Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai

QUOTE(matukoniene @ 2009 10 24, 17:07)
ne ne pliotkai, daznai vaikuciu dantukus uzpuola buteliuko kariesas, jei netures tai ir neuzpuls mirksiukas.gif

blink.gif O kas čia toks per biesas?
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 10 27, 14:29)
blink.gif  O kas čia toks per biesas?

na tai kariesas. tau kai mamyte neuzsiema vaiko burnos higiena (kai jau pasirode dantukai), ir ypac kai duodama naktimis gerti misinelio ar saldziu arbateliu, pieninius dantukus uzpuola kariesas, jie pajuoduoja ir sutirpsta
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 10 24, 17:07)
ne ne pliotkai, daznai vaikuciu dantukus uzpuola buteliuko kariesas, jei netures tai ir neuzpuls mirksiukas.gif

Jei dantukai išdygsta anksti ir yra gerai prižiūrimi, tai jie ir bus sveiki. O nuo to kada jie išdygsta negalima sakyti, kad bus sveikesni.
Atsakyti
Mums va jau 6 men bet va nei vieno dantuko dar nesimato doh.gif o vaikui taip niezti taip pyksta, taip gaila vaiko, o nieko padaryti negaliu, ir tie tepalai nelabai mums padeda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 27, 17:21)
Jei dantukai išdygsta anksti ir yra gerai prižiūrimi, tai jie ir bus sveiki. O nuo to kada jie išdygsta negalima sakyti, kad bus sveikesni.

drinks_cheers.gif mano pirmo vaiko 4 men pirmas isdygo ir tfu tfu tfu neblogi dantys ir balti grazus, o va zinau pora mergaiciu bendraamziu tai visai datu nelike juodi, be to tai labai itakos turi kalcio kiekis 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia... raminti vaika,.. 4u.gif 4u.gif

daznai verkslens ant rankyciu prasysis, taip sakant ieskos..paguodos.. wub.gif wub.gif tai tiesiog... ja ir duot.
mes asmeniskai jokiu vaistuku nenaudojom.

Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 27, 18:21)

drinks_cheers.gif
Sveiki dantys labiausiai priklauso nuo ju prieziuros - 80proc. ir tik 20proc. lemia paveldimumas ir kt. veiksniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2009 10 23, 23:07)
O mano merginai išaugo pirmasis dantukas, o antrojo jau beveik 2sav. nesulaukiam. Kame reikalas,aš jau nerimauju  unsure.gif

nesijaudink mes antro dantukolaukiam jau menesi doh.gif matosi kad bus bet niekaip.
nu jus ma dabar paaiskinkit, pvz mano pana pripratus isgerti misinuka ir iskarto uzmigti, tai kaip man jai ta dantuka pries nakti isvalyt? beto nakti keliasi viena kart valgyti.. bijau valyt ir zadint, bet bijau ir nevalyt g.gif
ir dar klasuimelis.. nusipirkau as ta dantu sepetuka gumini kur ant rankos dedasi tai man ji paslapinus valyti ta dantuka ar kokia pasta deti? pasimeciau visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 10 28, 19:49)
nesijaudink mes antro dantukolaukiam jau menesi  doh.gif  matosi kad bus bet niekaip.
nu jus ma dabar paaiskinkit, pvz mano pana pripratus isgerti misinuka ir iskarto uzmigti, tai kaip man jai ta dantuka pries nakti isvalyt? beto nakti keliasi viena kart valgyti.. bijau valyt ir zadint, bet bijau ir nevalyt  g.gif
ir dar klasuimelis.. nusipirkau as ta dantu sepetuka gumini kur ant rankos dedasi tai man ji paslapinus valyti ta dantuka ar kokia pasta deti? pasimeciau visai  unsure.gif

spec. weledos dantu pasta ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 10 28, 16:53)
Mums va jau 6 men bet va nei vieno dantuko dar nesimato  doh.gif  o vaikui taip niezti taip pyksta, taip gaila vaiko, o nieko padaryti negaliu, ir tie tepalai nelabai mums padeda  doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif mano pirmo vaiko 4 men pirmas isdygo ir tfu tfu tfu neblogi dantys ir balti grazus, o va zinau pora mergaiciu bendraamziu tai visai datu nelike juodi, be to tai labai itakos turi kalcio kiekis  4u.gif

QUOTE(miix @ 2009 10 28, 18:37)
drinks_cheers.gif
Sveiki dantys labiausiai priklauso nuo ju prieziuros - 80proc. ir tik 20proc. lemia paveldimumas ir kt. veiksniai rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Na, o mes toliau laukiam pirmojo dantuko, mažė visai pikta pasidarius doh.gif Migdyti tenka per du kartus, nes užsnūdus iškart atsikelia ir pradeda verkti. Apetitas sumažėjęs, seilėtekis ir paburkusios dantenos...Laukiam laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 28, 21:45)
drinks_cheers.gif  Na, o mes toliau laukiam pirmojo dantuko, mažė visai pikta pasidarius  doh.gif  Migdyti tenka per du kartus, nes užsnūdus iškart atsikelia ir pradeda verkti. Apetitas sumažėjęs, seilėtekis ir paburkusios dantenos...Laukiam laukiam  rolleyes.gif

oi tai jau greitai turetu prasikalti jums pirmasis dantukas. Sveikinimai is anksto 4u.gif
manoji irgi buna pikta, nevalgi ir miega labai blogai kai dantukai kalasi. bet mus dar tuo metu kankina ir auksta temperatura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 29, 00:56)
oi tai jau greitai turetu prasikalti jums pirmasis dantukas. Sveikinimai is anksto  4u.gif
manoji irgi buna pikta, nevalgi ir miega labai blogai kai dantukai kalasi. bet mus dar tuo metu kankina ir auksta temperatura  doh.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif Bet dar anksti sveikinti blush2.gif Na mažosios charakteris paskutinėmis dienomis labai būdingas dantukų dygimo periodu. Temepratūros kol kas neturim. Bet temperatūra pasirodo tik tada kai jau tikrai ima kaltis dantukai, tai lauksim temepratūros tada bigsmile.gif O beje ar mušat kaip nors temperatūrą dantukų kalimosi metu?
Atsakyti
na o mūsų mergina gimė su dviem dantukais thumbup.gif bet va,kad juos reikia jau taip sąžiningai prižiūrėti nesusimąsciau unsure.gif ką reiks pirkt šepetėlį ir valyti.manau apsieisim be pastos,nes dar tik 4mėn kleckiukui
Atsakyti