Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(mazee @ 2009 11 06, 19:17)
Tai va, kad jos jau senokai lyg patinusios  doh.gif  As kelis kart per diena vis pasiziuriu ar nebaltuoja koks dantukas net vyras is manes juokiasi  lotuliukas.gif

na jei patine, tai tikrai dantukai 4u.gif siaip sis procesas ne trumpas. mums nuo patinimo pradzios iki prasikalimo uztruko kazkur apie menesi. tepkit dentinox, tai nors kiek bus ramiau, ne taip zys.zinoma ner visagaliu vaistu, tirsiog linkiu kantrybes islaukti si laikotarpi 4u.gif
Atsakyti
Truputį permečiau akimis temukę.
Maniškis stebėtinai mažai seilėjosi, neteko dėl to perrenginėt ar seilinukų keist. Smakriuką po čiulptuku pašluostydavau ir viskas. Dabar turim 16 dantukų, atrodo, niekas nedygsta, bet kramto savo čiulptuką, ir seilėjasi tiek, kad po čiulptuku šlapia, tai su merliuku nubraukiu, kai pamatau, kad nebertų nuo tos drėgmės, ir viskas.
Dėl dentinox, nu ką až žinau... Man jis visiškas šlamštas, nieko nepadeda, o skonis šlykštus. Po dvejų kartų net kūdikis,pamatęs tą tūbelę, kietai sukąsdavo burnytę ir nesileisdavo patepti. Naudojom žele iš UK parsivežtą, kuri tikrai padeda, pati ant savęs bandžiau ne kartą, nes nulūžęs dantis erzino dantenas, skaudėdavo, tai apmalšdavo. Aišku, tokių prieminių veikimas labai trumpalaikis, bet kartais užtenka tiek laiko, kad vaikiuko dėmesys nukryptų kita linkme, ir primirštų dantukus bigsmile.gif Krūminiai dygo labai žiauriai, skausmas nerealus, kitiems iltiniai sunkiausiai, bet jie mums pakankamai normaliai dygo. Tai Viburkol žvalutės, ta dantenų žele gelbėjo šiek tiek. Teko ir homeopatinių lašiukų pagert, kad galėtų bent užmigti. O geriasia priemonė - įkasti mamytei lotuliukas.gif Kažkaip jam gal atrodydavo, kad jei kąs man, tai mažiau skaudės doh.gif Dar nors tiek gerai, kad kol maitinau pati, į krūtį nekąsdavo, nors kelis kartus sukando, bet subariau ir nebekąsdavo, o vat, kol dantų dar neturėjo, tai ojojoj, kaip patampydavo įsikandęs spenelį, maža nepasirodė lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,mano pupukei neuzilgo 10 menesiuku biggrin.gif tiki tik isdygo piras ir antras danukas thumbup.gif buvo tikra pikciurna ir nieko nevalge schmoll.gif
Atsakyti
Kaip jau ir buvau rasiusi,seilejosi baisiausiai nuo 4men.pirmasis dantukas isdygo beveik 8men.antras po keliu dienu.Seiletis nustojo.Dabar mums 10men.turim penkis dantukus ir seiles vel bega upeliu.Miega gerai smile.gif
Atsakyti
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Atsakyti
labas, turim problemele, auginames pirma dantuka ir jis auga skersai doh.gif , gal kam taip yra buve? ryt lekiam pas savo daktare ieskot patarimu doh.gif
Atsakyti
Labos,mano sunui pirmasis dantukas pradejo listi uzvakar (t.y.8men 5d.),o siandien ir salia dvynukas jau baltuoja. Naktimis iki to laiko miegojo lb prastai,po n kartu kelesi ir uzeidavo rekdavo.Tikiuosi,kad tos naktys jau greit mus apleis g.gif O seiles apie pora men upeliu tiesiog bego,apie 10seilinuku per diena pakeisdavom.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva.S @ 2009 11 08, 17:29)
labas, turim problemele,  auginames pirma dantuka ir jis auga skersai doh.gif , gal kam taip yra buve? ryt lekiam pas savo daktare ieskot patarimu  doh.gif

kaip tai skersai??? unsure.gif na pas mus apatiniai dantukai kai kalesi irgi atrode, kad ne visai tiesiai auga, bet kai islindo, viskas normaliai.
Atsakyti
dantukai pradejo digti 4,5 men.jau turim 2 wub.gif gelbejomes DENTINOX geliu ir VIBURCOL zvakutemis thumbup.gif bent jau mums padedavo
Atsakyti
Manajai, be keliu dienu 11 men prasikale 6 dantukai per 1 nakti...T anaktis tai kosmariska buvo, kas 20 min "koncertai", tai tik tepant nuo skausmo zele ir uzciuopiau apatine visa eile astria ir virsuj minimum 2 dantuku astrumus. Tiesa, mums Dentinox nelabai padejo...Dziaugiuos kad turiu is USA, tai tas nuramino mazule.
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 09, 12:24)
Manajai, be keliu dienu 11 men prasikale 6 dantukai per 1 nakti...T anaktis tai kosmariska buvo, kas 20 min "koncertai", tai tik tepant nuo skausmo zele ir uzciuopiau apatine visa eile astria ir virsuj minimum 2 dantuku astrumus. Tiesa, mums Dentinox nelabai padejo...Dziaugiuos kad turiu is USA, tai tas nuramino mazule.

Oho. Sveikinam smile.gif Nors naktele ir sunki, bet uztat rezultatai geri

O temraturos nebuvo, kaip tiek dantuku?
Atsakyti
labuka 4u.gif
as irgi noreciau pasipasakoti.nu mum tai tragiskai sunkiai auga dantukai.esu visa issekusi, neissiilsiu jau pora menesiuku kaip nieko verysad.gif mum dabar 9 menesiukai be vienos dienos turim tris dantukus ir vienas pakeliui.kai apacioj dygo tai vis pazirzdavo, tokia nerami buvo, bet labai lengvai(cia dabar galiu sakyti, nes turiu su kuom lyginti).abu dantukai isaugo puikiai. as jau dziaugiaus, galvojau, kaip kitom sunkiai, kiek kitos vargsta kol isauga dantukai, o man cia truoputuka pazirzeno ir yra dantukai.dziaugiaus iki trecio dantuko dygimo pradzios.prasidejo taip.miegam ir, kad pradejo verkti mazyle, tiek cypia, galvojau apsisapnavo vargse, o tas cypias toks iki pats kol balso jau vaikas nebeturi.paguodziau, panesiojau, tiesa niekas nepadejo, nei zvakute, nei dentinox, nei nesiojimas, klyke istisai koki pusvalandi.net nepagalvojau, kad cia gali buti dantukas.kita nakti vel tas pats, kitom naktim buna visai nieko, tik tiek, kad raitosi, blaskosi, pradeda verkslenti tai vat kelinejuos po koki 10 kartu tai cia jau maziausiai.vargom visa menesi kol galu gale prasikale dantukas.ramios naktys buvo gal dvi.po to vel, kaip sakant trukt uz vadziu vel is pradziu.taip, kad jau vel beveik menuo, kaip klykiam naktimis ir dantukas nesirodo.tiesa patine, bet dar nelenda verysad.gif vis dar neprarandu vilties, kad kiti dantukai dygs lengviau, nes tokie dalykaio varo i nevilti nejuokais.esu ziauriai isvargusi.o zinot, dabar tokio amziaus jie nori judeti, zaiti, taip, kad ir diena labai nuvargstu, bet dziugu, kad diena ji tryksta dziaugsmu, nors tokia paguoda smile.gif gal kam taip buvo?ar tikrai yra galimybe su kiekvienu dantuku sitiek vargti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Miranda80 @ 2009 11 09, 11:24)

kaip fainei, kad tik viena naktis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaktinija: 09 lapkričio 2009 - 13:53