Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 04, 19:22)
sveikinam!!!  4u.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(kristina200 @ 2009 11 04, 19:36)
sveiki,mums neuzilgo jau desimt menesiuku o dar tik prasikale antras dantukas thumbup.gif

Sveikinam 4u.gif Labai smagu, nors ir 10 mėnuo
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2009 11 04, 17:26)
Išdygo! Pagaliau prasikalė ilgai lauktas antrasis dantukas!!!  clap.gif  clap.gif clap_1.gif

imkit balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 04, 21:29)
imkit balioneli 4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
pirmam vaikiukui dantukai išdygo 8 mėn, o dabar mano pupai 3 mėn ir kelios dienos bet jau taip žiauriai seilėjasi ir kuloką čiulpe, ir dar apačioj keistai dantenos pabalusios, ar tik nebus dantys, o ka ži ne per anksti? g.gif
Atsakyti
Siandien 8 men, esam pikti kaip sirses- dygsta du dantukai iskart apacioje. Tai busim jau su 8 dantukais is vis - 4 virsuje jau pilnai isdyge, 2 apacioje 5 men isdygo
Atsakyti
Mane tai vaiko dantys į neviltį varo doh.gif 10 mėnesių turėjo jau panelė 12 dantukų biggrin.gif Dabar dar nėr metukų,o jau iltys kalasi.Tai nuo 3 mėnesio naktim nemiegam,nes prabunda kas 30 minučių doh.gif Žiauru žinokit cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 05 lapkričio 2009 - 17:06
QUOTE(Tomulyte @ 2009 11 05, 19:06)
Mane tai vaiko dantys į neviltį varo doh.gif  10 mėnesių turėjo jau panelė 12 dantukų biggrin.gif Dabar dar nėr metukų,o jau iltys kalasi.Tai nuo 3 mėnesio naktim nemiegam,nes prabunda kas 30 minučių doh.gif Žiauru žinokit cool.gif

Uzuojauta...
Maniske irgi kazkokia irzli pasidare. Viska grauzia, ausis tampo, nevalgi kazkokia, tik seiles tai upeliais nebega. Pasiseileja mergina, bet nepasakyciau, kad labai stipriai. Ir naktimis dazniau pabusti eme. Nezinau ar dantys, nes ant dantenu dar nieko nesimato g.gif
Atsakyti
Mano suneliui pirmi du dantukai isdygo penkiu menesiu ir 13 dienu, na antras kazkur savaites begyje pasirode. zirzaliukas, aisku, buvo, viskas negerai,neina nuramint, bet kadangi jis pas mane ir taip ne is ramiuju, tai buciau ne nepastebejus pirmojo dantuko, tik netycia pasiziurejau i burnyte kai verkt pradejo, ogi baltuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cioliukas @ 2009 11 05, 12:19)
pirmam vaikiukui dantukai išdygo 8 mėn, o dabar mano pupai 3 mėn ir kelios dienos bet jau taip žiauriai seilėjasi ir kuloką čiulpe, ir dar apačioj keistai dantenos pabalusios, ar tik nebus dantys, o ka ži ne per anksti? g.gif

Tai kad mano maziuke irgi jau nuo 3 men tokius pat pozymius rode, net ir gydytoja kas kart per apziura sako:- nu jau turi isdygt dantukai. Jau 8 menuo, o ju kaip ner taip ner ax.gif Bet vakar vakare pasidare tokia niurzgute, kad net ant ranku nesiojimas netenkino... sugalvojau patept dantenas dentinox'u - is kart nurimo ir uzmigo. Idomu ar cia tik sutapimas ar gal jau pagaliau prasikals koks dantukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2009 11 06, 11:27)
Tai kad mano maziuke irgi jau nuo 3 men tokius pat pozymius rode, net ir gydytoja kas kart per apziura sako:- nu jau turi isdygt dantukai. Jau 8 menuo, o ju kaip ner taip ner  ax.gif  Bet vakar vakare pasidare tokia niurzgute, kad net ant ranku nesiojimas netenkino... sugalvojau patept dantenas dentinox'u - is kart nurimo ir uzmigo. Idomu ar cia tik sutapimas ar gal jau pagaliau prasikals koks dantukas  bigsmile.gif

o tu pabandyk pasiziuret i burnyte, gal kur jau dantenos patinusios, o gal jau ir dantukai baluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, maniske jau 6 dantukus turi.
Pries keleta dienu dar bandziau virsutinius tepaliuku tepti, bet kai sukando man pirsta, tai daugiau nebenorejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 06, 17:55)
o tu pabandyk pasiziuret i burnyte, gal kur jau dantenos patinusios, o gal jau ir dantukai baluoja  mirksiukas.gif

Tai va, kad jos jau senokai lyg patinusios doh.gif As kelis kart per diena vis pasiziuriu ar nebaltuoja koks dantukas net vyras is manes juokiasi lotuliukas.gif
Atsakyti