauzia, nei pyksta o gi ziuri ir dantukai isauga. manoji niekad nesiseilejo, net ir kalantis pirmiesiems dantims.
Atsakyti
nors jau nebetiiu, akd gerit metu pas maniske dantukai pasirodys, bet kazkas maziukei darosi... irzlumas neispsakytas - zyzia diena, zyzia nakti, nemiega isvis.. doh.gif diena net ant ranku nebegerai, zyzia ir zyzia.. miega maximum po 10 minuciu - visa kita laiak zirzia... viska grauzia net urgzdama... doh.gif o sielem tai aip koks buldogas taskos lotuliukas.gif
ir apacioj (taciau ne centrinio o soninio kandzio (kur pries pat ltini eina) vietoj buvo 2 taskiukai, na tokie kaip kampuciai kad butu dantuko, tik kad apvalus... o dabar jau lygtais vos vos tokia linijyte plonyte juos jungianti matos, bet gal cia tik fantazijos mano, nes nepatine nei kiek blink.gif tai vat net nezinau ar ir vel tik visa neramum suverst dantukams, ar isties jie atkeliauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 15, 14:37)
nors jau nebetiiu, akd gerit metu pas maniske dantukai pasirodys, bet kazkas maziukei darosi... irzlumas neispsakytas - zyzia diena, zyzia nakti, nemiega isvis..  doh.gif diena net ant ranku nebegerai, zyzia ir zyzia.. miega maximum po 10 minuciu - visa kita laiak zirzia... viska grauzia net urgzdama... doh.gif o sielem tai aip koks buldogas taskos  lotuliukas.gif
ir apacioj (taciau ne centrinio o soninio kandzio (kur pries pat ltini eina) vietoj buvo 2 taskiukai, na tokie kaip kampuciai kad butu dantuko, tik kad apvalus... o dabar jau lygtais vos vos tokia linijyte plonyte juos jungianti matos, bet gal cia tik fantazijos mano, nes nepatine nei kiek  blink.gif tai vat net nezinau ar ir vel tik visa neramum suverst dantukams, ar isties jie atkeliauja?  g.gif

sunku pasakyti, gal ir danutukai kur g.gif na kaikas parodys, jei jau tau atrodo, kad jie matosi neuzilgo ir prasikalti turetu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės sulaukėm mes savo pirmojo perliuko wub.gif Vakar įkando į pirštą man blush2.gif Nu džiaugsmo dabar tai nemoku apsakyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 10:56)
Sveikos mamytės sulaukėm mes savo pirmojo perliuko wub.gif  Vakar įkando į pirštą man blush2.gif  Nu džiaugsmo dabar tai nemoku apsakyti bigsmile.gif

4u.gif wub.gif Sveikinu pagaliau sulaukus pirmo dantuko.
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 11 16, 10:19)
4u.gif  wub.gif Sveikinu pagaliau sulaukus pirmo dantuko.

Dėkui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 09:56)
Sveikos mamytės sulaukėm mes savo pirmojo perliuko wub.gif  Vakar įkando į pirštą man blush2.gif  Nu džiaugsmo dabar tai nemoku apsakyti bigsmile.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu sulaukus pirmojo perliuko 4u.gif
sunkiai isdygo? ilgai dygo? ax.gif nagi pasipasakok, idomu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 11 16, 11:00)
didziausi sveikinimai 4u.gif

Ačiukas 4u.gif

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 16, 11:18)
Ir as sveikinu sulaukus pirmojo perliuko  4u.gif
sunkiai isdygo? ilgai dygo?  ax.gif nagi pasipasakok, idomu labai  blush2.gif

Ačiū, na iš tiesų tai nežinau nei kas nei kaip blush2.gif Viskas labai ramiai, aišku buvo tų zirzenimų ir pan, bet aš kantri ir to nesureikšminau..Jau tiek svajojau apie tuos dantukus, kad visai užmiršau juos paskutiniu metu, kol vakar neįkando į pirštą biggrin.gif Nei jokių naktinių klykimų, nei temperatūros nebuvo, manau, kad man pasisekė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 11:32)
Nei jokių naktinių klykimų, nei temperatūros nebuvo, manau, kad man pasisekė blush2.gif

ech....kad ir mum taip ramiai dygtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 16, 07:56)

oi nuosirdziausi sveikinimai sulaukus pirmojo dantuko!user posted image
dabar jau kiti daug greiciau augs. uiii pamenu kai mums pirmasis isdygo, tai laimes buvo bigsmile.gif dar karteli sveikinam 4u.gif
Atsakyti